Widziałem tylko skróty ale nie pozostaje nic jak tylko pogratulować Jadze Bezdyskusyjnie lepsi, zasłużone zwycięstwo przy czym widać formę drużyny, kwestia jak długo ale inna bajka.
Ale żeby nie było za słodko, kilku panów powinno zluzować gumę w gaciach i dać sobie spokój z zaglądaniem tutaj.
nie mozna zapomniec o tym,ze Legia caly mecz w dziesiatke a jednak Panowie z Jagi chyba o tym zapomnieli
nie umniejszam sukcesu, cieszy mnie on, gratuluje ale troche zimnej wody i oglady radze zachowac... toz to taki prebieg meczu byl i toz to jeszcze nie byla 37 kolejka
craax przecież nie wyszli w mecz 10 na 11, przecież nie był to niezasłużony red moim zdaniem Legia nawet jakby nie dostała tej kartki to i tak co najwyżej by remis by był (który miałem pograny przed meczem :() Legia to nie zespół na majstra - nie w tym roku
nie mozna zapomniec o tym,ze Legia caly mecz w dziesiatke a jednak Panowie z Jagi chyba o tym zapomnieli
nie umniejszam sukcesu, cieszy mnie on, gratuluje ale troche zimnej wody i oglady radze zachowac... toz to taki prebieg meczu byl i toz to jeszcze nie byla 37 kolejka
oczywiście masz rację, pisałem wczoraj że głowy w lód trzeba schować do kolejnego meczu, ale to też podkreślał Mamrot jak wszedł po meczu do szatni
trochę zweryfikowaliśmy nowe nabytki Legii, Chorwacji zagrzali się strasznie te zagrania to kryminał, Philips bez rewelacji, Eduardo to już przed meczem pacyfek ocenił, jedyny plus to Remy - a tyle było podniety w mediach kogo to Legia nie kupiła, trochę pokory w stolicy się przyda
craax przecież nie wyszli w mecz 10 na 11, przecież nie był to niezasłużony red moim zdaniem Legia nawet jakby nie dostała tej kartki to i tak co najwyżej by remis by był (który miałem pograny przed meczem :() Legia to nie zespół na majstra - nie w tym roku
nie chodzi o zasluzony czy nie, nie wiemy jakby mecz przebiegal a co do tego czy na majsta czy nie, no mieli tego lidera i grali niezle... teraz 2 mecze stracone punkty i takie osądy, bez sensu, glupota, niemadre
przyjdzie znizka formy Jagi i roznie moze byc, poczekajmy do chociaz 35 kolejki
nie wierze w taka forme Jagiellonii do konca, zlapia zadyszke na pewno, jeszcze wiele sie moze wydarzyc... zapomniany prawie juz Lech zapewne tez nie bedzie tak slabo gral do konca a nie ma straty rzedu 10 pkt, wiec spokoooojnie