|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Dobry wieczór 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Kłinc widziałeś jak nasza drużyna narodowa dała dziś radę z wymagającym przeciwnikiem ?
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Beto i Sensi zagrajcie we Fantasy ! Zrobimy tak , ja za was wpłacę po te 50 i jak skończycie wyżej ode mnie to nie musicie oddawać oddacie jak ja będę wyżej na koniec zabawy ? Pasuje ? (Może mnie Fechu z Burbonem docenią) a jak nie to duperki jak te nie przekonają to zdaje sprzęt [ Linked Image] [ Linked Image] ![[Linked Image from manofmany.com]](https://manofmany.com/wp-content/uploads/2017/09/Instagram-Girls-of-the-Month-November.jpg) Panie Warrenie...ta środkowa...no...kawa, pączek...niech będzie - kolacja i cztery butelki Moyeta ..i... masz robotę w marketingu przez najbliższe 5 lat
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Kryspin chciał grać u nas ! ale jak się będziesz tak ociągał to zagra gdzie przyjmują ! Skarbnik popraw się ! I odpuściłeś ten temat? Myślisz, że on nie ma co robić? On ma zamówień do 2023 roku, jak Penderecki. Jego trzeba, nadpłacić, przebić, przepłacić... kurwa..wszystko czytam
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Feczu coś więcej o kontuzji Mbappe ? Stłuczenie. Uspokaja, że powinien dać radę się pozbierać do meczu.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Kłinc widziałeś jak nasza drużyna narodowa dała dziś radę z wymagającym przeciwnikiem ? Tylko ostatnie 15 minut. Wyrabiałem PKB, żeby taki Ignac mógł sobie spać jak bóbr.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
http://fakty.interia.pl/swiat/news-policja-uwolnila-zakladnikow-przetrzymywanych-w-centrum-pary,nId,2593297
Jak zwykle tematy zastępcze! A w Polsce łamana jest konstytucja! w którym kurwa artykule, proszę powiedzieć
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
te maniurki to były z prawie najlepszego folderu !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Większa renomą cieszy się ten który ma więcej zapisanych osób  mafii konkurs jest spoko, ale nie wymaga zbyt dużego wysiłku i myślenia - dlatego jest więcej osób (ludzie wolą iść na łatwiznę). F antasy jest dla tych, którzy cenią sobie dobrą zabawę, chcą wykorzystać swoją wiedzę i zmysł analityczny w kreowaniu drużyny i przy tym doznać niesamowitych dodatkowych emocji  sorry Teoś..dasz radę u Mafii  Po tym pogrubionym już wiem, że to nie dla mnie  Syna w to wpuszczę  Za to mafijny konkurs idealnie dla mnie, wentyl do góry i lecą CSy 
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Jose zapraszamy do konkursu mafii  Sensei...chłopie
|
|
|
|
|
|
|
Haczyk ja jutro po poludniu wyruszam do PL, to tam ogarniaj prosze liste przez ten jeden wieczor. Raczej nikt juz sie nie zapisze, choc czekamy na Bicza, a z tych zapisanych to sadze ze tylko jedna osoba nie wplaci. Ja Ci wplace bezposrednio w oddziale Twojego banku pewnie dopiero w piatek przed poludniem. Jestem jeden tydzien w zyciu bez konta, bo tu zamknalem, a w PL bede otwieral dopiero. Pan od ustawek nie wpłaci?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Haczyk ja jutro po poludniu wyruszam do PL, to tam ogarniaj prosze liste przez ten jeden wieczor. Raczej nikt juz sie nie zapisze, choc czekamy na Bicza, a z tych zapisanych to sadze ze tylko jedna osoba nie wplaci. Ja Ci wplace bezposrednio w oddziale Twojego banku pewnie dopiero w piatek przed poludniem. Jestem jeden tydzien w zyciu bez konta, bo tu zamknalem, a w PL bede otwieral dopiero. Pan od ustawek nie wpłaci? napisałem dziś Haczykowi prośbę o nr konta w ciągu dnia ale nie odczytał jak na razie wiadomości
|
|
|
|
|
|
|
Oczywiście miałem ma myśli stefana, przyjaciela burbona.  A Biczu to wiadomo, że porządna firma
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Haczyk ja jutro po poludniu wyruszam do PL, to tam ogarniaj prosze liste przez ten jeden wieczor. Raczej nikt juz sie nie zapisze, choc czekamy na Bicza, a z tych zapisanych to sadze ze tylko jedna osoba nie wplaci. Ja Ci wplace bezposrednio w oddziale Twojego banku pewnie dopiero w piatek przed poludniem. Jestem jeden tydzien w zyciu bez konta, bo tu zamknalem, a w PL bede otwieral dopiero. Pan od ustawek nie wpłaci? tak mnie sie wydaje
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Haczyk ja jutro po poludniu wyruszam do PL, to tam ogarniaj prosze liste przez ten jeden wieczor. Raczej nikt juz sie nie zapisze, choc czekamy na Bicza, a z tych zapisanych to sadze ze tylko jedna osoba nie wplaci. Ja Ci wplace bezposrednio w oddziale Twojego banku pewnie dopiero w piatek przed poludniem. Jestem jeden tydzien w zyciu bez konta, bo tu zamknalem, a w PL bede otwieral dopiero. Pan od ustawek nie wpłaci? tak mnie sie wydaje Można się jeszcze zapisać do twojego konkursu?
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Jose zanim zadales tu pytanie, w ciagu pol minuty od zadania pytania w dziale, zostales zapisany i wyslana do Ciebie zostala wiadomosc prywatna tak to dziala, profesja, jencow nie bierzemy
zapraszamy wszystkich, ktorzy jeszcze tego nie zrobili!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|