czołem eksperci, Czy ktoś z Was podróżował samochodem z Polski do Chorwacji na samo południe? Jakiś sugerowany postój po drodze? Czy jechać autostradami przez Słowację i Węgry czy wybrać Czechy, Austrię i Słowenię? Inne praktyczne informacje wskazane
Ja jechałem tą drugą trasą. Z Kołobrzegu nocleg w Pradze. A na powrocie we Wrocku nocowałem. Droga dobra. Burbon może też się wypowiedzieć.
jadę na majówkę Split, Medjugorie, Mostar a na powrocie Jeziora Plitvickie, Zagrzeb - plan na 6 dni, dość napięta agenda.
Czytam i czytam, w Czechach i Austrii dużo remontują, na Słowenii można w korku postać, chyba się skuszę na opcję słowacko-madziarską, mniejsze natężenie ruchu a autobahny ok
Znowu ktos mnie znussza do tego ze plscze ze smiechu patrzac na telefon a inni sie glupio patrza. Niezla restauracja wiec po takim idiotyzmie ban od reki
Znowu ktos mnie znussza do tego ze plscze ze smiechu patrzac na telefon a inni sie glupio patrza. Niezla restauracja wiec po takim idiotyzmie ban od reki
Jedziesz na Wiedeń później na Graz a reszty tonjuz nie ma po co tlumaczyc i nie wierz w te opisy ze cos zaoszczedzisz
Powiem Ci Rafał, że na Węgrzech dobudowano trochę autostrady- w zeszłe wakacje jeszcze w goglach jej nie było..tracilem przypadkiem i chyba prze 70 km minąłem ze 3 auta... Poza tym.Rafale..fajny przystanek można sobie zrobić nad Balatonem z noclegiem i innymi lokalnymi atrakcjami..