|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Jak Legia przegra w Poznaniu a Jaga wygra z Płockiem to Jaga mistrz ? nie masz w swojej nokii podglądu tabeli Ekstraklasy ?  zauwazylem, ze trzeba byc mega ogarnietym aby wiedziec o co biega:D ja nie wiem jak ci ludzie pokończyli studia
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
przecież to trzeba tylko potrafić policzyć do trzech ale jak widać dla niektórych to i tak za dużo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I w 99 zrobili 1:1?
Lech o mistrza nie walczył. Właśnie, że walczył, ale jak zobacztli po 90 minucie, że Legia wygrała w sowim meczu to wiedzieli, że muszą z Legią wygrać u siebie by mieć mistrza, to przecież proste, że podjęli decyzję o remisie dzisiaj, żeby nie grać o mistrza u siebie, bo trudniej gra się mecz o mistrza, niż mecz kiedy już nie można mieć mistrzostwa i tak teraz podejdą bez presji to mogą też nawet wygrać z Legią, a jakby grali o mistrza to raczej bez szans. Zupełnie inny ciężar gatunkowy meczu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli co? Jak Papierz z zespołem wygra w Białym za tydzień to mają eliminacje pucharów? Negocjują z Orlenem nową umowę, to zawsze był by dodatkowy plus. wygraliśmy ten mecz spacerkiem, jebniemy Płocka, nie licz na to 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Górnik za cienki w uszach. Jutro i pojutrze trzeba robić za darmo  Wrócimy na MS silniejsi. Ja na razie nie planuję grać. Ale to się może jeszcze zmienić.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Ja podobnie, ale wiesz Quinc, może być róŻnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech o mistrza nie walczył. Właśnie, że walczył, ale jak zobacztli po 90 minucie, że Legia wygrała w sowim meczu to wiedzieli, że muszą z Legią wygrać u siebie by mieć mistrza, to przecież proste, że podjęli decyzję o remisie dzisiaj, żeby nie grać o mistrza u siebie, bo trudniej gra się mecz o mistrza, niż mecz kiedy już nie można mieć mistrzostwa i tak teraz podejdą bez presji to mogą też nawet wygrać z Legią, a jakby grali o mistrza to raczej bez szans. Zupełnie inny ciężar gatunkowy meczu Człowieku głupoty piszesz. Lech nie miał szans na mistrza.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Remisujac, oddali wicemistrzostwo jedynie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Estoril 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Lech o mistrza nie walczył. Właśnie, że walczył, ale jak zobacztli po 90 minucie, że Legia wygrała w sowim meczu to wiedzieli, że muszą z Legią wygrać u siebie by mieć mistrza, to przecież proste, że podjęli decyzję o remisie dzisiaj, żeby nie grać o mistrza u siebie, bo trudniej gra się mecz o mistrza, niż mecz kiedy już nie można mieć mistrzostwa i tak teraz podejdą bez presji to mogą też nawet wygrać z Legią, a jakby grali o mistrza to raczej bez szans. Zupełnie inny ciężar gatunkowy meczu Człowieku głupoty piszesz. Lech nie miał szans na mistrza. miał szanse każdy kto gra w Ekstraklasie ma takie szanse! master ma rację !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech o mistrza nie walczył. Właśnie, że walczył, ale jak zobacztli po 90 minucie, że Legia wygrała w sowim meczu to wiedzieli, że muszą z Legią wygrać u siebie by mieć mistrza, to przecież proste, że podjęli decyzję o remisie dzisiaj, żeby nie grać o mistrza u siebie, bo trudniej gra się mecz o mistrza, niż mecz kiedy już nie można mieć mistrzostwa i tak teraz podejdą bez presji to mogą też nawet wygrać z Legią, a jakby grali o mistrza to raczej bez szans. Zupełnie inny ciężar gatunkowy meczu Człowieku głupoty piszesz. Lech nie miał szans na mistrza. No właśnie, jak nie miał szans na mistrza to tym bardziej odpuścili po 90 minucie by zrobić remis z wygranego meczu, bo teraz będą mogli mówić, że nie było szans na mistrza i jak przegrają z Legią u siebie, to powiedzą, że brak szans na mistrza, stąd brak motywacji, a jak wygrają to powiedzą, że grali i walczyli do końca mimo, że nie ma już szans na mistrza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech o mistrza nie walczył. Właśnie, że walczył, ale jak zobacztli po 90 minucie, że Legia wygrała w sowim meczu to wiedzieli, że muszą z Legią wygrać u siebie by mieć mistrza, to przecież proste, że podjęli decyzję o remisie dzisiaj, żeby nie grać o mistrza u siebie, bo trudniej gra się mecz o mistrza, niż mecz kiedy już nie można mieć mistrzostwa i tak teraz podejdą bez presji to mogą też nawet wygrać z Legią, a jakby grali o mistrza to raczej bez szans. Zupełnie inny ciężar gatunkowy meczu Człowieku głupoty piszesz. Lech nie miał szans na mistrza. miał szanse każdy kto gra w Ekstraklasie ma takie szanse! master ma rację ! dokladnie, uzytkownicy mecz.pl o takich szansach moga pomarzyc 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Typy na NBA! (13.05.18)
21.30 - Boston Celtics @2.01 (LVBet) 21.30 - Jayson Tatum (Boston) - poniżej 18.5 punktów @1.82 (Fortuna) 21.30 - Al Horford (Boston) - poniżej 14.5 punktów @1.85 (STS) 21.30 - Marcus Smart (Boston) - powyżej 10.5 punktów @1.85 (LVBet) 21.30 - LeBron James (Cleveland) - poniżej 32.5 punktów @1.80 (STS, LVBet) 21.30 - Kevin Love (Cleveland) - poniżej 17.5 punktów @1.82 (Fortuna) 21.30 - Kyle Korver (Cleveland) - poniżej 11.5 punktów @1.82 (Fortuna)
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Czyli co? Jak Papierz z zespołem wygra w Białym za tydzień to mają eliminacje pucharów? Negocjują z Orlenem nową umowę, to zawsze był by dodatkowy plus. wygraliśmy ten mecz spacerkiem, jebniemy Płocka, nie licz na to  Który mecz? Dzisiaj  Dzisiaj ja z Kretole i Biczem w barwach Jagi byśmy ten mecz wygrali. Bo tak miało być.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli co? Jak Papierz z zespołem wygra w Białym za tydzień to mają eliminacje pucharów? Negocjują z Orlenem nową umowę, to zawsze był by dodatkowy plus. wygraliśmy ten mecz spacerkiem, jebniemy Płocka, nie licz na to  Który mecz? Dzisiaj  Dzisiaj ja z Kretole i Biczem w barwach Jagi byśmy ten mecz wygrali. Bo tak miało być. dlatego mówię, Legia dzisiaj trochę się napociła a Jaga zmęczy się jedynie jazdą autokarem, bo mecz to spacer był
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poza tym Lech miał kurs powyżej 2.0 przed meczem, a takie kursy wchodzą, a skoro nie wszedł to specjalnie zremisowali
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Poza tym Lech miał kurs powyżej 2.0 przed meczem, a takie kursy wchodzą, a skoro nie wszedł to specjalnie zremisowali Wszystko jasne Kfajtek się nie zna a poza tym jest w konflikcie z klubem
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Czyli co? Jak Papierz z zespołem wygra w Białym za tydzień to mają eliminacje pucharów? Negocjują z Orlenem nową umowę, to zawsze był by dodatkowy plus. wygraliśmy ten mecz spacerkiem, jebniemy Płocka, nie licz na to  Który mecz? Dzisiaj  Dzisiaj ja z Kretole i Biczem w barwach Jagi byśmy ten mecz wygrali. Bo tak miało być. Kretol na budzie?
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Czyli co? Jak Papierz z zespołem wygra w Białym za tydzień to mają eliminacje pucharów? Negocjują z Orlenem nową umowę, to zawsze był by dodatkowy plus. wygraliśmy ten mecz spacerkiem, jebniemy Płocka, nie licz na to  Który mecz? Dzisiaj  Dzisiaj ja z Kretole i Biczem w barwach Jagi byśmy ten mecz wygrali. Bo tak miało być. dlatego mówię, Legia dzisiaj trochę się napociła a Jaga zmęczy się jedynie jazdą autokarem, bo mecz to spacer był Ja Tazen niczego na Swój zespół. Remis w Pyrlandii do osiągnięcia. A jeżeli nawet to nie będzie potrzebne to tylko bonus.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|