|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale się opije po MŚ  Przykro mi Kretol ale SS nie zajdzie daleko. Kretol Ty jesteś za szwabami ? 
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Jeszcze Belgią została z faworytów Brak Nainngolana to chyba spora niespodzianka.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Jakby ktoś jeszcze był chętny na jakąś Anglię czy Portugalię to dołączy. A jak nie to klepiemy zaklad w pięciu. Ja myślę że Brasil ale widzę że już ten team zajęy To zbieraj druga piątkę. Na pewno chętni się znajdą.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Jakby ktoś jeszcze był chętny na jakąś Anglię czy Portugalię to dołączy. A jak nie to klepiemy zaklad w pięciu. Ja myślę że Brasil ale widzę że już ten team zajęy No to pograne...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niestety z jednym userem z forum też mam problem od lat, bo nawciskał kitu, pożyczył ode mnie sporo $$$$ i zniknął z forum
ale już mu daruje, bo rozumiem hazard i wiem jak jest, żetony w oczach i 0 myślenia ale znałeś gościa tylko z forum czyli tak naprawdę nic o nim nie wiedziałeś i przelałeś mu sporo $$$$? Powiedzmy ze mielismy kontakt poza forum juz troche, ale ciagle internetowy ale to byly czasy kiedy beztrosko trzaskalem tysiacami u buka, a swego czasu na ekstraklasie mialem chyba ponad 20 typow z rzedu trafionych  jakos 2012 chyba rok wydawal sie rozsadny i jego prosby tez wydawaly sie ok, no wyszlo ze pewnie przegral calosc i nie wiedzial co zrobic, trudno
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakby ktoś jeszcze był chętny na jakąś Anglię czy Portugalię to dołączy. A jak nie to klepiemy zaklad w pięciu. Ja myślę że Brasil ale widzę że już ten team zajęy No to pograne... Haczyk gratuluje już wygranej Brasil już za długo nic nie wygrało a ekipę mają mocną Co do szwabów to tak jak piszę Teo, w Rosji daleko nie zajdą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiedzmy ze mielismy kontakt poza forum juz troche, ale ciagle internetowy ale to byly czasy kiedy beztrosko trzaskalem tysiacami u buka, a swego czasu na ekstraklasie mialem chyba ponad 20 typow z rzedu trafionych  jakos 2012 chyba rok wydawal sie rozsadny i jego prosby tez wydawaly sie ok, no wyszlo ze pewnie przegral calosc i nie wiedzial co zrobic, trudno nie no spoko Twoja kasa i też zależy ile zer było na końcu 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
co ciekawe sporo Niemców (praca itp) widzi Polskę w półfinale...  serio, na trzeźwo byli
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
ale też mówili, że Rosja wysoko i nie dlatego, że sportowo mają dobrą kadrę p.s. dużo osób rosyjskojęzycznych mieszka w Niemczech, nie jest ot tajemnica. Niektórzy z Syberii, inni z Kazachstanu. Wporzo ludzie, ale ile oni piją... 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Dzięki haczyk. Lepiej później niż wcale 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
gratulacje dla nowych Mistrzów Polski. [ Linked Image] wiem, że po czasie sie nie liczy, ale generalnie to, nie widziałem innego kandydata do mistrzostwa... wielokrotnie z uwagą przyglądałem się tutaj, różnym dyskusjom , dywagacjom czy zaklinaniem rzeczywistości, ale inaczej nie mogło być witam serdecznie 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
i WIELKI stanie na pudle 3 miejsce  Gratulację   jednak 4 miejsce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale się opije po MŚ  Przykro mi Kretol ale SS nie zajdzie daleko. Kretol Ty jesteś za szwabami ?  Za Polska
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Dzięki haczyk. Lepiej później niż wcale  gratulację dla Ciebie Fechu, za zwycięstwo w FPL !!! jeszcze większe za to, że jako jedyny nie napierdalałeś się ze mnie, jaki to cienki jestem...dzika karta 3 pkt itd, ba...nawet na szalę rzuciłeś litrowego jacka... ![[Linked Image from media0.giphy.com]](https://media0.giphy.com/media/wWtIzEr2tZdyE/giphy.gif)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już sam Twój avatar burbi powoduje jakieś wątpliwości.
Z drugiej strony nie każdy rudy jest " rudy ".
Fakt że po czasie, ale Ci zaliczę te gratulacje.
Mistrz Polski Ci dziękuje.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Dzięki haczyk. Lepiej później niż wcale  gratulację dla Ciebie Fechu, za zwycięstwo w FPL !!! jeszcze większe za to, że jako jedyny nie napierdalałeś się ze mnie, jaki to cienki jestem...dzika karta 3 pkt itd, ba...nawet na szalę rzuciłeś litrowego jacka... ![[Linked Image from media0.giphy.com]](https://media0.giphy.com/media/wWtIzEr2tZdyE/giphy.gif) Dzięki burbon. Dzwignales temat na koniec sezonu. Myślę, że w przyszłym możesz spokojnie powalczyć o TOP 10 w naszej lidze 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Dzięki haczyk. Lepiej później niż wcale  gratulację dla Ciebie Fechu, za zwycięstwo w FPL !!! jeszcze większe za to, że jako jedyny nie napierdalałeś się ze mnie, jaki to cienki jestem...dzika karta 3 pkt itd, ba...nawet na szalę rzuciłeś litrowego jacka... ![[Linked Image from media0.giphy.com]](https://media0.giphy.com/media/wWtIzEr2tZdyE/giphy.gif) Dzięki burbon. Dzwignales temat na koniec sezonu. Myślę, że w przyszłym możesz spokojnie powalczyć o TOP 3 w naszej lidze  no nie wiem, ale... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za Legie zwroty w sts badz milenium?
|
|