|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Chiny quincy, druga gospodarka świata, a to jest komunizm. Czyli można.  I jakoś świat demokratyczny, zdaje się tego nie zauważać. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pamiętacie jak rozwaliłem sobie głowę w listopadzie i zgubiłem/ zajebali mi telefon
Być może namierzylem pierdolonych złodziejaszków
Nie wylogowali się z Google czy tam innego konta i pojawiły mi się ich fotki na moim obecnym telefonie
Twarze i auto z blachami
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Pamiętacie jak rozwaliłem sobie głowę w listopadzie i zgubiłem/ zajebali mi telefon
Nie wylogowali się z Google czy tam innego konta i pojawiły mi się ich fotki na moim obecnym telefonie
Twarze i auto z blachami Zbieraj oddział gestapo i atak.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Twarze i auto z blachami Zbieraj oddział gestapo i atak. najpierw ich oszołomisz tym zdjęciem co dzis zapodałeś, potem z barana, okieć, kolanko i flek... telefona se przez przypadek nie poczaskaj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A w takim razie im nie wyświetla się Twoja twarz i auto z blachami ?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Stolar ściągą Korta. Fechu, u niego mocna szajba w głowie? No była afera bo zabalowali w 4 w miejscu gdzie nie powinno ich być. I zostali podjebani. Od tego momentu już nie pogral za dużo. Chłopak ma nawet pojęcie, ale w Szczecinie nie mógł rozwinąć skrzydeł.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znalazłem, chodziło o Luca Toni. I nie 6, a 8%podatku kościelnego. Nic tylko założyć jakiś kościół/wyznanie typu bóg latającego spaghetti i malwersacje na tym polu robić. Poczekaj jeszcze z dwa-trzy lata. Od 5 lat o to w Polsce walczymy. Teraz czekamy na NSA.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Ten Kotleszka z weszło mówi, że Kostaryka jest wg niego lekkim faworytem, ok.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
A Chiny quincy, druga gospodarka świata, a to jest komunizm. Czyli można.  I jakoś świat demokratyczny, zdaje się tego nie zauważać.  Komunizm to nie socjalizm.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A w takim razie im nie wyświetla się Twoja twarz i auto z blachami ? Pewnie moje fotki też się u nich zapisują. Tylko to jest inny folder niż te do którego idą fotki które sam robisz. To są ludzie gdzieś w wieku fortego to mogą nie ogarnąć. Bez urazy dziadzia Ty ogarniasz nawet gify
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ten Kotleszka z weszło mówi, że Kostaryka jest wg niego lekkim faworytem, ok. Nie wierzę. Jeśli tak powiedział to musi to być sąsiad naszego Biczyka
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ale wiesz Kretol. Ktoś znalazł telefon to co miał z nim zrobić. Szukać właściciela w środku nocy?
Pić to trzeba umić.
Haczyk wrzuć gifa Vince'a Vegi jak pojechał w odwiedziny do Mia Wallace.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Ten Kotleszka z weszło mówi, że Kostaryka jest wg niego lekkim faworytem, ok. Nie wierzę. Jeśli tak powiedział to musi to być sąsiad naszego Biczyka Wcześniej też mówił, że Iran ma chujową defensywę, także może to faktycznie ten sąsiad, tylko ma marynarkę, a nie kitel.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Chiny quincy, druga gospodarka świata, a to jest komunizm. Czyli można.  I jakoś świat demokratyczny, zdaje się tego nie zauważać.  Komunizm to nie socjalizm. Tak, ale jak nienawidzisz socjalizmu, to tylko przedstawiłem Ci jakąś opcję. 
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Ale wiesz Kretol. Ktoś znalazł telefon to co miał z nim zrobić. Szukać właściciela w środku nocy?
Pić to trzeba umić.
Haczyk wrzuć gifa Vince'a Vegi jak pojechał w odwiedziny do Mia Wallace. ![[Linked Image from media.giphy.com]](https://media.giphy.com/media/OqWUaqgyzcpoY/giphy.gif)
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Brazylia - Kostaryka 1 Nigeria - Islandia X2 Serbia - Szwajcaria X2 @2,64 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Znalazca telefonu szuka najebanego Kretola ![[Linked Image from media.tenor.com]](https://media.tenor.com/images/3d0620d40af7170268dd0e9dc5a104e5/tenor.gif)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pić to trzeba umić.
Haczyk wrzuć gifa Vince'a Vegi jak pojechał w odwiedziny do Mia Wallace. Nie stało się to w środku nocy. Telefon był aktywny przez 5 dni i był sygnał. Dzwoniłem na niego i wysłałem SMS. Został też z niego wysłany SMS do mojej koleżanki w czasie jak byłem już w szpitalu.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
A Chiny quincy, druga gospodarka świata, a to jest komunizm. Czyli można.  I jakoś świat demokratyczny, zdaje się tego nie zauważać.  Komunizm to nie socjalizm. Tak, ale jak nienawidzisz socjalizmu, to tylko przedstawiłem Ci jakąś opcję.  Tylko w Chinach nikt nie rozdaje pieniędzy, żeby biednym żyło się lepiej. Wręcz przeciwnie. Ma być wybudowana autostrada albo elektrownie to się biedakowi zabiera ziemię i wypierdalaj.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A Chiny quincy, druga gospodarka świata, a to jest komunizm. Czyli można.  I jakoś świat demokratyczny, zdaje się tego nie zauważać.  Komunizm to nie socjalizm. Tak, ale jak nienawidzisz socjalizmu, to tylko przedstawiłem Ci jakąś opcję.  Tylko w Chinach nikt nie rozdaje pieniędzy, żeby biednym żyło się lepiej. Wręcz przeciwnie. Ma być wybudowana autostrada albo elektrownie to się biedakowi zabiera ziemię i wypierdalaj. U nas też sie nie rozdaje pieniędzy " biednym" żeby zyło sie im lepiej , tylko cwaniakom z lewymi rękoma do roboty bo im sie należy...( czyt. 500+ ).... Biedny co najwyżej może dostać makaron albo koncentrat pomidorowy , z MOPS do którego nawiasem mówiąc chodzi połowa tych samych kobit pobierających wymieniony wcześniej " benefit" ..,podczas gdy małżonkowie trzepią lewą kase na czarno w Austrii, Niemczech czy Skandynawii....
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|