|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
stawiam na osobę,co by nie mowic o poczcie ,to nie ma opcji aby w Polsce jakakolwik paczka szła ov 3 dni swego czasu duzo paczek poczta wysylalem. to co sie tam dzieje przechodzi ludzkie pojecie, a zaginiecia paczek byly (i pewnie sa) na porzadku dziennym. zatrzymali sie w latach 90-tych i ani drgna. wysyłam bardzo dużo rzeczy pocztą, głównie pocztexem nie zdarzyło mi się żeby paczka zginęła, jedyne co mi nie dotarło to kilka listów poleconych zdarzalo sie, ze moje paczki pracownicy poczty rozdzielali miedzy siebie. dramat kurwa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensei a masz skan potwierdzenia nadania czy tylko numer?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wpisywalem, zadzwoniłem do Polski i to jest jedyny numer jaki mają taka paczka nigdy nie została nadana Spokojnie. Jak zamawialem przez neta towar z miesiac temu i szedl przez poczte to paczka szla 4 dni robocze a sledzenie bylo dostepne dopiero w 3 dniu po nadaniu paczki. Przez pierwsze dwa dni po numerze wyswietlalo ze paczki nie ma a byla wyslana.
|
|
|
|
|
|
|
Pawel,co ty pierdo....sz?Skąd niby to wiesz?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Sensi na przyszłość wysyłaj to normalnym kurierem albo kup w sklepie który na pewno dostarczy paczkę, pocztą to można wysyłać życzenia na święta  ta paczka na 100 % do mnie nie dotrze wysyłasz cash na konto czy czekamy może na Wielkanoc dostarczą ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jebac tych nieudaczników z Polskiej Poczty, już nie miałem wpływu jak paczka została wysłana. Ale ta pała Aker dostała właśnie przez te kurwy z poczty polskiej to może dojdzie. Jak nie dojdzie to wyśle kasę przez western ynuon
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Nie wpisywalem, zadzwoniłem do Polski i to jest jedyny numer jaki mają taka paczka nigdy nie została nadana Spokojnie. Jak zamawialem przez neta towar z miesiac temu i szedl przez poczte to paczka szla 4 dni robocze a sledzenie bylo dostepne dopiero w 3 dniu po nadaniu paczki. Przez pierwsze dwa dni po numerze wyswietlalo ze paczki nie ma a byla wyslana. Sensi mówił że wysłali w poniedziałek
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Czołem brygada qc mecz.pl, ale dzis meczyków do grania i oglądanie prawdziwy przedsmak tego co nas czega na World Cup 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Jebac tych nieudaczników z Polskiej Poczty, już nie miałem wpływu jak paczka została wysłana. Ale ta pała Aker dostała właśnie przez te kurwy z poczty polskiej to może dojdzie. Jak nie dojdzie to wyśle kasę przez western ynuon Ok  nie denerwuj się byku ja sobie dam radę jakoś dzisiaj bez tego literka 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
W moim regionie pocztex prosperuje bez jakichkolwiek uchybień, Krzychu wez positivum 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensi mówił że wysłali w poniedziałek Aha. No to cos dlugo ale u poczty polskiej to wszystko mozliwe. Mnie tam nigdy przez poczte polska nic nie zaginelo. Czasem szybciej, czasem wolniej ale zawsze docieralo.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Moja Mamuśka wysyłała poleconym do firmy zwolnienia lekarskie jeszcze dopłacała za expres z 10 zwolnień doszło 6 to jest jakaś jebana popierdółka a nie firma spedycyjna
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
z kolei u nas w firmie są serwisy które obsługuje tylko pocztex ginie najwięcej paczek z wszystkich firm z których korzystamy dps dts ups dhl raben rohlig suus inpost
pocztex jest na jebanym szarym końcu gubią paczki na potęgę na 100 % je kradną
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Sensi mówił że wysłali w poniedziałek Aha. No to cos dlugo ale u poczty polskiej to wszystko mozliwe. Mnie tam nigdy przez poczte polska nic nie zaginelo. Czasem szybciej, czasem wolniej ale zawsze docieralo. Podobnie u mnie, a paczek troche przeleciało na kwadrat.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
z kolei u nas w firmie są serwisy które obsługuje tylko pocztex ginie najwięcej paczek z wszystkich firm z których korzystamy dps dts ups dhl raben rohlig suus inpost
pocztex jest na jebanym szarym końcu gubią paczki na potęgę na 100 % je kradną Paczki są chyba ubezpieczone i w razie zaginięcia ktorejś z nich, idzie to na garb firmy przewozowej, w tym przypadku poczty polskiej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
forty, szlo ok 10 paczek dziennie, przy swietach jakies 20-30, wiem co sie dzialo. zdarzalo sie, po wilokrotnej interwencji paczki w cudowny sposob sie znajdowaly (nawet po miesiacu).
to tak z autopsji.
nie twierdze, ze innym sie nie zdarza, bo tez sa cyrki, ale nie tak czesto jak mialem na poczcie.
|
|
|
|
|
|
|
Poczta Polska the best.Kto mowi inaczej niech emigruje do Zairu,albo Mongolii.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tronku poczytaj regulamin. z tego co pamietam, poczta oddawala maks 150 zł, no chyba, ze zadeklarowales wartosc paczki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poczta Polska the best.Kto mowi inaczej niech emigruje do Zairu,albo Mongolii. masz prawo tak uwazac 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
tronku poczytaj regulamin. z tego co pamietam, poczta oddawala maks 150 zł, no chyba, ze zadeklarowales wartosc paczki. Tak, chodzi mi o uprzednie wpisanie wartosci przesyłki.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|