|
|
veteran
|
|
veteran
Benus nie wiem po co ten kamuflaż ze wschodem kraju. Każdy szanujący się user mecz.pl wie skąd jesteś. Nie, nie jestem z Sdl ;-) Dzisiaj ciężki dzień w pracy. Awaria była i dostałem opiernicz za to, że nie wiedziałem gdzie to dokładnie było. A pytałem się gościa, bo tych sprzętów trochę jest. Na miejsce dotarłem. I jeszcze powiedział bezczelnie, że nie wiem o co chodzi i nie wiem gdzie to jest. Myśli, że IT to taka dziedzina gdzie przyjdę kliknę i działa. Chodzi w ciul interfejsów i jeszcze więcej i weź to posprawdzaj. Oczywiście wszystko przekazał do kierowniczki. Trochę się kłóciłem bo potraktowałem to jako atak i wyszedłem na tym na większego debila niż jestem bo zamiast przymknąć oko to teraz tracę czas na poznawanie rzeczy które umiem. Dramat. Zapierdalam za wszystkich bo nie chcą zatrudniać a na zachodzie okazywali za to szacunek. Najgorsze jest to, że jak zapierdalasz to Ci jeszcze dopierdolą. A inni co nie zapierdalają i mają wyjebane to i tak się im nic nie stanie i tak. Ale mi honor nie pozwala na takie coś. Z zachodu wywiozłem szacunek, tam to jest podstawą a u nas? A, szkoda strzępić no. U nas okazują za to opierdol do bliźniego swego. Ale największym dramatem jest: https://www.flashscore.pl/mecz/OMDf38rI/#szczegoly-meczukiedy 1-ligowiec dostaje z totalnymi amatorami czerwoną kartkę nasza piękna amatorska liga
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hitlerowcy u21
ov1,5ht
@2,75 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żeby u wiatraka bez gola do ht. chamstwo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajna ta Daria BKS Ostatnio z nią pogadałem na TT na temat pieczywa i piekarni powiedziała że jak będzie w WWA to z-testuje , oprowadzę ją ciekawa kobieta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w RKC Waalwijk (rezerwy) do ht @1,57
900,00 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1st Penalty awarded to Poland (U20)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Goal for Poland (U20) (by penalty): 1-0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siemano  Katar DNB @2.66 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siemano  Katar DNB @2.66  czytałem dziś fajny artykół o szkółkach w Katarze  ogromne pieniedze pompowane w sport, wielu już katarczyków - strikte katarczyków młodych w reprezentacji, brak juz tych naciaganych pseudo grajków, zatrudnieni trenerzy z prawdziwego zdarzenia dają dobre ostatnio wyniki
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Islandia 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Islandia  Wyczucie czasu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
Benus nie wiem po co ten kamuflaż ze wschodem kraju. Każdy szanujący się user mecz.pl wie skąd jesteś. Nie, nie jestem z Sdl ;-) Dzisiaj ciężki dzień w pracy. Awaria była i dostałem opiernicz za to, że nie wiedziałem gdzie to dokładnie było. A pytałem się gościa, bo tych sprzętów trochę jest. Na miejsce dotarłem. I jeszcze powiedział bezczelnie, że nie wiem o co chodzi i nie wiem gdzie to jest. Myśli, że IT to taka dziedzina gdzie przyjdę kliknę i działa. Chodzi w ciul interfejsów i jeszcze więcej i weź to posprawdzaj. Oczywiście wszystko przekazał do kierowniczki. Trochę się kłóciłem bo potraktowałem to jako atak i wyszedłem na tym na większego debila niż jestem bo zamiast przymknąć oko to teraz tracę czas na poznawanie rzeczy które umiem. Dramat. Zapierdalam za wszystkich bo nie chcą zatrudniać a na zachodzie okazywali za to szacunek. Najgorsze jest to, że jak zapierdalasz to Ci jeszcze dopierdolą. A inni co nie zapierdalają i mają wyjebane to i tak się im nic nie stanie i tak. Ale mi honor nie pozwala na takie coś. Z zachodu wywiozłem szacunek, tam to jest podstawą a u nas? A, szkoda strzępić no. U nas okazują za to opierdol do bliźniego swego. Ale największym dramatem jest: https://www.flashscore.pl/mecz/OMDf38rI/#szczegoly-meczukiedy 1-ligowiec dostaje z totalnymi amatorami czerwoną kartkę nasza piękna amatorska liga Beneq, nie wiem gdzie robisz konkretnie w IT, ale taką prawdę piszesz, że jakbym dokładnie to skądś znał. Wszystko jest super jak działa, jedna, ale to jedna mała wyjebka i już masz przejebane jakby koniec świata. 100 sukcesów nie będą Ci pamiętać, ale tę jedną wyjebkę oczywiście tak. Tak już jest.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
No tak jest, dokładnie tak.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Holendrom do 1 miejsca wystarczy remis.
I o ile widać, że Niemcy olewają tę Ligę Narodów, to Holendrzy może i chcą awansować dalej. co ty tam powypisywałeś Akagi ,nikt nic nie olewa ,co mistrzostwa świata też olali ? to już jest słaby zespół ,wchodzi teraz nowe pokolenie może coś się ruszy ale to nie nasz problem
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Holendrom do 1 miejsca wystarczy remis.
I o ile widać, że Niemcy olewają tę Ligę Narodów, to Holendrzy może i chcą awansować dalej. co ty tam powypisywałeś Akagi ,nikt nic nie olewa ,co mistrzostwa świata też olali ? to już jest słaby zespół ,wchodzi teraz nowe pokolenie może coś się ruszy ale to nie nasz problem Kluczem do sukcesu jest wykonanie z drużyny Humelsow Mullerow Boatengow i Ozilow
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
|
|
|