wszyscy co grają AIK, wiedzą, że to na wykładzinie dziś będą popitalać, tam gdzie Bajen - TELE2 Arena..na ich domowej trawie, niejaki Dżastyn Timberlejk koncertuje..
Co z tym AIKiem będzie? W kuwecie nic nie ma. Warto coś w stronę Dunów?
Zrobilem przy okazji asekuracje i kupilem 0,5l Jagermeistera W razie "w"
Duży kaliber, burbon z fortym nie powinni otwierać żeby nie było, że nie ostrzegałem Przypomniało mi się przy okazji trunku zakupionego przez iti https://streamable.com/i1va2
najgorsze co może być to dwa mecze po 0:0, bo to oznacza 3 godziny zmarnowane osobiście liczę na awans wszystkich naszych drużyn i już w robocie uprzedziłem, że w takim przypadku weekend zaczynam już dziś
nie ma zadnej ustawki dzis, a jak jest to ja nic o tym nie wiem, radek jak chcesz wygrac cos to poprostu nie graj, dzien w dzien jest to samo wieczorem, a jak to mozliwe ze kto przegral, ze ktos nie awansował, nie wyslesz kuponow to juz wygrales tym sposobem, delektuj sie samym ogladaniem tych wspanialych spotkan
nie ma zadnej ustawki dzis, a jak jest to ja nic o tym nie wiem, radek jak chcesz wygrac cos to poprostu nie graj, dzien w dzien jest to samo wieczorem, a jak to mozliwe ze kto przegral, ze ktos nie awansował, nie wyslesz kuponow to juz wygrales tym sposobem, delektuj sie samym ogladaniem tych wspanialych spotkan