|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten Djurdjevic to ma podobne doświadczenie trenerskie jak Jozak.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
słuchajcie panowie zabieramy mistrza Legii
i rozjezdzamy sie na urlopy z podniesionymi głowami
to moj tekst na wejscie do szatni Albo parówy do góry i golimy frajerów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie tam VVega trener nigdy nie obchodził
po to dostaje 50 koła i gram 10 lat to wiem o co chodzi na boisku Może masz rację, może nie  Nie jesteś konsekwentny , psioczysz na Smudę i Nawałkę że zepsuli imprezy mistrzowskie, a przecież wg Twojej teorii oni nie grają. Z tym Poznaniem to chodzi mi o podniecenie klubem w tym momencie i motywację "fizyczną" od kibiców, że ich zwycięstwa nie można wykluczyć. Akagi potwierdzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
słuchajcie panowie zabieramy mistrza Legii
i rozjezdzamy sie na urlopy z podniesionymi głowami
to moj tekst na wejscie do szatni Albo parówy do góry i golimy frajerów albo jazda z kurwami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Wójt niech spoczywa w spokoju
też Jaś Fasola z piłki noznej a zdobywał tytuły i medal olimpijski
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba z tydzień mi chodzi po głowie nowa przyśpiewka o Arce  wpada w ucho strasznie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten Djurdjevic to ma podobne doświadczenie trenerskie jak Jozak. Powiedziałbym, że większe. On jest w takiej sytuacji jak Guardiola jak brał Barcelonę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurwa dopiero zobaczyłem jak Pomaska i jeszcze jeden debil z PO
zabrali tych niepełnosprawnych na spacer
litości
przebity został Grosicki w reklamie Żabki to jest kurwa porażka granie niepelnosprawnymi jako swoją kartą przetargową. Jeszcze brakuje porównania pisowcow do hitlerowców:D Ostaszewska twierdzi że żyje się jej gorzej niż w okupowanej w Polsce. Czasami nie mogę tego czytać bo mi ciśnienie skacze
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Ten Djurdjevic to ma podobne doświadczenie trenerskie jak Jozak. no widzisz a teraz trenuje was nauczyciel Wf-u dziewcząt klas młodszych i żre
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jak ktoś myśli że oni z dobrego serca ujęli się za niepełnosprawnymi to chyba urodził się wczoraj
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
ten braszka Harrego ma tyle siana to mógłby sobie jakieś włosy zrobic
chociaz takie jak Jurgen Kloop
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie w podstawówce uczył nauczyciel wfu który czasem poklepywal dziewczyny po tyłkach, w latach 90 jakoś nikt tego nie uważał za źle. Kilka lat później jak uczyłem się w szkole średniej to doszły mnie słuchy że to wyjechali za molestowanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jak ktoś myśli że oni z dobrego serca ujęli się za niepełnosprawnymi to chyba urodził się wczoraj Sensej skończmy ten temat , bo wszyscy są siebie warci. Kilka lat temu pis chodził z nimi na spacery i tak to działa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Musiałem to napisać bo Pacyfek twierdzi że PO jest spoko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wigry oddają kolegom zza miedzy 3 pkt ważne do utrzymania?
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Musiałem to napisać bo Pacyfek twierdzi że PO jest spoko Ostatnio było o złodzieju o nazwisku Nuemann. Smuda już, że jakieś żydowskie ale w tym peło to sami złodzieje byli. Czekam tylko jak trupy zaczną wypadać z szafy obecnego prezydenta Gdańska. "Tata już wtedy mówił, że to jest lipa"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wprawdzie zwycięstwa Lecha faktycznie wykluczyć nie można Vincent, ale widać że każdy rozważa to z perspektywy " ultimatum " poznańskich kibiców i jego wpływu na postawę piłkarzy. Ale Panowie, Legia wie o co walczy i z tego względu, Lech może bardzo chcieć, ale to może być za mało na nas. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Musiałem to napisać bo Pacyfek twierdzi że PO jest spoko Ostatnio było o złodzieju o nazwisku Nuemann. Smuda już, że jakieś żydowskie ale w tym peło to sami złodzieje byli. Czekam tylko jak trupy zaczną wypadać z szafy obecnego prezydenta Gdańska. "Tata już wtedy mówił, że to jest lipa" Głupich nie sieją : "Ulica Dworcowa to ulica, o której w ostatnich dniach głośno w Krakowie. Przy okazji tematu dekomunizacji radny PiS Adam Kalita na antenie Radia Kraków zasugerował, że nazwa ulicy, znajdującej się przy dworcu, może nie mieć z dworcem nic wspólnego, a za to mieć związek z Dworcowem - radzieckim działaczem i pisarzem. Zapytaliśmy krakowian, czy nazwy innych krakowskich ulic też mogą pochodzić od nazwisk komunistycznych działaczy. "Miodowa? Może chodzi o jakiegoś rabina. Bajkow to się na pewno zajmował pisaniem bajek, a Basztow zakładaniem baszt!" - śmieją się krakowianie. Jak wyjaśnił nam Zbigniew Rokita z dwumiesięcznika Nowa Europa Wschodnia, nazwa ulicy Dworcowej nie może pochodzić od nazwiska radzieckiego pisarza. W 1925 roku, kiedy ulica zyskała swoją nazwę, miał on bowiem... 8 lat."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jak slysze te nazwiska jakieś kurwa scheuring-wielgus, lubnauer, czy thun von schelswig holsztajn to myślę co za chuje głosują na tą piątą kolumnę, jakieś kurwa Petru, Tusk.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|