|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z używkami to zawsze istnieje jakaś niepewność, chyba że masz dobrego znajomka który się tym zajmuje.
Najlepszy układ ( przy kapitale który przedstawiłeś ) jest taki.
Kupujesz w salonie jakiegoś Japończyka jako samochód podstawowy. Jeździsz do końca gwarancji i zaraz po tym okresie oddajesz do salonu, dokładasz parę groszy i kupujesz znowu nowego.
W praktyce kosztuje Cię tylko paliwo i przeglądy.
Za resztę kapitału kupujesz używkę jako drugi pojazd.
Ale każdy ma jakieś Swoje przemyślenia, co się opłaca.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szuman sprowadza auta z USA - uszkodzone i w PL je naprawia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, wy tutaj świrujecie z tymi autami, a ja jestem zielony
auto do 100tys (+- 30tys mogę dorzucić, więcej jeśli ktoś skusi mocno) brać coś salonowego, używka czy klepać coś z usa?
jeśli tak, to w co celować? miłoby było gdyby za 50tkę też się coś znalazło, bo potrzebuję dwa
wymagań wielkich brak, benzyna, 5tka drzwi, nie kombi
samo doradzenie w którą stronę iść będzie pomocne ciężko tutaj o jednoznaczną odpowiedź jedni kupują tylko używane bo wiadomo że za 50 kafli kupisz z używek naprawdę wypasione auto ale do końca nie wiesz co w nim siedzi drudzy znowu tylko nowe z salonu ale tutaj za 50 kafli nie ma szału kupisz auto może gorsze(mniejsze) gorzej wyposażone ale masz nówkę, w zależności od marki masz gwarancję ale tracisz już po wyjeździe z salonu i jak planujesz je mieć krócej niż 5 lat to się nie opłaca ja osobiście kupiłem nowe autko z salonu ale z wyprzedaży rocznikowej z poprzedniego roku. Autko nowe ze stycznia 2014 kosztowało około 70 kafli a ja za te same zapłaciłem 52 kafle ale rok produkcji grudzień 2013
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Najlepsze auto to auto służbowe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak się jest na " służbie " to tak. 
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Roman Klosowski vel. Maliniak nie zyje  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
|
|
Nie Łukasz tylko Szuman chyba racja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tych autach to jedyne mnie przeraża, że mają tyle bajerów że szok, ostatnio w niemcowni dostałem do jeżdżenia świeżą betę to prawie ochujałem tyle wodotrysków, a samo auto płynęło jak dzikie, slalomem jeździłem między autami a w PL jeździłem przez moment astrą z 2017 to już byłem zachwycony  więc wymagań wielu nie mam, ale dzięki za wszystkie rady, przemyślę to wszystko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tych autach to jedyne mnie przeraża, że mają tyle bajerów że szok, ostatnio w niemcowni dostałem do jeżdżenia świeżą betę to prawie ochujałem tyle wodotrysków, a samo auto płynęło jak dzikie, slalomem jeździłem między autami a w PL jeździłem przez moment astrą z 2017 to już byłem zachwycony  więc wymagań wielu nie mam, ale dzięki za wszystkie rady, przemyślę to wszystko ogólnie celuj w japońce bo są mało awaryjne
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
w tych autach to jedyne mnie przeraża, że mają tyle bajerów że szok, ostatnio w niemcowni dostałem do jeżdżenia świeżą betę to prawie ochujałem tyle wodotrysków, a samo auto płynęło jak dzikie, slalomem jeździłem między autami a w PL jeździłem przez moment astrą z 2017 to już byłem zachwycony  więc wymagań wielu nie mam, ale dzięki za wszystkie rady, przemyślę to wszystko Mercedes albo Japonskie ,żadnych Francuzów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem jak na Śląsku, ale w Warszawie nowe Japończyki są statystycznie najczęściej kradzionymi pojazdami.
Dlatego dobrze jest poza GPS-em, założyć dodatkowe zabezpieczenie i to nie w salonie, bo tam mają różne układy i na ogół Twój adres garażowania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mercedesa bym wziął chętnie, tylko taki jaki chciałbym to ze 350-400tys  no ale CLS wyglada zacnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem jak na Śląsku, ale w Warszawie nowe Japończyki są statystycznie najczęściej kradzionymi pojazdami.
Dlatego dobrze jest poza GPS-em, założyć dodatkowe zabezpieczenie i to nie w salonie, bo tam mają różne układy i na ogół Twój adres garażowania. u nas głównie dojcze - VW/AUDI/BMW
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mercedesa bym wziął chętnie, tylko taki jaki chciałbym to ze 350-400tys  no ale CLS wyglada zacnie Mercedesy ok ale im starszy tym lepszy  te nowe napakowane elektroniką sypią się jak ryż z tytki
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
mercedesa bym wziął chętnie, tylko taki jaki chciałbym to ze 350-400tys  no ale CLS wyglada zacnie Mercedesy ok ale im starszy tym lepszy  te nowe napakowane elektroniką sypią się jak ryż z tytki dużo miałeś tych mercedesów nowych? 
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
aker przyjacielu bierzesz udział w konkursie? Mafia wkleił link powyżej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mercedesa bym wziął chętnie, tylko taki jaki chciałbym to ze 350-400tys  no ale CLS wyglada zacnie Mercedesy ok ale im starszy tym lepszy  te nowe napakowane elektroniką sypią się jak ryż z tytki dużo miałeś tych mercedesów nowych?  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moja propozycja , mam nadzieję, że nie zniknie w natłoku mundialowych konkursów. Wybieramy Adamowi "11" na mecz z Senegalem. Dodatkowo ponieważ będzie pewnie więcej powtórek podajemy typ na mecz Polska - Senegal - dokładny wynik. Nagroda 200 zł 1. Wybieramy skład Polski na mecz z Senegalem 2. Dodatkowo podajemy dokładny wynik 3. Wygrywa osoba, która podała właściwą "11" oraz dokładny wynik - decyduje kolejność zgłoszeń - kto pierwszy - w razie zdublowania zwycieskiego zdarzenia 60% pierwsza osoba w kolejności, resztę dzielimy proporcjonalnie 4. Jeżeli nie zostanie spełniony warunek z pkt 3 - pula przechodzi na mecz z Kolumbią 5. Nagrody 200 zł (przelew bankowy lub skrill) Puchar przechodni - Haczyk. Miła pani od Biczu i Forty Link do filmu Kretol. Zdjęcie grzybków Burbon. Ładna piosenka Pacyfek. ![[Linked Image from iv.pl]](https://iv.pl/images/28689938650706520363.png) [ iv.pl] [/quote] [/quote] Kretol Szczęsny Piszczek Pazdan Bednarek Rybus Błaszczykowski Krychowiak Góralski Grosicki Zieliński Lewandowski 2:1 dla Polski MafiaSzczesny - Pazdan, Bednarek, Piszczek, Rybus, Krychowiak, Linetty, Blaszczykowski, Grosicki, Zielinski, Lewandowski Polska-Senegal 2:1 Pacyfek Szczesny Bednarek Piszczek Pazdan Rybus Grosicki Linetty Blaszczykowski Lewandowski Zielinski Krychowiak Polska-Senegal 1-0 TEOSzczęsny Piszczek Glik Pazdan Rybus Błaszczykowski Linetty Krychowiak Grosicki Zieliński Lewandowski Wynik 1-1 Kura Szczęsny Piszczek Glik Pazdan Rybus Błaszczykowski Linetty Krychowiak Grosicki Zieliński Lewandowski Wynik Polska-Senegal 0:1 WarrenSzczęsny Piszczek Bednarek Pazdan Rybus Błaszczykowski Linetty Krychowiak Grosicki Zieliński Lewandowski Wynik Polska-Senegal 2-2 Fechu Szczęsny Piszczek Glik Pazdan Rybus Błaszczykowski Linetty Krychowiak Grosicki Zieliński Lewandowski Wynik 2-1 (dla naszych)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
![[Linked Image from zapodaj.net]](https://zapodaj.net/images/38f90f3f06c43.jpg) Witam ! Zapraszam do gry w Fantasy MŚ 2018 https://fantasy.fifa.com/en/homePo zalogowaniu należy ułożyć drużynę. Następnie wejść w ligi i dołączyć do ligi mecz.pl podając kod: SMACDI9A Nazwa drużyny - nick z forum Składka 50zł Zdecydowanych do gry proszę o kontakt z naszym skarbnikiem FECHU i on poda numer konta. Pierwszy mecz mistrzostw jest 14.06 o 17:00 Tak więc przelewy max do 13.06 i wieczorem FECHU sprawdzi konto potwierdzi kto gra. Zapraszam do zapisów i dyskusji  50zł nie majątek a zabawa przednia kto grał z nami w Euro bądź FPL na pewno potwierdzi ! Green potwierdzi, że LM też była zajebista ! W ramach dodatkowej nagrody Biczu dorzuca kartę na 100zł do Media Markt a quincy 1L Jacka  Podsumowując: link do gry https://fantasy.fifa.com/en/homekod ligi mecz.pl SMACDI9A Wpisowe 50zł do FECHA Nagroda: to co uzbieramy z wpisowego + karta 100zł do MM + 1L Jacka od quincy
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|