|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Biczu, 4 razy 4 to nie van dokładnie! to jest VAN
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Biczu, 4 razy 4 to nie van racja  Akagi a ty pewno jeździsz Japońcem i chcesz ratować honor skośnej motoryzacji ?  ja miałem w życiu i japońca i włocha i francuza ale najlepiej mi się jezdzi starym niemieckim BMW 
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
|
|
|
|
|
|
|
Biczu, 4 razy 4 to nie van racja  Akagi a ty pewno jeździsz Japońcem i chcesz ratować honor skośnej motoryzacji ?  ja miałem w życiu i japońca i włocha i francuza ale najlepiej mi się jezdzi starym niemieckim BMW  ...a Kretola od ss-manów wyzywa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A wielu Japończykami i ilu letnimi jeździłeś Biczyk ? moja była miała Hondę Civic teraz dwóch znajomych z pracy ma nowe Civic a u mnie na dzielni średnio dwa razy w miesiącu ginie auris nie jest tajemnicą że japońskie auta są mega chujowe w środku i są w grupie najbardziej kradzionych aut w PL To znaczy nie jeździłeś, ale masz informacje od kogoś, a to trochę zmienia postać rzeczy, bo oceny są subiektywne.  Ja samochód mam do jeżdżenia, głównie po mieście i Toyota mi pasuje. A jak chcę ponadstandardowych wygód to idę do domu. A jak nie
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
@gstefani daj ,juz spokoj z tym meczem.Szukaj czegoś innego ja wole sie skupiac na ustawionych spotkaniach a nie grac na sile normalne spotkania bo tam to wszystko jest mozliwe
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Biczu, 4 razy 4 to nie van racja  Akagi a ty pewno jeździsz Japońcem i chcesz ratować honor skośnej motoryzacji ?  ja miałem w życiu i japońca i włocha i francuza ale najlepiej mi się jezdzi starym niemieckim BMW  ...a Kretola od ss-manów wyzywa  Bo Kretol kibicuje Baja! a to najgorsze z możliwych !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczu, 4 razy 4 to nie van dokładnie! to jest VAN ![[Linked Image from upload.wikimedia.org]](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/58/FSC_Żuk_A-07_%281976%29_Jasło_%282%29.JPG) Moja babcia na hamerykanskie mówi żuki.....
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Biczu, 4 razy 4 to nie van racja  Akagi a ty pewno jeździsz Japońcem i chcesz ratować honor skośnej motoryzacji ?  ja miałem w życiu i japońca i włocha i francuza ale najlepiej mi się jezdzi starym niemieckim BMW  ![[Linked Image from i.pinimg.com]](https://i.pinimg.com/originals/6a/83/8d/6a838d175b68eeb7e4a269b2cf18a113.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Biczu, 4 razy 4 to nie van racja  Akagi a ty pewno jeździsz Japońcem i chcesz ratować honor skośnej motoryzacji ?  ja miałem w życiu i japońca i włocha i francuza ale najlepiej mi się jezdzi starym niemieckim BMW  ...a Kretola od ss-manów wyzywa  Bo Kretol kibicuje Baja! a to najgorsze z możliwych !  nie jestem na bieżąco, tronk się chwalił czym się zajmuje? http://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/zuk-bedzie-znow-produkowany-i-to-jaki/eje55j
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
A wielu Japończykami i ilu letnimi jeździłeś Biczyk ? moja była miała Hondę Civic teraz dwóch znajomych z pracy ma nowe Civic a u mnie na dzielni średnio dwa razy w miesiącu ginie auris nie jest tajemnicą że japońskie auta są mega chujowe w środku i są w grupie najbardziej kradzionych aut w PL To znaczy nie jeździłeś, ale masz informacje od kogoś, a to trochę zmienia postać rzeczy, bo oceny są subiektywne.  Ja samochód mam do jeżdżenia, głównie po mieście i Toyota mi pasuje. A jak chcę ponadstandardowych wygód to idę do domu. A jak nie mam dobry rabat w intercars i wiem ile zamawiają u mnie gratów do tych swoich cifikóf  nie muszę nimi jeździć porównaj boczki w hondzie i w 15 letnim bmw albo mietku.... rozumiem masz toyote , dobrze jezdzi nie psuje się ok szanuje ale jak ja miałbym wybierać to zawsze germany a nie japan no chyba że gtr  pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Burbon  zdjęcie koloryzowane Biczu i Kretol na zlocie rok 1939
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
@gstefani daj ,juz spokoj z tym meczem.Szukaj czegoś innego ja wole sie skupiac na ustawionych spotkaniach a nie grac na sile normalne spotkania bo tam to wszystko jest mozliwe a ustawione zawsze wchodzą ?
|
|
|
|
|
|
|
@gstefani daj ,juz spokoj z tym meczem.Szukaj czegoś innego ja wole sie skupiac na ustawionych spotkaniach a nie grac na sile normalne spotkania bo tam to wszystko jest mozliwe nie w tym rzecz, ale przy 3-0,jak miał byc ov 3,5 to dysputa o tym meczu juz bezcelowa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie jeżdżę Biczu 15 letnimi żeby boczki wymieniać, a na gwarancji jest wszystko prostsze.
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
forty a moze wroc na poprzednia strone i zobacz co napisalem, podalem aktualny wynik i minute, 13 minuta 0-0, a ze nie ma tu odswiezania automatycznego to juz przerabialismy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A wielu Japończykami i ilu letnimi jeździłeś Biczyk ? moja była miała Hondę Civic teraz dwóch znajomych z pracy ma nowe Civic a u mnie na dzielni średnio dwa razy w miesiącu ginie auris nie jest tajemnicą że japońskie auta są mega chujowe w środku i są w grupie najbardziej kradzionych aut w PL To znaczy nie jeździłeś, ale masz informacje od kogoś, a to trochę zmienia postać rzeczy, bo oceny są subiektywne.  Ja samochód mam do jeżdżenia, głównie po mieście i Toyota mi pasuje. A jak chcę ponadstandardowych wygód to idę do domu. A jak nie mam dobry rabat w intercars i wiem ile zamawiają u mnie gratów do tych swoich cifikóf  nie muszę nimi jeździć porównaj boczki w hondzie i w 15 letnim bmw albo mietku.... rozumiem masz toyote , dobrze jezdzi nie psuje się ok szanuje ale jak ja miałbym wybierać to zawsze germany a nie japan no chyba że gtr  pozdrawiam  To jak z reprą... Ale jeśli chodzi o tv to chyba sony >grundig A jakie zdanie na ten: Rubin [ bang-olufsen.com]
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
zaraz Segenal z Korełą gra...
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
To jak z reprą... Ale jeśli chodzi o tv to chyba sony >grundig A jakie zdanie na ten: Rubin [ bang-olufsen.com] Grundig=Kia Sony=Toyota Bang&Olufsen=Lexus
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|