Tylko z tym szpalerem w ostatniej kolejce, to cały czas mam w świadomości fakt, że sponsorami czołowych drużyn są firmy bukmacherskie. Oczywiście nie można dać się zwariować, ale zawsze to gdzieś tak w jakiejś szufladce głowy siedzi, mając już spore doświadczenia w tym temacie.
W każdym razie przekonamy się już niebawem co dalej i jak Tazen będzie po dzisiejszym meczu rozpisywał ostatnie kolejki.
WIELKI bierze mistrza, a ja i Kretol wjeżdżamy na forum mecz pe el na odkrytym autobusie, trzymając puchar. Inni userzy wiwatuja i rzucaja nam kwiaty i kupony
WIELKI po WIELKIE czyny
Podeślij trochę tego towaru Ojro.. Witam serdecznie
w półfinałach LM ładnie wydymali Bayern i Rome sędziowie
bramkowi potrzebni jak 400 posłów
zauważyłem ze w LM czym słabszy sędzia to jest wyznaczany do topowych spotkań np Brycht,pozniej ta turceka morda Cakir i nasz rodzynek Marciniak ten to nawet z varem jebie babole większe od Pawełka
Pomoc pieniężna przy budowie szkoły dla dziewcząt, kosztującej blisko 450 tysięcy dolarów. Sfinansowanie powstania zwiększających bezpieczeństwo w mieście ośrodków NSPO (National Service Projects Organization) i budynku przeznaczonego do działalności medycznej. Spora suma przekazana na działalność centrum religijnego. Wyposażenie w sprzęt miejscowej siłowni. Opłacenie budowy boiska ze sztuczną nawierzchnią. Datek dla szpitala onkologicznego. Sfinansowanie przeszczepu szpiku kostnego dla potrzebujących dzieci. Założenie fundacji wspierającej syryjskich uchodźców przebywających w okolicach ...
No i wisienka na torcie – 450 tysięcy dolarów, które przekazał na budowę oczyszczalni ścieków
Pomoc pieniężna przy budowie szkoły dla dziewcząt, kosztującej blisko 450 tysięcy dolarów. Sfinansowanie powstania zwiększających bezpieczeństwo w mieście ośrodków NSPO (National Service Projects Organization) i budynku przeznaczonego do działalności medycznej. Spora suma przekazana na działalność centrum religijnego. Wyposażenie w sprzęt miejscowej siłowni. Opłacenie budowy boiska ze sztuczną nawierzchnią. Datek dla szpitala onkologicznego. Sfinansowanie przeszczepu szpiku kostnego dla potrzebujących dzieci. Założenie fundacji wspierającej syryjskich uchodźców przebywających w okolicach ...
No i wisienka na torcie – 450 tysięcy dolarów, które przekazał na budowę oczyszczalni ścieków