po nocce spałem może łącznie z godzinę bo od 8 skurwiel wierci na dole, stopery nie pomogły nawet
znam ten bol, u mnie codziennie 5.30 pies szczeka bo zostaje sam u sasiada, a w kominie golab sie zadomowil i sobie grucha
ja mam jeszcze gorzej u gory libacje co drugi dzien i trzaskanie drzwiami , na dole tez alkoholik tutaj problem siedzenia na kiblu i napier....sam do siebie przez 5-6h ze go jezyk nie boli ??? na dokladke sasiad z pionu obok tak jak piszesz ubijanie kotletow jak dla ku... 12 apostolow przez 45minut jak to skoncza to dzieci napierdalaja biegaja skacza zabawy w indian uuuuuuu "i poszly konie po betonie" a pozniej ich matka koncert gry na garnkach napierdala po suszarce ratunek sluchawki muzyczka
Musisz @Kretol wyprowadzić się z bloku,sami skurwiele tam mieszkają. Jak nie wiercenie to tłuczenie kotletów. Biednyś.
Ja się nigdzie nie wyprowadzę to oni wprowadzili się w zeszłym roku. Wiercenie i kotlety to te samo mieszkanie bezpośrednio pode mną... Jak się nic nie zmieni to ja pokażę jak głośno można słuchać muzyki jak urodzi im się dziecko za kilka miesięcy
Musisz @Kretol wyprowadzić się z bloku,sami skurwiele tam mieszkają. Jak nie wiercenie to tłuczenie kotletów. Biednyś.
Ja się nigdzie nie wyprowadzę to oni wprowadzili się w zeszłym roku. Wiercenie i kotlety to te samo mieszkanie bezpośrednio pode mną... Jak się nic nie zmieni to ja pokażę jak głośno można słuchać muzyki jak urodzi im się dziecko za kilka miesięcy
wyjdzie do ciebie sasiad a ty mu jak wczoraj warren do browarka 5 " wypierdalaj "