|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trza grać pod prąd bo inaczej to jest dramat to prawie wszystkie peffki wygrają nie ma zasady
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
nigdy nie bedziesz wiedzial tyle co buk, trzeba wiedziec co ma na mysli wystawiajac dany kurs aha  Poczekam co na to haczyk. kopanie się z koniem, nie wiem czy w Kobierzynie mogliby coś z tym przypadkiem zrobić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czwarte przykazanie gracza mówi tak : Wyspecjalizuj się w niszowej lidze! Jako obstawiający, masz tę przewagę, że możesz racjonalizować i zwiększać efektywność swoich typów w przeciwieństwie do zakładów bukmacherskich, które tego nie mogą robić. Oni muszą pilnować czołówki każdego sportu i każdej gry. Najlepszym sposobem na wygranie pieniędzy jest znalezienie swojej niszy i trzymanie się jej. Jeśli staniesz się ekspertem niszowej ligi sportowej, jak na przykład liga węgierska zwiększysz swoje szanse na pokonanie firmy, ponieważ operatorzy zakładów sportowych nie mają dość czasu ani źródeł niezbędnych by wiedzieć o tej lidze tyle i w taki sposób jak Ty się możesz tego dowiedzieć. Mnóstwo informacji jest dostępnych w internecie, tylko od ciebie zależy czy będziesz uzupełniać swą wiedzę codziennie. Źródło: Net
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Musiałem sprawdzić co to Kobierzyn. Myślałem, że łacha ze mnie drzesz Jest biczyk? Kasę chciałem pożyczyć (uprzedzając dociekliwych ;))
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
nigdy nie bedziesz wiedzial tyle co buk, trzeba wiedziec co ma na mysli wystawiajac dany kurs aha  Poczekam co na to haczyk. kopanie się z koniem, nie wiem czy w Kobierzynie mogliby coś z tym przypadkiem zrobić Jedyna szansa to zrobić coś żeby się obraził
|
|
|
|
|
|
|
nigdy nie bedziesz wiedzial tyle co buk, trzeba wiedziec co ma na mysli wystawiajac dany kurs aha  Poczekam co na to haczyk. kopanie się z koniem, nie wiem czy w Kobierzynie mogliby coś z tym przypadkiem zrobić Jedyna szansa to zrobić coś żeby się obraził Można spróbować coś z sinicami...
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
nigdy nie bedziesz wiedzial tyle co buk, trzeba wiedziec co ma na mysli wystawiajac dany kurs aha  Poczekam co na to haczyk. kopanie się z koniem, nie wiem czy w Kobierzynie mogliby coś z tym przypadkiem zrobić Jedyna szansa to zrobić coś żeby się obraził Mocna psycha, chociaż usunął komentarze pod filmikami na yt, także źle sobie radzi z krytyką.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nigdy nie bedziesz wiedzial tyle co buk, trzeba wiedziec co ma na mysli wystawiajac dany kurs aha  Poczekam co na to haczyk. kopanie się z koniem, nie wiem czy w Kobierzynie mogliby coś z tym przypadkiem zrobić Jedyna szansa to zrobić coś żeby się obraził Albo zakład z TEO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Musiałem sprawdzić co to Kobierzyn. Myślałem, że łacha ze mnie drzesz Jest biczyk? Kasę chciałem pożyczyć (uprzedzając dociekliwych ;)) Biszop to Quincy lepszy z geografii, z rękawa strzela nazwami z Krakowa
|
|
|
|
|
|
|
Musiałem sprawdzić co to Kobierzyn. Myślałem, że łacha ze mnie drzesz Jest biczyk? Kasę chciałem pożyczyć (uprzedzając dociekliwych ;)) Biszop to Quincy lepszy z geografii, z rękawa strzela nazwami z Krakowa quincy to we wszystkim ode mnie lepszy, cóż począć, ja się tylko chwalę  Jakbym napisał co chcę od biczyka to.... (Lodówka mi się zjebała i sępię o kod rabatowy na nową)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Weźmy taki Graz. Grają ze przeciętnym Ajaxem u siebie i niby bts to pefka a tu puki co to chuj z tego wynika. Co czołowa drużyna ligi austriackiej nawet gola w dwumeczu nie zdobędzie? Nie zależy mi na LM? Następne Bazyle. Też wpierdziel niezły. Nawet gola nie dali rady zdobyć. Ludożercy dramat. Żeby tak zasłużony klub kończył na tym etapie to katastrofa. Jestem w stanie zrozumieć pierwsze mecze ligowe, puchary i superpuchary. Ale LM? Przecież na ten mecz powinna być max mobilizacja a tu chuj wielki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Radek widocznie stawiają na ligę, olewają LM
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Musiałem sprawdzić co to Kobierzyn. Myślałem, że łacha ze mnie drzesz Jest biczyk? Kasę chciałem pożyczyć (uprzedzając dociekliwych ;)) ile potrzeba kierowniku ?  rodzinka pięćsetek mi się powiększyła  ![[Linked Image from iv.pl]](https://iv.pl/images/66083895100186738928.jpg) [ iv.pl]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Musiałem sprawdzić co to Kobierzyn. Myślałem, że łacha ze mnie drzesz Jest biczyk? Kasę chciałem pożyczyć (uprzedzając dociekliwych ;)) ile potrzeba kierowniku ?  rodzinka pięćsetek mi się powiększyła  ![[Linked Image from iv.pl]](https://iv.pl/images/66083895100186738928.jpg) [ iv.pl] szmallllllll
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Radek widocznie stawiają na ligę, olewają LM 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Weźmy taki Graz. Grają ze przeciętnym Ajaxem u siebie i niby bts to pefka a tu puki co to chuj z tego wynika. Co czołowa drużyna ligi austriackiej nawet gola w dwumeczu nie zdobędzie? Nie zależy mi na LM? Następne Bazyle. Też wpierdziel niezły. Nawet gola nie dali rady zdobyć. Ludożercy dramat. Żeby tak zasłużony klub kończył na tym etapie to katastrofa. Jestem w stanie zrozumieć pierwsze mecze ligowe, puchary i superpuchary. Ale LM? Przecież na ten mecz powinna być max mobilizacja a tu chuj wielki. i siedzi be te es
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Radek widocznie stawiają na ligę, olewają LM No a po co gra się Ligę? Dla samego mistrzostwa a LM to wisienka na torcie? Z racji potężnych pieniędzy jakie daje LM 90% zespołów stawia na LM niż na rodzimą. Proste Burki z Austrii 1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LM powoduje zmęczenie I później płaci się za to w lidze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Komu ta LM daje potężne pieniądze ? lepiej się z bukiem ustawić, Rymo potwierdzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Komu ta LM daje potężne pieniądze ? lepiej się z bukiem ustawić, Rymo potwierdzi 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|