|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mila chwali się występem w Turbokozaku 
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Mila chwali się występem w Turbokozaku  A co tam się stało? Nie chce mi się włączać tej żenady, a widziałem tylko, że przeskoczył Carlitosa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie oglądałem jego występu, ale widziałem że na gali ekstraklasy odebrał nagrodę, po aferze z kręceniem dubli to trochę żenada że biorą go na koniec sezonu i wykręca najlepszy wynik
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Patrz Kura z tym Frankowskim. 50% Jaga, 40% Kuchar, 10% Kucharski.
Tych pijawek od cholery.
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
POLSKA: III Liga - Grupa I
18:00 TVP Sport
Widzew Łódź - Polonia Warszawa
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Klasyk na TVP sport.. Vincent i Haczyk... znacie taką drużynę jak Garbarnia?? Chcą do góry ?? Bo w Poznaniu już świętują.. Witam serdecznie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tych pijawek od cholery. Kuchar z Probierzem dobrze się znają stąd były podejrzenia, że Probierz Frankowskiego na siłę promował w składzie 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Tych pijawek od cholery. Kuchar z Probierzem dobrze się znają stąd były podejrzenia, że Probierz Frankowskiego na siłę promował w składzie  Mogło tak być. Bo Probierz zabrał Franka z Lechii. A w tamtym czasie Frankowski nie potrafił nawet pójść 1 na 1. Nie mówiąc już o całej reszcie. No ale jak widać wyrobił się.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Oglądam filmiki na ŁNP. Ale ten Teodor zysk mnie wkurwia. Chcę być śmieszny na siłę, a wychodzi jak prostak Jest fatalny, ciężko na tych zmontowanowanych filimach wyjść na bufona, on jest w tym mistrzem. Mnie tak samo jak on wkurwia Mączka, sztuczny, pospinany, z żartem na siłę. Tylko do niego mam od zawsze uprzedzenie. Najsłabsze jest to jak do filmików swój głos moduluje. Bo nie wierzę, że na codzień gada jak taki typowy buc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tych pijawek od cholery. Kuchar z Probierzem dobrze się znają stąd były podejrzenia, że Probierz Frankowskiego na siłę promował w składzie  Mogło tak być. Bo Probierz zabrał Franka z Lechii. A w tamtym czasie Frankowski nie potrafił nawet pójść 1 na 1. Nie mówiąc już o całej reszcie. No ale jak widać wyrobił się. ale co by nie mówić to był transfer stulecia Probierza - oddaliśmy Lechii Dźwigałę, a oni nam Frankowskiego Tuszyńkiego i jeszcze dopłacali
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Klasyk na TVP sport.. Vincent i Haczyk... znacie taką drużynę jak Garbarnia?? Chcą do góry ?? Bo w Poznaniu już świętują.. Witam serdecznie  Czy awans im potrzebny, to mam wątpliwości, ale mają na pewno na pieńku z Wartą, przegrali z nimi baraż, gdzie zostali przekręceni przez sędziów. Dodatkowo kilku piłkarzy chyba do dziś sądzi się z ich właścicielem, który im wtedy pokazywał dupę. Także Burb, zrób z tą informacją co uważasz za słuszne. Walczą dodatkowo z Radomiakiem, któremu jak obstawiam sytuacje stykowe są gwizdane na korzyść z wiadomego względu. Może więc być różnie.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Może Kuchar już wtedy miał w dupie Lechię więc wymyślili z Probierzem, że zrobił na nim dobrego deala.
Pójdzie za 1 mln euro to na nowego mesia będzie.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Dziękuję Haczyku..tak też uczynie z tą informacją.. Czy słusznie.. to się okaże wieczorem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BKS do schronu!!!
Armagedon nadciąga z południa.  ładne disco było!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może Kuchar już wtedy miał w dupie Lechię więc wymyślili z Probierzem, że zrobił na nim dobrego deala.
Pójdzie za 1 mln euro to na nowego mesia będzie. no i ciekawe o co to tak naprawdę poszło, że Probierz nie chciał zostać u nas, jak nie wiadomo o co chodzi to zazwyczaj chodzi o pieniądze
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Kolejny szczurek na mundial:
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDM4NTQ2NDUxMTYwMDq8vM5lZtTV0IOvSys%3D&kind=MAIN
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Tego nie wiem Kura. Ale Probierz chyba ambitny jest i mocno nakręciony. Może jak usłyszał od Kuleszy, że kolejny sezon wyprzedaż i słaba kasa na wzmocnienia to mu się nie chciało w tym "bagienku" siedzieć i poszedł do Filipiaka.
Ale to takie domysły. Nie siedzę aż tak mocno więc może ktoś wie więcej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tego nie wiem Kura. Ale Probierz chyba ambitny jest i mocno nakręciony. Może jak usłyszał od Kuleszy, że kolejny sezon wyprzedaż i słaba kasa na wzmocnienia to mu się nie chciało w tym "bagienku" siedzieć i poszedł do Filipiaka.
Ale to takie domysły. Nie siedzę aż tak mocno więc może ktoś wie więcej. chciał iść gdzieś na zachód i nie wypaliło zobaczymy co pokaże w Cracovii ten sezon będzie decydujący, musi dobry wynik zrobić bo inaczej cierpliwość profesora się skończy
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
A oni tam przypadkiem się nie nastawili na kilkuletnią współpracę i wypromowanie młodych? Filipak chyba po Kapustce zrozumiał, że tylko taki model w Polskich warunkach da sporą kasę.
Już pierwsze nazwiska mają. Piątek, Helik, których mogą spokojnie za 3-5 mln EUR sprzedawać. A to jest mniej więcej tyle ile rocznie daje Comarch jako spółka.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|