|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Jeszcze taki wariat https://gm.efortuna.pl/nahled-tiketu?ticket_id=Mzk5MDI4NzQ1NjE0NTAwMDoND7ejCiNy4L3HM0s%3D&kind=MAIN
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
TEO, baranwodzu, betowiec, sensei, quincy, biszop, proste pytanie na TAK lub NIE, wygrają dzis LIV, PSG, INT, BVB, S04 ? Wasza opinia jest bardzo wazna a wkoncu to forum bukmacherskie Wszystkie bts ht (ew ov 1,5 ht) i do kasy Proste. Pomyśl.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
TEO, baranwodzu, betowiec, sensei, quincy, biszop, proste pytanie na TAK lub NIE, wygrają dzis LIV, PSG, INT, BVB, S04 ? Wasza opinia jest bardzo wazna a wkoncu to forum bukmacherskie Nie wszyscy z nich muszą. Więc coś się wyjebie.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Murzymowi z Sosnowca ładnie dojebali za faul na Walukiewiczu. 10 spotkań kary. I tak w piłkę grać nie potrafi to pewnie go Zagłębie pogoni zimą Ja czytałem, że już jest na wylocie z Sosnowca.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
TEO, baranwodzu, betowiec, sensei, quincy, biszop, proste pytanie na TAK lub NIE, wygrają dzis LIV, PSG, INT, BVB, S04 ? Wasza opinia jest bardzo wazna a wkoncu to forum bukmacherskie Wszystkie bts ht (ew ov 1,5 ht) i do kasy Proste. Pomyśl. Proste. Podane na tacy. Kopiować i się nie bać. Puszczamy jutro Fortunę z gołym dinem na mróz. https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDE4NzQ1NTE1MTIwMDq6NoMjtJgbJHsws8U%3D&kind=MAIN https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDM4NzQ1NTI0MzkwMDqYj77uFPHMd%2F2gXEQ%3D&kind=MAIN
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Murzymowi z Sosnowca ładnie dojebali za faul na Walukiewiczu. 10 spotkań kary. I tak w piłkę grać nie potrafi to pewnie go Zagłębie pogoni zimą Ja czytałem, że już jest na wylocie z Sosnowca. I dobrze. Kalectwo jakich mało. Piłki prosto podać nie potrafi.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Murzymowi z Sosnowca ładnie dojebali za faul na Walukiewiczu. 10 spotkań kary. I tak w piłkę grać nie potrafi to pewnie go Zagłębie pogoni zimą Ja czytałem, że już jest na wylocie z Sosnowca. I dobrze. Kalectwo jakich mało. Piłki prosto podać nie potrafi. I do tego Mudźina.
|
|
|
|
|
|
|
TEO, baranwodzu, betowiec, sensei, quincy, biszop, proste pytanie na TAK lub NIE, wygrają dzis LIV, PSG, INT, BVB, S04 ? Wasza opinia jest bardzo wazna a wkoncu to forum bukmacherskie Wszystkie bts ht (ew ov 1,5 ht) i do kasy Proste. Pomyśl. Proste. Podane na tacy. Kopiować i się nie bać. Puszczamy jutro Fortunę z gołym dinem na mróz. https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDE4NzQ1NTE1MTIwMDq6NoMjtJgbJHsws8U%3D&kind=MAIN https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDM4NzQ1NTI0MzkwMDqYj77uFPHMd%2F2gXEQ%3D&kind=MAIN Ja tylko we dwóch to puścimy to git, jak się zlecą pelikany to klops.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TEO, baranwodzu, betowiec, sensei, quincy, biszop, proste pytanie na TAK lub NIE, wygrają dzis LIV, PSG, INT, BVB, S04 ? Wasza opinia jest bardzo wazna a wkoncu to forum bukmacherskie gralbym x2 Napoli jeżeli bym musiał A pobralem Totki dnb i galata dnb tyllo czyli musisz grać totki(0) i galata (0)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Porto, Schalke, nie muszą,
Galata, Lokomotiv, z szansami na 3 miejsce,
nie trzeba skończyć filozofii, żeby to wyczytać, więc zapewne inwestorów będzie sporo. Ciekawe co pokażą te pierwsze mecze.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
TEO, baranwodzu, betowiec, sensei, quincy, biszop, proste pytanie na TAK lub NIE, wygrają dzis LIV, PSG, INT, BVB, S04 ? Wasza opinia jest bardzo wazna a wkoncu to forum bukmacherskie Wszystkie bts ht (ew ov 1,5 ht) i do kasy Proste. Pomyśl. Proste. Podane na tacy. Kopiować i się nie bać. Puszczamy jutro Fortunę z gołym dinem na mróz. https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDE4NzQ1NTE1MTIwMDq6NoMjtJgbJHsws8U%3D&kind=MAIN https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDM4NzQ1NTI0MzkwMDqYj77uFPHMd%2F2gXEQ%3D&kind=MAIN Ja tylko we dwóch to puścimy to git, jak się zlecą pelikany to klops. o co chodzi, o co ?? ![[Linked Image from i.makeagif.com]](https://i.makeagif.com/media/7-19-2015/B73CQG.gif)
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Poziom studia w Polsacie jakbym oglądał mecz Legii z Lechią. Banał za banałem, nie ma tam nikogo ciekawego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TEO, baranwodzu, betowiec, sensei, quincy, biszop, proste pytanie na TAK lub NIE, wygrają dzis LIV, PSG, INT, BVB, S04 ? Wasza opinia jest bardzo wazna a wkoncu to forum bukmacherskie ja gram niektóre btsy, a jeśli ma być krótko to NIE
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiem że to piłka, ale może kilku userów kojarzy tego gościa, który był swego rodzaju legendą, a dzisiaj mija 19 od jego ostatniej audycji w Trójce.
"Spójrzmy więc wstecz i wspomnijmy to, dla czego warto było żyć. Kruk Edgara Allana Poe. Zamek Karmazynowego Króla. 17 minuta Ech Pink Floyd. James Bond. Nights In White Satin The Moody Blues. Adagio Albinioniego. Kobieta Wąż (The Reptile) w kwietniu 1970 roku - seans w sanockim kinie San, kiedy po raz pierwszy i ostatni bałem się na horrorze. Atom Heart Mother. Andante z Tria Es-dur Schuberta. Tom and Jerry. Coca-cola i ketchup. Rzygający grubas w Sensie życia wg Monthy Pythona. Czas apokalipsy. Drugi koncert Marillion w Gdańsku, gdy Fish śpiewał Lawendy tylko dla mnie i Anki. Clint Eastwood i scena z rondlem w westernie Joe Kidd. O fortuna - pierwsza pieśń z Carmina Burana Carla Orffa. Twin Peaks. Wizyta w Domu Kobiety Węża (Oakley Court pod Londynem). Wzruszenie, gdy przyszło mi zapowiedzieć koncert Petera Hammilla w Filharmonii Pomorskiej w Bydgoszczy 14.10.1995. Miłość w czasach zarazy Marqueza. Lost Highway. Noc i poranek 31 maja 1998...
Wszystkie te chwile przepadną w czasie, jak łzy w deszczu.
Pora umierać."
TOMASZ BEKSIŃSKI (1958-1999)
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
nikt nie byl na TAK, a jakies 6 osob na NIE wiec nie gram nic, trzeba szanowac piniondz, kazdy wie jak ciezko go wyrwac od bukmachera, wszystkie te kupony tworzone przez siebie przed super wygladają, szkoda ze raz na rok super tez wygladają po
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siemano 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TEO, baranwodzu, betowiec, sensei, quincy, biszop, proste pytanie na TAK lub NIE, wygrają dzis LIV, PSG, INT, BVB, S04 ? Wasza opinia jest bardzo wazna a wkoncu to forum bukmacherskie akakiego nie wymieniłeś, wiadomo czemu, od ucznia rad się nie bierze 
|
|
|
|
|
|
|
nikt nie byl na TAK, a jakies 6 osob na NIE wiec nie gram nic, trzeba szanowac piniondz, kazdy wie jak ciezko go wyrwac od bukmachera, wszystkie te kupony tworzone przez siebie przed super wygladają, szkoda ze raz na rok super tez wygladają po Gdyby nie kombinacja to kupon na bts do ht wyglądał by tak: @128484
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nikt nie byl na TAK, a jakies 6 osob na NIE wiec nie gram nic, trzeba szanowac piniondz, kazdy wie jak ciezko go wyrwac od bukmachera, wszystkie te kupony tworzone przez siebie przed super wygladają, szkoda ze raz na rok super tez wygladają po Gdyby nie kombinacja to kupon na bts do ht wyglądał by tak: @128484 cisnąć allinem i na parę futer będzie
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
TEO, baranwodzu, betowiec, sensei, quincy, biszop, proste pytanie na TAK lub NIE, wygrają dzis LIV, PSG, INT, BVB, S04 ? Wasza opinia jest bardzo wazna a wkoncu to forum bukmacherskie akakiego nie wymieniłeś, wiadomo czemu, od ucznia rad się nie bierze  napisalem do tych co byli i pisali cos na forum a jego nie bylo, akagi nigdy ode mnie nic nie brał
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|