Sorry Tazen. Co by się nie działo (dziwki, wóda) to też bym kreta pogonił z kadry.
ok
ale dziwki i wóda na mundialu? no kurwa raz na 4 lata. Rozumiem, wyjazd na towarzyski. No chyba ze na miejscu lepiej zorganizowac dziwy
tzn no nie oszukujmy sie, na kazdym zgrupowaniu repry jest impreza
nie wiem czy na MŚ ale przed elimkami czy jakies towarzyskie to zabawa jest zawsze mniejsza/wieksza i na tym etapie czesto odpadaja Romanczuki bo w pewnym momencie odmawiaja nawet chwili zabawy i pozniej nikt z nim nawet w dziadka nie bedzie kopal.
Sorry Tazen. Co by się nie działo (dziwki, wóda) to też bym kreta pogonił z kadry.
Jasne, ja nie polemizuje z samym czynem, chcialem tylko napisac ze nie chodzilo o wzgledy sportowe i cos ewidentnie bylo na rzeczy, bo sraczka straszna sie zrobila podobno. Wiec jesli mial cos do wyniesienia to pewnie bylo cos ciekawego i faktycznie cos w kadrze sie dzieje slabego, bo za pierdoly nikt by takiej afery nie krecil. Dodac do tego wyniki i zaczyna sie kleic.
Z Jagi mam nadzieje tez bedzie zgoniony, bo tez wynosil wszystko.
Tu akurat zgoda. Nawet jak się patrzy na Lewego to przynajmniej ja odnoszę wrażenie, że jemu znowu się nie chce za tę kadrę umierać. Tak jak było za Smudę i Fornalika.
jak to jest bo przecież nie tylko nasi mają kasy jak małpa kitu, są celebrytami w swoim kraju, chleją, bzykają lale, grają w kasynach ale kazda ekipa na mundialu zostawia chociaż serce jak nie umie grać, a nasi nawet tego nie potrafią zaoferować kibicom...
na czwartek podaje peffny dubel: Kolumbia + Japonia pograny przed chwilą bo na Japońców kurs 2,4 i zapewne będzie spadać
Japończykom remis wystarczy
myślisz że zagrają na remis ? ja uważam że nie a gadki naszych że oczywiście zagrają na maxa w meczu o honor nie traktuję poważnie gołym okiem widać że tak każdy już marzy o powrocie do domu a nie o grze
ok
ale dziwki i wóda na mundialu? no kurwa raz na 4 lata. Rozumiem, wyjazd na towarzyski. No chyba ze na miejscu lepiej zorganizowac dziwy
tzn no nie oszukujmy sie, na kazdym zgrupowaniu repry jest impreza
nie wiem czy na MŚ ale przed elimkami czy jakies towarzyskie to zabawa jest zawsze mniejsza/wieksza i na tym etapie czesto odpadaja Romanczuki bo w pewnym momencie odmawiaja nawet chwili zabawy i pozniej nikt z nim nawet w dziadka nie bedzie kopal.
nie mogę się już doczekać kiedy będzie info, że przyklepany transfer Franka
no i na potwierdzenie moich slow Janekx juz cos tam kleci na ten temat, wiec nie pierdole glupot
tylko ja nie znam szczegolow, on pewnie zna wszystkie
Mógł pisać od razu skoro coś tam wiedział. Odgraża się, że nie jest dziennikarzyną ale w takim razie zachowuje się jak oni. Musi chronić informatorów.
No tego juz nie oceniam, bo nie znam szczegolow tylko tyle co od ludzi okoloJagowych uslyszalem, ale myslalem ze to nic az tak grubego, a teraz sie klei jakas tam historia.
Ale info od Janka i tak moim zdaniem wyplynie z czasem - mam wrazenie ze on czesto puszcza pewne sprawy przez jakichs twitterowcow roznych, zeby nie bylo na niego. A ze temat goracy to kazdy predzej czy pozniej wyniucha co jest grane.