|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedy następny mecz Polaków? niedziela Dziękuję
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mecz w niedzielę o 20:00 a w poniedziałek do pracy dopiero na 22:00 to wróży tylko jedno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak Józek, napisz jeszcze qrwa że Peszko bardziej zasłużył na powołanie niż Szymański z Legii albo Kądzior z Górnika  nie ma co gówna nazywać cukierkiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powołanie Peszki to jest gruba przesada
zły przykład dla tych co już są w kadrze i jeszcze gorszy dla tych co dopiero do niej pukają
nie musisz się starać i grać dobrze - wystarczy, że będziesz robił atmosferę co to znaczy robic atmosfere w grupie 23 chlopa? Opierdala gały? Podciera rowy? Robi za blazna? Nawalka jest sam sobie winny. Wzial Peszke, Jedrzejczyka a jak trzeba robic zmiany to strach spojrzec na lawke bo wie ze tak nikogo zdolnego do gry nie ma. Kurwa Szymanski, Zurkowski wydymani straszliwie.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
błedy trzeba wytykać Józefie od tego jest forum
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ssaczu mnie nie pytaj co to znaczy
dla mnie powołanie Peszki to jest pierdolony skandal i tyle w temacie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jozef ze swoja Grazyna spiewali na bacznosc po meczu: Polacy nic sie nie stalo... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Józef to powiedz swoje zdanie Ja na to wszystko patrzę z innej perspektywy. Sam uprawialem sport, ponad 15lat na jakimś tam poziomie 2.liga(max) i po prostu krew mnie zalewa jak widzę te wszystkie pomyje wylewane po meczu. To jest porażka tych chłopaków i to oni są najbardziej zawiedzeni. Naprawdę myślicie, że gdzieś odpuscili, specjalnie coś zawalili, nie dali z siebie maxa ? To impreza sportowa ich życia! Rozumiecie to w ogóle ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zajebista realizacja mundialu w BBC
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziwne, że Mila się Nie załapał. Tak samo zasłużył jak peszkin
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na konferencji prasowej, po tym jak w "Bildzie" pojawił się artykuł informujący, że Lewandowski przekazał szefom Bayernu, że chce odejść z Monachium, Lewandowski powiedział, że jego to nie interesuje, nie myśli o transferze i skupia się na mistrzostwach. Ale to była tylko śpiewka pod publiczkę. Takie mówienie, które ma uspokoić tych, którzy się nie znają na piłce. Ci, którzy się znają, wiedzą, że coś takiego zostaje w głowie. Moment ogłoszenia takich rzeczy, że chce odejść z Bayernu, po przegranych półfinałach Ligi Mistrzów, przed mistrzostwami świata, był fatalny. Nie wiem, kto mu doradza, nie wiem, czy Pini Zahavi się z nim konsultował. Lewandowski mówi, że nie, ale faktem jest, że gdy Cezary Kucharski był jego menedżerem, robił jakieś błędy, ale takiego strzału w stopę jeszcze nie zaliczył. Lewandowski z Senegalem nie był liderem, którym był przez eliminacje. Przez dwa lata był siłą tej reprezentacji. Teraz nie potrafił scalić zespołu i mamy efekt w postaci wyniku 1:2 z Senegalem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Józef to powiedz swoje zdanie Ja na to wszystko patrzę z innej perspektywy. Sam uprawialem sport, ponad 15lat na jakimś tam poziomie 2.liga(max) i po prostu krew mnie zalewa jak widzę te wszystkie pomyje wylewane po meczu. To jest porażka tych chłopaków i to oni są najbardziej zawiedzeni. Naprawdę myślicie, że gdzieś odpuscili, specjalnie coś zawalili, nie dali z siebie maxa ? To impreza sportowa ich życia! Rozumiecie to w ogóle ? Ale to nie jest forum sportowe Stad reakcje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Józef to powiedz swoje zdanie Ja na to wszystko patrzę z innej perspektywy. Sam uprawialem sport, ponad 15lat na jakimś tam poziomie 2.liga(max) i po prostu krew mnie zalewa jak widzę te wszystkie pomyje wylewane po meczu. To jest porażka tych chłopaków i to oni są najbardziej zawiedzeni. Naprawdę myślicie, że gdzieś odpuscili, specjalnie coś zawalili, nie dali z siebie maxa ? To impreza sportowa ich życia! Rozumiecie to w ogóle ? Jóżku! Ale oni nie piszą o tym, a bardziej o powołaniach itp. Czy o braku zmian takich, a nie innych. Nikt tam nie odpuścił, czy nie chciał biec na 100 %, a to że ludzie się denerwują świadczy tylko, że rzeczywiście przejmują się losami kadry! O! ;-))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie pomyje do chuja pana?
co mamy pisać, że Krychowiak i Błaszczykowski zagrali mecz życia?
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
po 6 msc na emigracji nawet Szydło atrakcyjna ![[Linked Image from wykop.pl]](https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_FufccbrWNs7RiBflvPrw0FjCflI6aZy6.gif) Boję się zapytać kto może być dla pacyfka atrakcyjny po kilkunastu latach... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Józef to powiedz swoje zdanie Ja na to wszystko patrzę z innej perspektywy. Sam uprawialem sport, ponad 15lat na jakimś tam poziomie 2.liga(max) i po prostu krew mnie zalewa jak widzę te wszystkie pomyje wylewane po meczu. To jest porażka tych chłopaków i to oni są najbardziej zawiedzeni. Naprawdę myślicie, że gdzieś odpuscili, specjalnie coś zawalili, nie dali z siebie maxa ? To impreza sportowa ich życia! Rozumiecie to w ogóle ? ale to były mega babole więc nie ma tu czego chwalić a czy to nie jest impreza sportowa naszego życia? dali dupy i tyle a wszelkie pisanie, że nie rozumiemy ich... no cóż ja ich nie rozumiem ale to nie zmienia faktu, że zagrali fatalnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kadra 23-osobowa to nie jest to samo co 23 najlepszych piłkarzy danego kraju.
Kto tego nie rozumie, nie rozumie sportów drużynowych
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
jakie pomyje do chuja pana?
co mamy pisać, że Krychowiak i Błaszczykowski zagrali mecz życia? Tak właściwie to zagrali: Krychowiak jedyna bramka w życiu na Mundialu Błaszczykowski 100-ny mecz w reprezentacji Polski
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry rower jak na tę cenę, nawet bardzo dobry -> http://www.unibike.pl/argon.html ![[Linked Image from sprint-rowery.pl]](https://sprint-rowery.pl/media/catalog/product/cache/8877c72a8d56c8d6f173e22c3fd72c69/r/o/rower-szosowy-unibike-argon-2017.jpg)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kadra 23-osobowa to nie jest to samo co 23 najlepszych piłkarzy danego kraju.
Kto tego nie rozumie, nie rozumie sportów drużynowych To odnośnie powołań
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|