oczywiście masz rację druga połowa oddana inicjatywa Legii i to się zemściło, mecz za nami a liga rozstrzygnie się i tak nie w spotkaniach bezpośrednich, jak nie będziemy wygrywać ze słabszymi zespołami to nie mamy na co liczyć
oczywiście masz rację druga połowa oddana inicjatywa Legii i to się zemściło, mecz za nami a liga rozstrzygnie się i tak nie w spotkaniach bezpośrednich, jak nie będziemy wygrywać ze słabszymi zespołami to nie mamy na co liczyć
juz dzis wiadomo ze braknie rowno 2pkt z dzisiejszego meczu
zamiast rozbic Legie to znow dajemy dupy, a przeciwnik klasy mocno sredniej
ogolnie mecz fatalny z obu stron, Jaga skonczyla gre w 1 minucie, a Legia nie umiala nic z tym zrobic, ale my mamy "kadrowicza", chociaz chuj wie czy go winic, pech
dzisiejsza akcja Legii byla mocno nierozsadna, w tej sprawie juz wisza niesamowite paragrafy do przybicia
a z tego co bylo widac ogrom osob nie wraca do Warszawy z ekipa tylko ze sluzbami
Cieszy mnie Twoja troskliwość i ją szanuję.
Z drugiej strony, co w takiej sytuacji zrobiliście Wy ? Palą Wam flagę na Waszym stadionie, a od Was próbuje atakować sektor Legii dwóch kamikaze.
Mało to poważne.
Ale jak już wspomniałem...
O tym punkcie widzenia.
Chlopie chyba oszalales ze ja cokolwiek tlumacze
czaisz, ze chlopcy wieszajacy te flagi moga zniknac na okolo dekade za kraty? a oberwie sie nawet nie zamieszanym, bo poleci pewnie kilkanascie jak nie klikadziesiat glow na kryminal
bez sektorowki maja na dloni nazwiska, ktore potrzebuja, to nie bylo warte, naprawde
sprawa skrojenia tych flag ma ogromne akta i prokurator pociagnal to tak wielowatkowo, ze bardziej oplacac sie mogl gwalt niz wywieszenie tych plocien. Wiesz, ze szukaja winnych katastrofy w ruchu ladowym w zwiazku ze skrjoeniem flag? Sa tez inne ciekawe tematy, ktore zostana przyklepane komus. O to mi chodzi.
Ja tylko przedstawiłem już zaistniałą sytuację, a Ty wekslujesz na inne tory.
Nie ciągnij tego, bo to nie ma sensu.
Na jakich torach to wypuscilem, na takich dojechalo do stacji, a Ty szukasz problemu w moim szczerym zmartwieniu ze sporo problemow moze to przyniesc. Kazdy widzial co sie dzialo, a raczej co sie nie dzialo i tyle w temacie, nawet nie zaczynam jakichkolwiek usprawiedliwien bo i po co?
Zaluje jedynie, ze u schylku polskiej ultraski jeszcze pare grubych gwozdzi zostanie wbitych w paru ludzi. A bardziej mi zal chlopakow, co kreca wariackie akcje z oprawami czy flagami, a nie parowek co trudnia sie "miastowymi" interesami ktore zachodza dzis bardzo daleko i chuj w dupe takim psom. A u schylku, bo w ciagu max roku nowa ustawa o masowych i robimy pogrzeb kibicowania w Polsce, chyba kazda ultras grupa zaprzestanie wtedy dzialalnosci niestety.