|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ps... zalad o jacka.. z kazdym oprocz pryszczatej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kazow przecież wiadomo że Genk będzie większym faworytem do awansu niż Rio Ave z nami, więc słabo opłacalana ta twoja propozycja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gent oczywiście- już mi sie mylą 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Nie ma co narzekać Belgowie jedni i drudzy są w zasiegu. Trza tylko dobrze zagrać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kura no ale ja to wiem i Ty to wiesz, zaklad dla tych co sie podniecaja ze jaki to Gent slaby a Jaga mocna, co mozna przeczytac na wczesniejszej stronie wiec dla tych co widza ze Gent slaby to zaklad mozna okreslic jako promo dnia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cholera, przez przypadek zmieniłem styl forum na black and gold i taki ładny wystrój się pokazał. Pomyślałem że Kondzio z przyczajki zrobił zmianę forum, a to można samemu zmienić.  Tyle jestem na forum i nigdy na to nie zwróciłem uwagi.  pacyfek chyba mnie na jutrzejsze notowanie swojej listy wpisze awansem. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heh jakby zliczyć te wszystkie ekipy co "były w zasięgu" w ciągu ostatnich kilku lat
to wyszłaby z tego dość opasła książka
chyba tylko Legia potrafiła na przełomie tych kilku ostatnich lat ogrywać równych sobie a czasem i lepszych, reszta solidarnie dostawała wpierdol z równymi bądź słabszymi drużynami
o dwumeczu z Genkiem to można pomarzyć bo Rio Ave okaże się przeszkodą nie do przejścia i obym się kurła mylił
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczywiście Gentem  też mi się mylą te dwa zespoły 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lech i jaga mają autostrade do playofow, zamiast besiktasow. lipska, bazylei, brag mają sredniakow z Belgii, ani Club Brugge, ani anderlecht, ani standard liege, losowanie swietne, tylko jakby jeszcze polskie kluby potrafily grac w pilke @1.05 że tym wpisem wchodzisz na listę pacyfka ps: Liege czołówka a Gent i Genk średniaki? co za bullshit no chyba że patrzymy na suche nazwy klubów, no ale idąc tym tropem to można stwierdzić, że w Grecji PAO to godny rywal dla Olympiakosu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurrr... tak mnie zastanawiaja te kursy na Trencin. Przeca to promo w chuj jest. Choćby awans... Co tam się u Was na tym Śląsku dzieje. Dostajecie ponad 34 mln dotacji od miasta, najwięcej w Polsce. Drugi w tabeli dotacji Piast, prawie 1\3 tego co Wy. Stadion nowy, frekwencja dobra, a nawet bardzo dobra. Gracie tanimi juniorami, bo nie macie na lepszych. To ja się pytam gdzie ta kasa ? Ruch też się spierdolił za długi. Słyszałeś Ojro, w ub. sezonie w 3 lidze rosyjskiej wygrał swoją grupę centralną, bodajże bez porażki, taki Ararat Moskwa. Grał tam mi. Pawluczenko czy Riebko, choć przechodzone ale znane nazwiska. I wiesz co, nie grają wyżej bo prezes przelał na swoje prywatne konto 20 mln rubli i spierdolił. Nie nie, nie chodzi o jakieś analogie z Wami, ale mając tyle - jak na nasze warunki - kasy i dochodów, dlaczego u Was taka bieda ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gent Genk...
Podam tylko że w\g Transmarkt wartość kadry Gent to 68 mln euro, a Genk to 64.
Dla porównania Legia 33.
Pewnie to nie miarodajna ocena siły zespołu, ale jakiś pogląd o klasie daje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Górnik spłaca jeszcze stare długi?
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
wyobraz sobie takie pary - powazni przeciwnicy lech - braga, lech - basel jaga - besiktas, jaga - leipzig czy jakis zawodnik jagi czy lecha chcialby przejsc do takich klubow ? jasne ze tak
a teraz popatrz na pary lech - genk jaga - gent czy jakis zawodnik jagi i lecha chcialby przejsc do przeciwnikow ? raczej zapytalby a co to jest wogole ? latwiejszych rywali nie dalo sie wylosowac, autostrada do 4 rundy, co sie stalo ze wszytskie kluby z Polski przed meczami juz sobie wmawiaja ze graja z jakimis potegami, grają z podobnymi leszczami jakimi sami są, jak jaga i lech sie osraly na wiadomosc ze czekaja na nich genk i gent to rece opadają przypomne jeszcze jeden dwumecz slask wroclaw - club brugge
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Stefan, jeden fakt sprzed kilu dni, Vadisem Odidja-Ofoe zainteresowany był Lech, jak do gry wszedł Gent nie było tematu, więc chyba nie jesteś na bieżąco z pułapem finansowym i sportowym klubów z Belgii.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vadis dostał w Gent 1,3 mln. rocznego kontraktu.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
vadis dostał w Gent 1,3 mln. rocznego kontraktu. Trochę więcej niż Jędza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vadis dostał w Gent 1,3 mln. rocznego kontraktu. Trochę więcej niż Jędza  Ale jak odchodził z Legii, to Miodek mu dawał 1,2 mln. I odszedł. Obieżyświat. 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Ruch, a Górnik to inne rodzaj długów... na prawdę szkoda mi Ruchu. Wg mnie szybko nie powstanie
Górnik nadal spłaca... choćby Alianz. Najlepsze, jest to, że podpisali z nimi nową umowę sponsoringową, ciekawe...
i każde wypełnienie stadionu (min. 12k żeby był zysk meczowy), przejście rundy w pucharach, wygranie Juionr system pro to robione to jest w celu zmniejszenia zadłużenia i mniejszego obciażenia funkcjonowania klubu. Stad klub nie bierze doświadczonych, chcących nie wiadomo ile plnów za kontrakt.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj stefan stefan
Belgowie szkolą, nie kupują
zerknij skąd wyszedł Courtois, Coulibaly, De Bruyne i paru innych gości o których marzyłby każdy klub
a teraz zestaw sobie wartość De Bruyne z wartością Legii, Lecha i Jadźki razem wziętych
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|