|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Monese [ monese.app.link] vs Revolut [ revolut.com] Korzysta ktos z ktorejs firmy ? Opinie , plusy, minusy, problemy ?
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
moi młodzi korzystają z Revoluta..ale tylko w charakterze płatniczym - karta, bankomaty na świecie..
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja korzystam z Revolut [ revolut.com] i dla mnie to jest super sprawa, w tym sensie, że zostało mi na kontach Netka i Skrilla troszke euro z lat ubiegłych i kiedyś jeździłem to wypłacać na Słowacji a teraz wpłacam to na konto Revolut [ revolut.com] kartami i wymieniam po kursie bankowym bez marży na złotówki a potem normalnie płace kartą w każdym sklepie nie wiem jak z płatnościami do buków bo nie sprawdzałem ale ktoś tam na innym forum pisał że do Unibeta przechodzi bez problemu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
awax ty jeszcze obstawiasz ? pamiętam twoje screeny. budziły szacunek , gdzie teraz grasz ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
awax ty jeszcze obstawiasz ? pamiętam twoje screeny. budziły szacunek , gdzie teraz grasz ? chyba mylisz mnie z kimś innym, bo ja raczej skanów nie wrzucam a jeśli chodzi o grę to zrobiłem sobie przerwę, po części z powodów rodzinnych a po części dlatego, że teraz wymaga to już trochę większego kombinowania a nie mam na to czasu gdybym miał 20 lat to pewnie bym ostro walczył,zarywał nocki i omijał problemy a teraz mi sie nie chce nie poddałem się, wrócę do tego ale na razie czekam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może faktycznie nie twoje skany kuponów ,jednak kojarzę Cię z mecz.pl jako kumatego gościa  pozdrawiam.
|
|
|
Link skopiowany do schowka