Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 54 z 90 1 2 52 53 54 55 56 89 90
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by radek230481
Originally Posted by Biszop
Originally Posted by pacyfista
był na liście 7.08

Radek napisał prawdę o tym co się wydarzyło w jego życiu i posypała się krytyka ,nie chciał zle ale ubrał swoje słowa w szaty Macieja Szczęsnego.

Polacy to" złodzieje" zaczynamy od wynoszenia papieru do drukarki z pracy a kończymy na grubszych sprawach z tym nie ma nawet co dyskutować jak to że Hazard to bardzo dobry piłkarz.

Plus że na forum są same ideały i to cieszy bo może sie to zmieni przez wychowanie nowych pokoleń .

Naprawdę?
Rozumiem, że bezmała dwie dekady na obczyźnie pokazały Ci to dobitnie
Tylko za granicę często wyjeżdżają radkopodohne wynalazki które liczą na łatwy i lekki zarobek, do tego nie mogą się pochwalić wybitnymi umiejętnościami więc im pozostaje kombinować.
To samo jest teraz z Ukraińcami u nas, to co do nas przyjeżdża to w większości szrot z podobnym nastawieniem.
I u nas i u nich to żaden wyznacznik jacy jesteśmy naprawdę.
Pozostaje współczuć doświadczeń.

To o szrocie nie jest o Tobie, żebyś fochami nie rzucał;-)
Szrot kurwa? A kurwa pizda w rurkach co prawdziwego życia niezaznała jesteś. Jak piszę że nie kradnę i nie ukradłem nikomu niczego to ze mnie złodzieja robisz. A co do umiejętności to co ty kurwa możesz mnie wiedzieć? Przecież mnie nie znasz wieć pierdolnij się w łeb zanim coś napiszesz. Szrot kurwa se znalazł popapraniec.

Nie noszę rurek, sle jak ci z tym dobrze mogę być pizdą.
Pizdą która nikogo nie okrada ani nie korzysta z okazji, po prostu wychodzę z założenia, że albo mnie na coś stać albo nie.
Jeśli mnie nie stać na tankowanie to nie mam samochodu i jeżdże rowerem.

Czy masz umiejętności czy ich nie masz, jakbyś miał jakieś konkretne to byś dawno miał dobrą pracę, a nie fruwał na jednym poziomie.
Pisałeś coś o elektronice? Jestem z branży, przyjedź pokaż umiejętności i pogadamy. Po miesiącu się przekonamy czy coś umiesz czy ja jestem pizda w rurkach, mój kierownik serwisu pracuje u mnie 25 lat, pewnie dlatego, że go wyzyskuję, a on to lubi.
Dajesz radzio, nie pękaj, tylko pamiętaj, u mnie nie ma beny za pół ceny i wynoszenia sprzętu.

Bonus: Unibet
R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
To dawaj piriv konto i ci wpłacę. Tylko pomyśle na co później bo jadę teraz z małą na zakupy i mnie nie będzie

A
Aro Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
kurwa Radziu jaki ty jesteś lamus,
zgrywasz kozaczka, a jesteś pizda na 1 strzał

[Linked Image from media.giphy.com]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Radek poszło

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Pojebało im się w głowach z tymi kwotami transferowymi.
Chelsea płaci 80 milionów euro za bramkarza Bilbao co rozegrał trochę ponad 50 meczy w la liga.

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Originally Posted by radek230481
Originally Posted by pacyfista
był na liście 7.08

Radek napisał prawdę o tym co się wydarzyło w jego życiu i posypała się krytyka ,nie chciał zle ale ubrał swoje słowa w szaty Macieja Szczęsnego.

Polacy to" złodzieje" zaczynamy od wynoszenia papieru do drukarki z pracy a kończymy na grubszych sprawach z tym nie ma nawet co dyskutować jak to że Hazard to bardzo dobry piłkarz.

Plus że na forum są same ideały i to cieszy bo może sie to zmieni przez wychowanie nowych pokoleń .

Naprawdę?
Rozumiem, że bezmała dwie dekady na obczyźnie pokazały Ci to dobitnie
Tylko za granicę często wyjeżdżają radkopodohne wynalazki które liczą na łatwy i lekki zarobek, do tego nie mogą się pochwalić wybitnymi umiejętnościami więc im pozostaje kombinować.
To samo jest teraz z Ukraińcami u nas, to co do nas przyjeżdża to w większości szrot z podobnym nastawieniem.
I u nas i u nich to żaden wyznacznik jacy jesteśmy naprawdę.
Pozostaje współczuć doświadczeń.

To o szrocie nie jest o Tobie, żebyś fochami nie rzucał;-)
Szrot kurwa? A kurwa pizda w rurkach co prawdziwego życia niezaznała jesteś. Jak piszę że nie kradnę i nie ukradłem nikomu niczego to ze mnie złodzieja robisz. A co do umiejętności to co ty kurwa możesz mnie wiedzieć? Przecież mnie nie znasz wieć pierdolnij się w łeb zanim coś napiszesz. Szrot kurwa se znalazł popapraniec.

Nie noszę rurek, sle jak ci z tym dobrze mogę być pizdą.
Pizdą która nikogo nie okrada ani nie korzysta z okazji, po prostu wychodzę z założenia, że albo mnie na coś stać albo nie.
Jeśli mnie nie stać na tankowanie to nie mam samochodu i jeżdże rowerem.

Czy masz umiejętności czy ich nie masz, jakbyś miał jakieś konkretne to byś dawno miał dobrą pracę, a nie fruwał na jednym poziomie.
Pisałeś coś o elektronice? Jestem z branży, przyjedź pokaż umiejętności i pogadamy. Po miesiącu się przekonamy czy coś umiesz czy ja jestem pizda w rurkach, mój kierownik serwisu pracuje u mnie 25 lat, pewnie dlatego, że go wyzyskuję, a on to lubi.
Dajesz radzio, nie pękaj, tylko pamiętaj, u mnie nie ma beny za pół ceny i wynoszenia sprzętu.
Biszop ja jestem zadowolony z swojej pracy i nie potrzebuje nic zmieniać. Swojej firmy nie okradam (mimo że ty cały czas tak sugerujesz) ani nikogo nie okradam. No a to że CZASEM korzystam z usług ludzi bezpośrednio powiązanych z "drobnym złodziejstwem" to moja sprawa. Taki jest tu niestety klimat (na obczyźnie) że albo wtopisz się w ten element albo zostajesz sam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie już wystarczy

Mnie stać na tankowanie,a nie mam od wielu lat samochodu, w dodatku jeżdżę rowerem hmm

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Marczajka
forty w tabelce zapomniałeś o mnie,

nawet bez Runje pykniemy dzisiaj Gent jedną bramką a może nawet dwoma

Jaga - Gent 2:0
Genk - Lech 2:0
Bardzo ładne wyniki. Widać potencjał smile może zagrasz z nami również w FPL ? smile w sumie nie liczy się wygrana tylko wpłata tzn udział wink

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Originally Posted by Aro
kurwa Radziu jaki ty jesteś lamus,
zgrywasz kozaczka, a jesteś pizda na 1 strzał

[Linked Image from media.giphy.com]
nie jeden już tak mówił smile

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Znowu się Radom szykuje grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Karta walk ciekawa, tylko czy Burbon swoje wytrzyma kondycyjnie.

@burbon tylko w 4 walkach,za to @aker co najmniej 11 musi stoczyć

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Jeszcze ktoś będzie musiał kursy na walki poustawiać

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
Originally Posted by TEO
Jeszcze ktoś będzie musiał kursy na walki poustawiać

Rymo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Tylko ze mną istnieje możliwość mataczenia bo ja to kurwa złodziej i oszust jestem i mogę się podłożyć. Żaden buk nie wystawi mojej walki laugh

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
[Linked Image from pbs.twimg.com]

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Ofoe dzisiaj nie gra chyba

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Pamiętacie? Sami kurwa "uczciwi" laugh

Strona 54 z 90 1 2 52 53 54 55 56 89 90

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, burbon, latajaca_holenderka, rafal08, JelineK, Sensei), 2,908 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,805
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025