Aha, Wilder = tak jak mówiłem - zmiecie Furego Kurs powyzej/równo 1.5 brałbym 10/10
Powiem tak. Jakby Fury nie miał przerwy w boksowaniu to wypunktował by czornego. A tak pewnie kondycji mu nie starczy i wygra Wilder. A na wiosnę wyjaśni go Joshua.
Keruś, widziałem ale w tym serialu irytuje mnie Kamil Nużyński (filowy Kuba), on jak w książce miał być zimny, chłodny, ale nie drętwy, miał być bez emocji, taki chłodny typ ze swoją "robotą", a wyszedł gośc z tych seriali "Dlaczego ja", dialogi dłuższe niż 5 słów są tak sztuczne jak upadki Nejmara (piłkarz taki) po pseudo faulach!
@ArkadiuszMalarz Nov 30 More Trzy miesiące, trzy pozycje w dół w hierarchii. Nie dam się zniszczyć, chociaż boli kurewsko.
Translate Tweet
Arkadiusz Malarz ‏
@ArkadiuszMalarz Nov 30 More Rowno rok temu probowalo mnie zniszczyc zycie. Teraz chce to ze mna zrobic praca. Ale po reakcji TT widze, ze nie wolno tu napisac o emocjach. To w sumie przykre.
@ArkadiuszMalarz Nov 30 More Trzy miesiące, trzy pozycje w dół w hierarchii. Nie dam się zniszczyć, chociaż boli kurewsko.
Translate Tweet
Arkadiusz Malarz ‏
@ArkadiuszMalarz Nov 30 More Rowno rok temu probowalo mnie zniszczyc zycie. Teraz chce to ze mna zrobic praca. Ale po reakcji TT widze, ze nie wolno tu napisac o emocjach. To w sumie przykre.
Translate Tweet
Arkadiusz Malarz ‏
wiesz może o co mu chodzi?
nie może się pogodzić z tym, że juz stary i nie jary