|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niestety piłkarze przebierają nogami żeby jak najszybciej wyjechać z naszej ligi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niestety piłkarze przebierają nogami żeby jak najszybciej wyjechać z naszej ligi Nic dziwnego przecież.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego bramka dla Płocka nie uznana? Oni tam faul widzieli? czy co? tak chodziło o faul na Tarasie oczywiście którego nie było
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
var z poziomu stadionu to w ogóle jest żart, zwłaszcza ten wczoraj z Płockiem, w ogóle nie wiadomo o co chodzi
przerwa trwała z 4min chyba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ładnie wczoraj Brzęczek na konferencji pomeczowej wyłożył.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale nie zdziwi mnie jeśli Lechowi dla zasady wkleją -4 i Płock dostanie puchary
za duża burza medialna wokół tego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za duża burza medialna wokół tego mogą w ogóle tak? Kara pewnie będzie, ale na nowy sezon.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chociaż pewnie finansowa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za duża burza medialna wokół tego mogą w ogóle tak? Kara pewnie będzie, ale na nowy sezon. Mogą, regulaminowo nie ma przeciwwskazań chyba na nowy sezon też mogą ukarać zapewne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prawnie, to by nie przeszło. Odejmowanie punktów możliwe jest tylko za jakieś sprawy finansowe, czy związane z ustawianiem meczów.
Tutaj mogli tylko walkower, a że to i tak nie miało znaczenia to dowalą jakieś duże kary finansowe i zamknięcie trybuny.
Inna sprawa że Wojewoda twierdził, że są przygotowani organizacyjnie na każdą ewentualność. Widać że nie byli.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prawnie, to by nie przeszło. Odejmowanie punktów możliwe jest tylko za jakieś sprawy finansowe, czy związane z ustawianiem meczów.
Tutaj mogli tylko walkower, a że to i tak nie miało znaczenia to dowalą jakieś duże kary finansowe i zamknięcie trybuny.
Inna sprawa że Wojewoda twierdził, że są przygotowani organizacyjnie na każdą ewentualność. Widać że nie byli. Górnik pierwotnie dostał -3p za zachowanie kibiców.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedy ? Do Piasta nawiązujesz ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak, do Piasta
odwołanie co prawda pozytywne, ale chyba nie podstawach prawnych oparte
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znowu bedzie pitu pitu, jakies ujemne punkty na start, kilka spotkan bez kibicow...czyli normalka
jakby ich zdegradowali do 1-szej za kare to moze by sie wzieli, no ale tak nie mnozna bo kasa itp itd
fakt ze kra bylaby dla wszystkich kibicow, ale ktos musial przymknac oko na wnoszenie rac, moze tego kogos nalezaloby kopnac w dupe
ale czego sie spodziewac, skoro race sa pochwalane przez wladze? nawet premiero podziekowal za piekne oprawy
net: nic sie nie zmieni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
źle się wyraziłem, chodziło mi bardziej, że chyba nie stwierdzono niezgodności tamtej decyzji z przepisami tylko po prostu zmieniono karę ale pewien nie jestem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To nie są czary..... Ruch w 2 lidze a Górnik ma eur. puchary!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znowu bedzie pitu pitu, jakies ujemne punkty na start, kilka spotkan bez kibicow...czyli normalka
jakby ich zdegradowali do 1-szej za kare to moze by sie wzieli, no ale tak nie mnozna bo kasa itp itd Lecha zdegradowali? Za dużą wartość ma dla Ekstraklasy. Tak jak Legia ma za dużą wartość przy nie być wpychana na 1 miejsce ligi. Analogicznie, Lechia byłaby pewnie wypchnięta nad kreskę gdyby faktycznie walczyła do końca o ligowy byt.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Inna sprawa że Wojewoda twierdził, że są przygotowani organizacyjnie na każdą ewentualność. Widać że nie byli. Policja gdyby chciała/była dobrze zorganizowana to uniemożliwiłaby powrót na trybunę tym co wbiegli na murawę. Byli chyba wystarczająco blisko, a tamci wystarczająco daleko. Ciekawi mnie dalszy ciąg wydarzeń gdyby nie interwencja policji. Pobili by piłkarzy? Lecha? Legii? Dla mnie to taka pokazówka jest. Śmiech był jak w Gliwicach rozjebali płot i zgłupieli co dalej  Szydzę generalnie z tej całej chuliganki, ale dobrze że wczoraj w Poznaniu stało się jak się stało. Celem klubu sportowego ma być sukces sportowy, a nie ekonomiczny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To nie są czary..... Ruch w 2 lidze a Górnik ma eur. puchary! pierwszy raz w historii Ruch znajdzie się w trzeciej klasie rozgrywek. smutne to ale myślę że Ruch musi sięgnąć dna żeby się od niego odbić. za dużo było/jest w Chorzowie pijawek a jak nie będzie świeżej krwi(kasy) to pijawki pójdą precz
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|