Sensei, zwracam honor i tak tylko jaja se robiłem.. sam chętnie poszedlbym na Bullsów.. dalej mają tą muzykę wejściową przed meczem?.. tu du du du tu du du du .. AND NOOOOOW.... YOURSSSSS CHICAGO BULLSSSSS!!!!!
ALAN Parson Project - Sirius
Na boksie byłem tylko na Fonfarze
i pierwszy komentarz na YT
From North Carolina at Guard 6'6" Michael Jordan!
Sensei, zwracam honor i tak tylko jaja se robiłem.. sam chętnie poszedlbym na Bullsów.. dalej mają tą muzykę wejściową przed meczem?.. tu du du du tu du du du .. AND NOOOOOW.... YOURSSSSS CHICAGO BULLSSSSS!!!!!
ALAN Parson Project - Sirius
Na boksie byłem tylko na Fonfarze
i pierwszy komentarz na YT
From North Carolina at Guard 6'6" Michael Jordan!
And now... the starting line-up for your, World Champion, Chicago Bulls!!!! At forward, from Central Arkansas... 6'7... SCOTTTIIIIIIEEE Pippen!!!! A 6'7 forward from Southeast Ooooklahoma State... DENNIS RODMANNNN!!! The man in the middle, from New Mexico, 7'2, Luc... Longley!!!!" A 6'6 guard from Miami Ohio, Ron Harper! From North Carolina... at guard... 6'6 MICHAEEEEELLL JORDANNN!!! The head coach of the Bulls is Phil Jackson!
obejrzeć na zlocie mecz repy na mś to musiałoby być ciekawe przeżycie
W szczególności jakby na zlot przyjechał użytkownik Fiutek
I z miejscówką obok burbona. Mogłoby dojść do lekkiej awantury.
Mógłbym pierdolnąć... Niech sobie gra co chce... potężnie.. precyzyjnie..nic mi do tego..ale jakim trzeba być zjebem, żeby wyzywać.. pluć na Polaków, obojętnie w jakiej dyscyplinie.. Był tu taki w dziale polityka..tylko inteligentniejszy.. bo kutas to myli iq z ip..
Wracamy do czasów "nic się nie stało".. tylko czemu dało się ich oglądać za czasów Nawałki, a teraz się nie da?. dalej upał w Soczi problemem????? Niezrozumiała taktyka Nawałki????