|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurna człowieku a skąd ja miałem wiedzieć w marcu jak bukowalem hotel ze w maju gówno z ołowianki wybije Pomysł trochę czasami to nie boli Wydawało mi się, że pisałeś, że rok temu... Ale może temat gówna mi pomieszał Pomyśl ty, siedzisz na urlopie ale wpadłeś na forum napisać, że jesteś zły na BKSa i quincy’ego że są sinice  Na kogo jestem zły ? Nie pij za dużo bo alkohol juz ci rozum odbiera
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Lion ze Siti dopiero o czeciej...nie da rady...wódki braknie
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
forty dziwnie ostatniej nocy przejawiał aktywność.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
BKS- WKS iks GTS-Mieć jeden... czyż nie ładny dubel ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bourbon polewaj !!! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BKS- WKS iks GTS-Mieć jeden... czyż nie ładny dubel ? Master ma na to ripostę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
burbi jak sobie haczyka urabia, GTS jeden... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyniki słowackich drużyn w pucharach: dwie wygrane z polskimi ekipami, porażki z Maltańczykami i Białorusinami.
Jest to pewnie nie do końca miarodajny, ale jakiś wyznacznik siły ligi. to nie był żart jak pisałem że widziałem sporo meczów tamtejszej ligi poziom mułu bagiennego, piłka od większości zawodników odbija się jakby to był tartak a nie stadion jedyny pozytyw jaki zaobserwowałem to młodzież z Trenczyna - widać że tam scouting działa pełną parą i łowią fajne perły w promocyjnych cenach(z naciskiem na młodych bambusków z Nigerii) z resztą Trenczyn to zdrowo pojebana drużyna, co mecz po 20-30 strzałów, kilka-kilkanaście setek a upierdalali spotkanie za spotkaniem trochę lepsza skuteczność, ewentualnie trochę mniej radosny futbol i więcej wyrachowania i zdobyliby mistrza bez większego problemu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Alfa w Wawie tyle samo widzów na LM co w Białym na LE mam nadzieję że zanotowałeś i nie będzie już statystyk na poziomie szkoły metalowo-drzewnej do której uczęszczał skargi  zjazd z szafy na podłogę także pi wyniku meczu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Alfa w Wawie tyle samo widzów na LM co w Białym na LE mam nadzieję że zanotowałeś i nie będzie już statystyk na poziomie szkoły metalowo-drzewnej do której uczęszczał akagi:) zjazd z szafy na podłogę także po wyniku meczu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten już znowu pochlał i odzywają się stare demony. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Kurna człowieku a skąd ja miałem wiedzieć w marcu jak bukowalem hotel ze w maju gówno z ołowianki wybije Pomysł trochę czasami to nie boli Wydawało mi się, że pisałeś, że rok temu... Ale może temat gówna mi pomieszał Pomyśl ty, siedzisz na urlopie ale wpadłeś na forum napisać, że jesteś zły na BKSa i quincy’ego że są sinice  Na kogo jestem zły ? Nie pij za dużo bo alkohol juz ci rozum odbiera Ale pisałeś, że rok temu rezerwowałeś czy nie ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę bitek że poczekają do rewanżu z Trnavą, ale głowy nie dam, bo Miodek czyta media i widzi jaka burza w nich jest po tych przegranych meczach.
Chujowo by było, jakby to był Nawałka. On chce dużo kasy, a poza tym gwarancji wypłacenia odszkodowania za ewentualne wcześniejsze zwolnienie.
Prowadzenie kadry, to zupełnie co innego niż klubu. On już się trochę rozleniwił w tej kadrze, a w klubie trzeba zapierniczać piątek świątek.
I sprawa dla mnie podstawowa. W trenerce piłki klubowej Nawałka CHUJ osiągnął, to dlaczego miałoby się to teraz zmienić.
Ale zobaczymy. dla mnie Nawałka jest bardzo przeciętnym trenerem a selekcjonerem to już w ogóle tragicznym(szacun że coś tam wygrał ale zdania nie zmienię) z resztą nie ma w Polsce żadnego trenera o którym z czystym sumieniem bym powiedział, że jest dobry powód prosty - za granicą nikt ich nie chce, poza krajami trzeciego świata i jakimiś bidokami z Litwy czy innych Wysp Owczych jakaś przyczyna takiego stanu rzeczy musi być...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powtórzę bitek, ten Letteri z Korony ma coś w sobie.
Chociaż z drugiej strony, jego poprzednik Bartoszek też był kreowany na nową siłę w trenerce i przepadł.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wg. Mnie jest only Probierz chłop ma mega jaja i trzyma mocno za mordę te cipy z babskimi torebkami nie boi się stawiać na małolatów więcej takich ludzi w naszej kopanej a będzie lepiej
|
|
|
|
|
|
|
Myślę bitek że poczekają do rewanżu z Trnavą, ale głowy nie dam, bo Miodek czyta media i widzi jaka burza w nich jest po tych przegranych meczach.
Chujowo by było, jakby to był Nawałka. On chce dużo kasy, a poza tym gwarancji wypłacenia odszkodowania za ewentualne wcześniejsze zwolnienie.
Prowadzenie kadry, to zupełnie co innego niż klubu. On już się trochę rozleniwił w tej kadrze, a w klubie trzeba zapierniczać piątek świątek.
I sprawa dla mnie podstawowa. W trenerce piłki klubowej Nawałka CHUJ osiągnął, to dlaczego miałoby się to teraz zmienić.
Ale zobaczymy. dla mnie Nawałka jest bardzo przeciętnym trenerem a selekcjonerem to już w ogóle tragicznym(szacun że coś tam wygrał ale zdania nie zmienię) z resztą nie ma w Polsce żadnego trenera o którym z czystym sumieniem bym powiedział, że jest dobry powód prosty - za granicą nikt ich nie chce, poza krajami trzeciego świata i jakimiś bidokami z Litwy czy innych Wysp Owczych jakaś przyczyna takiego stanu rzeczy musi być... W Polsce wszyscy wiedzą, że trener to tylko dodatek, niepotrzeby, przepłacany zbędny element. Nikt mądry nie będzie szkolił kogoś kto jest zbędny i nie potrzebny. pacyfek potwierdzi
|
|
|
|
|
|
|
forty dziwnie ostatniej nocy przejawiał aktywność. ale o co się rozchodzi?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|