|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BTW pojawił się w LVBet kurs na Cesare Prandelli @3,50. Jego do Polski może przekonać sporo miejsc pielgrzymkowych. Już na Euro 2012 chodzili po nocy w takie trasy. I nie piszę tego żeby kogoś urazić, czy szydzić, jest to jakiś element z pewnością jego sympatii do naszego kraju.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie kręci mnie to absolutnie Vincent. I na pewno nie chodzi tu o wpisowe, bo w bezpłatne też nie grałem.
Sorry Vincent, bo widzę że sporo energii i czasu poświęcasz aby to działało.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie kręci mnie to absolutnie Vincent. I na pewno nie chodzi tu o wpisowe, bo w bezpłatne też nie grałem.
Sorry Vincent, bo widzę że sporo energii i czasu poświęcasz aby to działało. Dzięki, za odpowiedź. Dobrze, że nie napisałeś, że nie masz czasu 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
"platforma mnie tak nie wyruchała jak mnie" (nie posłuchałem wczoraj ostrzeżeń i dograłem Japan 1X)
służę dziś pomocą i ku przestrodze: bo znow jest parka BRA-MEX, 4lata temu w grupie mś przegrałem na kanarkach pensje (była pefka ~1.31) wiadomo, że grupa to nie playoff, ale para to para ;-)
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Sorry Vincent, bo widzę że sporo energii i czasu poświęcasz aby to działało. Bezpłatnych nie pamiętam odkąd zagoscilem na tym forum.. Akagi jak Adam... graliśmy najlepiej i najlepszym składem... Zamiast prosto w żołnierskich słowach... Szkoda mi 50 PEELENÓW bo wiem, że byłbym ostatni.. 
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
wlasnie 1 raz w zyciu zagralem lige Makau - Cheng Fung - Policia S Publica, ciekawe co dalej
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
nie ma zadnej osoby na trybunach, chyba jako jedeyny na swiecie ogladam ten mecz, 700 tysiecy ludzi zyje w Makau, co poszlo nie tak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akagi Trzeciak u Was jeszcze na etacie :
"Według informacji portalu, osoby odpowiadające za transfery w Legii, cały czas zastanawiają się jednak nad złożeniem propozycji kupna Carlitosa. Część z nich nie jest przekonana do stylu gry i umiejętności piłkarza. "
A nie Kante jest to dobrze ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba były jakieś bezpłatne.
A jak już w tym kierunku zmierzasz burbi, to jedynie ja, i chyba jako pierwszy Biszop, moje zakłady z userami przeznaczałem na chore dzieci.
To jebnąłeś kulą w płot.
Nie musiałem o tym przypominać, ale w jakimś sensie mnie do tego sprowokowałeś - Panie burbi.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
ODPALAMYYYYYYYYYYYYY PETARDEEEE! KURWAAAAAAAaaaa
to sie Coni zdziwi jak sie forum posypie po tejj petardzie!! z calego swiata inwestorzy beda zakladali tutaj konta. Spokojnie Coni, my temu podolamy, z 20 modow powinno dac rady!
PEFFFFFFFA peffffffff wpiedalamyyy sie ww ogiennnn z niaaa
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
chwilaaa, bo mi petarda zgasła...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akagi Trzeciak u Was jeszcze na etacie :
"Według informacji portalu, osoby odpowiadające za transfery w Legii, cały czas zastanawiają się jednak nad złożeniem propozycji kupna Carlitosa. Część z nich nie jest przekonana do stylu gry i umiejętności piłkarza. "
A nie Kante jest to dobrze ... Mają problem. Jest Kante, za ok. 2 miesiące będzie Niezgoda. Na tej lub zbliżonej pozycji są jeszcze: Rado, Hama, Cafu, makaron, Nagy, Eduardo może grać Kuchy... Wszyscy mają jakieś kontrakty i to dobre jak na polską ligę. Jakby doszedł Carlitos, to jest ścisk i rodzą się żale w szatni. Zobaczymy która opcja zwycięży. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba były jakieś bezpłatne.
A jak już w tym kierunku zmierzasz burbi, to jedynie ja, i chyba jako pierwszy Biszop, moje zakłady z userami przeznaczałem na chore dzieci.
To jebnąłeś kulą w płot.
Nie musiałem o tym przypominać, ale w jakimś sensie mnie do tego sprowokowałeś - Panie burbi. Akagi to Burbon pisał 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
19:50 Polujd, Split Hajduk Split - Górnik WIELKI Zabrze overy 2,5/3,5/4,5 "1" sklad jaki wylecial wczoraj: Bramkarze: Wojciech Pawłowski, Daniel Bielica. Obrońcy: Michał Koj, Adam Wolniewicz, Dani Suarez, Adrian Gryszkiewicz, Paweł Bochniewicz, Przemysław Wiśniewski. Pomocnicy: Szymon Matuszek, Konrad Nowak, Szymon Żurkowski, Daniel Smuga, Adam Ryczkowski, Daniel Liszka, Maciej Ambrosiewicz. Npastnicy: Jesus Jimenez, Rafał Wolsztyński, Marcin Urynowicz, Igor Angulo. sklad na ostatnim meczu z KArwina 3-1 Mecz sparingowy z MFK Karvina zaczniemy w składzie: Loska - Wolniewicz, Wiśniewski, Bochniewicz, Gryszkiewicz - Liszka, Matuszek, Żurkowski, Smuga - Angulo, Jimenez.
Skład na drugą połowę: Pawłowski - Michalski, Pjetrović, Suárez, Koj - Bartczuk, Kubica, Ambrosiewicz, Ryczkowski - R.Wolsztyński, Urynowicz. mecz typowo towarzyski, rewanz... w marcu chorwaci nawet sie specjalnie nie meczyli i dali wygrac gospodarzom 3-2. Mysle, ze rownie wysoki wynik jest dzis prawdopodobny. Tym bardziej, ze Loska został w Zabrzu, jakis uraz ma. W Splicie juz 1000 Torcida Górnik. Trener jednak mowi, ze do tego meczu podchodzi bardzo powaznie, zobaczymy Najwazniejszy sparing to ten 4/5 lipca w Zabrzu z Opava! potem tylko juz droga do Mistrza Ligi Europy!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akagi to Burbon pisał  Jemu odpisywałem. 
|
|
|
|
|
|
|
Już wiadomo,dlaczego dziś @biczyka nie ma. Trwaja testy bmw ![[Linked Image from media.giphy.com]](https://media.giphy.com/media/FDkHdXvS5CK79MFOa1/giphy.gif)
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Akagi to Burbon pisał  Jemu odpisywałem.  Właśnie!!! Nie musiałeś mnie podpierdalać Vinc  A Ciebie akagi nie zamierzałem urazić ; to w charakterze żartu było... more distance pliss 
|
|
|
|
|
|
|
@burbon i żart,hahahahaha
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiem wiem że żart burbi, ale nie wszyscy czytający mogą go zrozumieć. Wyskoczą w stresie z czymś, ja odpowiem i zadyma gotowa. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@burbon i żart,hahahahaha hahahaha forty
|
|