|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
czarna ?? 
|
|
|
|
|
|
|
Z cyklu dawno nie było
Miałam dzisiaj klienta którego mianuję Wariatem Roku 2018
Krótko po otwarciu sklepu do mojej kasy podszedł klient w wieku około 50 lat. Był bardzo zajęty rozmową przez telefon - rzucił na taśmę, tuż obok wybranych produktów 100 zł. Jak nietrudno się zorientować - zostały brutalnie wciągnięte pomiędzy taśmę a wagę. Nawet nie zdążyłam zareagować.
Czekałam aż jaśnie pan skończy swoją rozmowę przez telefon, bo chciałam mu zwrócić uwagę, na to co właśnie się stało.
W końcu, niechętnie odkleił się od swojego smartfona, i rościł pretensje dlaczego jego zakupy są jeszcze nie skasowane i gdzie jego reszta.
Powiedziałam,że czekałam aż szanowny pan raczy zainteresować się,co stało się z jego pieniędzmi,bo jakoś ich tu nie widzę,poza tym pieniędzy nie kładzie się na taśmie, bo mogą ulec destrukcji.
Krzyknął:
- JAK TO! PRZECIEŻ POŁOŻYŁEM NA TAŚMIE STO ZŁOTYCH! GDZIE MOJE PIENIĄDZE?! TO KPINA I ZŁODZIEJSTWO!
Nadal spokojnie, odpowiedziałam,że do kładzenia pieniędzy służy specjalna tacka, a pieniądze,które położył na taśmie zostały zapewne zniszczone.
Wtedy się zaczęło. Miałam wrażenie, że mam przed sobą zbiega z szpitala psychiatrycznego. Delikwent poczerwieniał, zaczął toczyć pianę z ust i drzeć się tak, że słyszano go w całym sklepie, a nawet i na pobliskiej wysepce punktu STSa. Myślałam, że mnie pobije. W międzyczasie z czerwonego zrobił się niemal fioletowy. W mojej obronie zdążyła stanąć inna klientka, którą zwyzywał od kurew i kazał się odpierolić
Wysłuchała jednym uchem ryków furiata, i wyjąwszy z kieszeni nieodłączne nożyczki podważyła blachę, pod którą znajduje się mechanizm wagi. Po podniesieniu mechanizmu, naszym oczom ukazało się nieco zmięte i naddarte oblicze Jagiełły.
W podziękowaniu usłyszała ze mam szczęście bo pefki już czekają żeby zagrać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
bardzo wzruszajaca i pouczajaca historia z moralem ale jednak DAWNO NIE BYLO NA FORUMIE FOTY HOLENDERKI
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
[ Linked Image] x4 I fota holenderki:  Oby nam się
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czarna ??  tak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z cyklu dawno nie było
Miałam dzisiaj klienta którego mianuję Wariatem Roku 2018
Krótko po otwarciu sklepu do mojej kasy podszedł klient w wieku około 50 lat. Był bardzo zajęty rozmową przez telefon - rzucił na taśmę, tuż obok wybranych produktów 100 zł. Jak nietrudno się zorientować - zostały brutalnie wciągnięte pomiędzy taśmę a wagę. Nawet nie zdążyłam zareagować.
Czekałam aż jaśnie pan skończy swoją rozmowę przez telefon, bo chciałam mu zwrócić uwagę, na to co właśnie się stało.
W końcu, niechętnie odkleił się od swojego smartfona, i rościł pretensje dlaczego jego zakupy są jeszcze nie skasowane i gdzie jego reszta.
Powiedziałam,że czekałam aż szanowny pan raczy zainteresować się,co stało się z jego pieniędzmi,bo jakoś ich tu nie widzę,poza tym pieniędzy nie kładzie się na taśmie, bo mogą ulec destrukcji.
Krzyknął:
- JAK TO! PRZECIEŻ POŁOŻYŁEM NA TAŚMIE STO ZŁOTYCH! GDZIE MOJE PIENIĄDZE?! TO KPINA I ZŁODZIEJSTWO!
Nadal spokojnie, odpowiedziałam,że do kładzenia pieniędzy służy specjalna tacka, a pieniądze,które położył na taśmie zostały zapewne zniszczone.
Wtedy się zaczęło. Miałam wrażenie, że mam przed sobą zbiega z szpitala psychiatrycznego. Delikwent poczerwieniał, zaczął toczyć pianę z ust i drzeć się tak, że słyszano go w całym sklepie, a nawet i na pobliskiej wysepce punktu STSa. Myślałam, że mnie pobije. W międzyczasie z czerwonego zrobił się niemal fioletowy. W mojej obronie zdążyła stanąć inna klientka, którą zwyzywał od kurew i kazał się odpierolić
Wysłuchała jednym uchem ryków furiata, i wyjąwszy z kieszeni nieodłączne nożyczki podważyła blachę, pod którą znajduje się mechanizm wagi. Po podniesieniu mechanizmu, naszym oczom ukazało się nieco zmięte i naddarte oblicze Jagiełły.
W podziękowaniu usłyszała ze mam szczęście bo pefki już czekają żeby zagrać zuch, dla nerwowych są T%worki a nie posada kasjera w sklepie 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
bardzo wzruszajaca i pouczajaca historia z moralem ale jednak DAWNO NIE BYLO NA FORUMIE FOTY HOLENDERKI kurwa, rano było !!!
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fechu nic sie nie chwali ze pilkarze Pogoni nowe fury dostali, wszyscy takie same 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolasa rozliczyli poprawnie ten baseball?
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Eduardo da Silva został wycofany przez Legię Warszawa z kadry zgłoszonych piłkarzy do rozgrywek Lotto Ekstraklasy
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
czekam na cztery... dobre wyniki w Finlandii
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
co to za moda że jakis syf wystaje ze spodenek ?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
siatke ktoś oglądał
jak grał mój sąsiad z podwórka ?
|