Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 25 1 2 11 12 13 14 15 24 25
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by pacyfista
wątpie żeby Serbia chciała z nami przegrać wczoraj 3-0 i grac w 1/2 z USA

Wafel do ciebie teraz

dzisiaj żeby awansować do 1/2 musimy ugrac seta z Włochami lub zdobyć w przegranym do zera meczu minimum 60 pkt.

pozdrawiam Wojciech Drzyzga

Nie jestesmy taka potega zeby wygrywac z Serbia 2x 3-0.

W drugiej grupie nie ma ustalonej kolejnosci jeszcze. USA zazwyzaj wystawiaja drugi sklad w meczach o zlote kalesony wiec dzis rownie dobrze moga ujebac i zajac 2 miejsce.

USA i Brazylia vs Polska Serbia.

To raczej nasza grupa mialaby chec wybierania przeciwnika niz tamci. USA nie musza sie bac nikogo, ida jak burza, ogrywali lepsze ekipy niz Polakow ktorym daja notoryczny wpierdol...

Bonus: Unibet
wredota
wredota
ciezko ocenic czy serbia sie podlozyla w 2 meczu bo wygladal on zupelnie inaczej niz ten 1 gdzie po prostu sie polozyli na parkiecie

nie sadze zeby chcieli przegrac 3:0 wczoraj bo to jednak sporo dostac z kims 2x 3:0 na tym poziomie, a czasami przewaga psychologiczna moze przewazyc w ewentualnym finale

nasi wczoraj zagrali dobrze w waznych momentach i tam nie bylo widac zeby to bylo oddane (oczywiscie ze nie bylo widac to nie znaczy ze tak nie moglo byc wink )

jesli bysmy wyszli z grupy to ja bym wolal grac z brazylia bo na nich mamy szczegolna mobilizacje (cos jak na rosje) a amerykanie niestety nam nie leza

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Amerykanie nawet drugim skladem nas leja.

A to co obecnie gra ich pierwszy sklad porownywane jest poziomem do najlepszej ekipy w historii czyli Brazylii z Ricardo, Giba, Dante.

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
to trzeba grać ssaczu win USA po @ 2,70

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Ja meczu USA dzis nie ruszam. Ewentualnie na live jak zobacze co sie dzieje na parkiecie i jakie jest nastewienie i sklady.

Mecz o zlote kalesony. Nie ma znaczenia dla tych dwoch ekip ktore miejsce zajma i z kim z nazej grupy beda grac.

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline

gdzie ja napisałem o dzisiejszym meczu

pytałem o wygrany turniej USA @ 2,7

jak Haczyk potwierdzi to trafiasz Ssaczu na listę

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
grin

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Podsumowujac.
Wydaje mi sie, ze USA wygra z Brazylia i wygraja grupe.
Jest tez spore prawdopodobienstwo, ze wygramy nasza grupe (wystarcza nam do tego jeden set...), wiec polfinaly widze USA vs Serbia i Polska-Brazylia.
Brazylia gra taki piach, ze jezeli dojdzie do tego meczu to nie bedziemy bez szans. Natomiast jezeli przegramy 3-0 i bedziemy liczyc male punkty to z USA jestesmy bez szans. Powod jest prosty - nie potrafimy z nimi grac. 4 lata temu jako jedyni pokonali nas w turnieju. I takich meczow moglbym przywolac jeszcze kilka. Ich styl nam nie lezy. Po prostu.

Aha i do chuja! Serbowie nam sie nie podlozyli. Nie mieli w tym zadnego interesu. Wyeliminowac Wlochow? Przeciez ich stlukli. A z nami im sie gra ciezko. Jak ktos jeszcze raz powie, ze Serbowie kombinowali to znajde i kazdy wie co.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Bylo dzwonione, nie badz naiwny.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Mecz drugich skladow.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
I srodkowy McDonnel na przyjeciu u amerykancow laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Włochy 3-0 po 2,75 grubo!

Dziś nas spotka kara i to w sumie zasłużona bo gdyby nie dwukrotne dobrodziejstwo ze strony Serbów, to nawet w tej grupie top6 by nas nie było...

Dziś Włosi wyjdą na pewnej k... i nas dojadą grubo. Wystarczy im nie wypuścić nas w żadnym secie z 20 albo jednej nam dowalić grubo np. do 15 i wtedy spoko kontrolować nawet do 22. Niby wydawać się może bardzo trudne i z pewnością nie będzie łatwe ale jest to do zrobienia. Jedno jest pewne, makarony będą walczyli o każdą piłkę i będą chcieli nas dojechać na maksa, więc 3-0 bardzo możliwe, bo nasi jedyne co będą mogli to ciułać te punkciki i modlić się o nieskuteczność Zajceva i kubańczyka. Moim zdaniem nasi odpadną i pokażą jacy są słabi w prawdziwym a nie ustawianym 2x meczu...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jeszcze jeden plus jak nasi nawet uskubią te 61 oczek to tym bardziej nie będą się zabijali, wiele jeszcze zależy od meczu o 17, bo z pewnością nie chcą trafić na USA bo wiedzą, że tam będzie szybkie 3-0 i w godzinę z prysznicem. Z Brazylią to się mogą chociaż połudzić do meczu że mają szanse...

A Włosi nie zależnie od tego będą chcieli nas zlać aby pokazać kto zasłużył na półfinał a kto miał dobry układ z Serbami...

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Troche chujnia jak BRazylia wygra a na to sie zanosi.

Trzeba bedzie przykombinowac i nie wygrywac seta.

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Wlosi wyszli na pelnej kurwie juz w srode.
I skonczylo sie tak jak sie skonczylo.
Presja (granie u siebie, potrzeba wygrania do 3x 20) zrobi swoje, jestem o to spokojny.

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
I zebyscie domy stawiali na to 3-0 to bede patrzyl jak przepierdolicie.
Powrot Kubiaka dal nam duzo, nieco zaciemniajac obraz naszej reprezentacji na tych MS po meczach z Argentyna i Francja (tu nie wiem czy nie gral, ale jak gral to nie byl w 100% sprawny).

wredota
wredota
a ja uwazam ze w meczu naszych z wlochami moze byc doslownie wszystko
nie zdziwie sie jak przegramy gladko w 3 setach ale tez jesli wygramy na luzie
to ze musimy zrobic TYLKO 61pkt albo wygrac seta to wbrew pozorom moze byc dla nas lipa bo wszyscy wiemy jak taka sytuacja dziala na psychike
niby juz jestes 1 noga w czworce ale jednak jeszcze nie jestes
dla mnie klasyczny no-bet, moze cos na live do pogrania

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Ogarnijcie sie. Od poczatku turnieju deprecjonowane sa nasze umiejetnosci.
Lepiej grac z psychika, ze trzeba ugrac 61 oczek czy ze TRZEBA wygrac PRZED WLASNA publicznoscia do ZERA w setach?

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Originally Posted by iti
Podsumowujac.
Jest tez spore prawdopodobienstwo, ze wygramy nasza grupe (wystarcza nam do tego jeden set...), wiec polfinaly widze USA vs Serbia i Polska-Brazylia.
Brazylia gra taki piach, ze jezeli dojdzie do tego meczu to nie bedziemy bez szans. Natomiast jezeli przegramy 3-0 i bedziemy liczyc male punkty to z USA jestesmy bez szans. Powod jest prosty - nie potrafimy z nimi grac. 4 lata temu jako jedyni pokonali nas w turnieju. I takich meczow moglbym przywolac jeszcze kilka. Ich styl nam nie lezy. Po prostu.

Aha i do chuja! Serbowie nam sie nie podlozyli. Nie mieli w tym zadnego interesu. Wyeliminowac Wlochow? Przeciez ich stlukli. A z nami im sie gra ciezko. Jak ktos jeszcze raz powie, ze Serbowie kombinowali to znajde i kazdy wie co.
Myślę że we wczorajszym meczu dwa sety były na poważnie.
Trzeci to już Serbom nie opłacało się męczyć.
To jest moja opinia.
I tak jestem w szoku że wczoraj zagraliśmy na takim poziomie.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by iti
Podsumowujac.

Nic nie trafiles.

A po drugie to trzeba byc slepym zeby nie widziec, ze wszyscy kombinuja i sobie wybieraja przeciwnikow.

Myslisz, ze dzisiaj usa to co? Zagrali na powaznie?

Podlozyli sie jak dziwki majac nadzieje, ze Polska ugra seta i na nas wpadna.

Od 4 lat nie jestesmy uznawani za scisla czolowke a ekipy przeciwne glupoie nie sa. Lepiej ujebac Francje i wpuscic Polske, lepiej ujebac Wlochow i wpuscic Polske.

A teraz lepiej znow na nas wpasc bo patrzac na potencjal zespolow jestesmy najgrsza ekipa w tej szostce co byla.

Strona 13 z 25 1 2 11 12 13 14 15 24 25

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, rafal08, Sensei, JelineK, burbon, ElNinho[mmdea], 11kera11), 903 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,836,943
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025