Sevilla FC - FC Krasnodar Match Winner Sevilla FC @ 1,31 RB Leipzig - Rosenborg BK Match Winner RB Leipzig @ 1,13 Villarreal CF - HC Spartak Moscow Match Winner Villarreal CF @ 1,40 Arsenal London - Qarabag FK Match Winner Arsenal London @ 1,23 Stake: 100.00 mBTC
@ 7 na Zenit uhuhu, pewny awans, ale znając ich, mogą się dziać magiczne rzeczy przed świętami. Ciekawe, czy Dinamo Zagrzeb będzie grzeczne na koniec roku. Choć pewnie magicznego powrotu Besiktasu z 0:2 na 3:2, nie przebiją, nawet jakby mieli być niegrzeczni. W poprzedniej kolejce Sp.Moskwa i Krasnodar byli niepokorni, a Krasnodar, w ramach przypomnienia, na 5 spotkań 4 łamaki. Kilka zespołów jeszcze się łamało w fazie grupowe, dzisiaj niekoniecznie mają o co walczyć, można sobie poszperać w wynikach.
Służby szukają 29-letniego Chérifa Chekatta. To Francuz marokańskiego pochodzenia, urodzony w Strasburgu. Był wcześniej skazany we Francji i w Niemczech za przestępstwa kryminalne. Miał zostać aresztowany. We wtorek rano uciekł policji podczas przeszukania jego mieszkania w dzielnicy Neudorf.
Już prawie 100 lat temu taki generał sławny amerykański mówił, że wolałby mieć Niemca przed sobą niż Francuza za sobą.
wystarczyła by jakaś rozpuszczalna, a ty nam serwujesz k***a ambrozję. Co to za smak? -daj spokój Jules -co? -nie musisz mi mówić jaką mam dobrą kawę. Sam ją kupuję i wiem jak dobra jest, jak Bonnie robi zakupy, kupuje jakis szuwaks. Ja kupuję najdroższą kawę, bo gdy piję to chce czuć smak, ale teraz wolałbym zajmować się nie smakiem mojej kawy, ale martwym czarnuchem w moim garażu
no to dużo mówi o ich sile militarnej i służbach specjalnych, fakty sa takie że Armia Francuska jest na 5 miejscu za USA, Rosją Chinami i Indiami, raczej nie ma się z czego śmiać.