Gwizdek wczoraj to kpina jakaś była. Lechia mogła tam zdrowo nam wykluczyć paru ze składu. Te dwie sytuacje z twitta wyżej to przecież jakiś dramat i to nie pierwszy raz nikt nie potrafi gwizdać gdy dotyczy to Sheridana, a jest notorycznie faulowany i to ostro.
klątwa Lechii wraca, wiecznie nas opierdalają z punktów bez względu na styl gry
nie wyglądało to tragicznie, bardziej chaotycznie. Dzisiaj niepodyktowane karne, Runje i mogłoby być zupełnie inaczej, szkoda
Liczę że legia awansuje do LM i w końcu weźmie Frankowskiego. Już chcieliśmy za 600tys pchnąć tego łamagę, ale Warszawy nie stać na dziś
Stokowiec może stracić szatnie po takiej konferencji prasowej, w której wyraża niezadowolenie z postawy dwóch swoich zawodników. W końcu mecz wygrał i na tym powinien się skupić.
akagi o zachowaniu Peszki chyba nie mógł nic innego powiedzieć, co do Kuciaka to faktycznie trochę się zdziwiłem że go Stokowiec skrytykował, ale dawno tak bezczelnie kogoś grającego na czas nie widziałem może i Stokowiec się zirytował
Tazen - mam nadzieję że na następny mecz wyjdzie Bezjak z Sheridanem, Kwiecień za Wlazłę (tutaj to pewnie kwestia dojścia do pełnej formy Bartka) z Frankiem niestety problem wielki on musi odejść nie ma innej opcji
Że nie dostał wpierdolu jeszcze na boisku to mogę wytłumaczyć wyrachowaniem zawodników gospodarzy, ale że go nie dojebali pod szatnią to się mocno dziwię. Chyba, że w rewanżu poświęcą kogoś żeby mu kości porachował.
Na typa słów brakuje, na orliku przy takiej akcji jest koniec meczu i przynajmniej 1 na 1 na gołe łapy