|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Muszę obejrzeć.
Też mi się wierzyć nie chce jak człowiek z armii może propsowac opcje która u szkopa siedzi w kieszonce niczym pacyna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O co chodzi z tym sztywniutko? serial, hbo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Interullo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Świat go szanuje  ale za co? Dzieki Wałęsie żyje nie na Białorusi? PRzecież sprzątniecie takiego inwalidy umysłowego w tamtych czasach to było dla służb jak pierdnięcie. No chyba że nasze służby to ( tak te w któych był zacharski, kukliński) to dzieci do lat 3 z zestawem wiaderek i łopatek. Ja nie jestem za kims ale robienie z tego cymbała bohatera urąga nam jako państwu reprezentujesz inny światopogląd. ciężko będzie ci coś wytłumaczyć. jeśli sąd uzna go winnego, oki. co innego. a teraz ? nic nie mam do człowieka. mowie o poważaniu osoby, przedstawiciele krajów zapraszają go na odczyty itp .. jest szanowany a taki Adrian ? pseudo prezydent ? co ? co on reprezentuje ? reprezentuje miliony, które na niego głosowały, nie chcę nawet pisać ile osób ostatnio na Lecha głosowało  bo wynik był żenujący
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Racja Biczu, trochę się zbulwersowałem że BKS który wiemy w jakiej braży robi, do której miałem zawsze wielki szacunek chyba najwieksszy obok lekarzy , może mieć taki stosunek do tego chujozy  dla mnie liczy sie fakt. winny, oki. żaden sąd go nie skazał. dla mnie czysty.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Smółka może na prawko Kucharczyka jeżdzic wieczorową porą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
king już broda siwa jak u beto
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Racja Biczu, trochę się zbulwersowałem że BKS który wiemy w jakiej braży robi, do której miałem zawsze wielki szacunek chyba najwieksszy obok lekarzy , może mieć taki stosunek do tego chujozy  dla mnie liczy sie fakt. winny, oki. żaden sąd go nie skazał. dla mnie czysty. bo te sądy to się tylko do zaorania nadają razem z tą pindą Gersdorf
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Smółka może na prawko Kucharczyka jeżdzic wieczorową porą Jakby cylinder zajebal to Abraham Lincoln.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Świat go szanuje  ale za co? Dzieki Wałęsie żyje nie na Białorusi? PRzecież sprzątniecie takiego inwalidy umysłowego w tamtych czasach to było dla służb jak pierdnięcie. No chyba że nasze służby to ( tak te w któych był zacharski, kukliński) to dzieci do lat 3 z zestawem wiaderek i łopatek. Ja nie jestem za kims ale robienie z tego cymbała bohatera urąga nam jako państwu reprezentujesz inny światopogląd. ciężko będzie ci coś wytłumaczyć. jeśli sąd uzna go winnego, oki. co innego. a teraz ? nic nie mam do człowieka. mowie o poważaniu osoby, przedstawiciele krajów zapraszają go na odczyty itp .. jest szanowany a taki Adrian ? pseudo prezydent ? co ? co on reprezentuje ? reprezentuje miliony, które na niego głosowały, nie chcę nawet pisać ile osób ostatnio na Lecha głosowało  bo wynik był żenujący wtedy jechaliśmy to Częstochowy na Raków ... z 70 dych. wszyscy śpiewali Lech Wałęsa Lechia Gdańsk .. dzień przed wyborami ... Dufo i reszta i ekipy. takie czasy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Racja Biczu, trochę się zbulwersowałem że BKS który wiemy w jakiej braży robi, do której miałem zawsze wielki szacunek chyba najwieksszy obok lekarzy , może mieć taki stosunek do tego chujozy  dla mnie liczy sie fakt. winny, oki. żaden sąd go nie skazał. dla mnie czysty. BKS  zdajesz sobie sprawe jakie są u nas sądy
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Pacyfek dalej jedzie z tematem  Przecież większość tych jełopów nie ogarnia tematów treningowych, nawet gdyby od 30 lat ćwiczyli to sami nie ogarną tematu przeciążeń. Smuda pokazał nie raz i nie dwa jak zajechał w przerwie zimowej swoich podopiecznych. Co nie wyszło wiosną, wyszło latem. On tak samo jak pacyfek twierdził, że to pic na wodę. A teraz poszukajmy Franza  Kiedyś smuda na konferencji się pyta Wójcika po co te testy. Nie można m czuja? Na co Jachu mu mówi na forum ze na czuja to sobie moze panne nosem jodłować. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u Romian do ht @1,480
1411,00
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Racja Biczu, trochę się zbulwersowałem że BKS który wiemy w jakiej braży robi, do której miałem zawsze wielki szacunek chyba najwieksszy obok lekarzy , może mieć taki stosunek do tego chujozy  dla mnie liczy sie fakt. winny, oki. żaden sąd go nie skazał. dla mnie czysty. BKS  zdajesz sobie sprawe jakie są u nas sądy pro pIs?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 mój chrześniak Wiślany zaczyna następne pokolenie. na razie ma 7 lat. garnie się
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
My chyba żyjemy w innych rzeczywistościach BKS. Silna propaganda w Gdańsku, ale czy to kogoś dziwi?:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BKS a swoją drogą myślisz że wywiad niemiecki ingeruje w sprawy wewnętrzne Polski? Czy to nasi przyjaciele na dobre i na złe?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
My chyba żyjemy w innych rzeczywistościach BKS. Silna propaganda w Gdańsku, ale czy to kogoś dziwi?:) albo u was 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|