Witam wszystkich w nowym roku, zycze zdrowia, zdrowia, zdrowia bo zdrowie najwazniejsze, reszta to c**j, do tego dorzuce szczescia w bukmacherce i duzo ustawek, ale to raczej sobie.
Nastała godzina w ktorym glod hazardzusty zwyciezyl i bede gral w bukmacherke teraz. Pierwsze typy w nowym roku, wiadomo chce sie dobrze zaczac nowy rok wiec na spokojnie pewniaczek po kursie 6,8 i 2-0 HT w bradze, kurs marny ale graja z leszczami, wiec powinno byc dobrze, a dalej sie zobaczy.
Za godzine jest dobry mecz ale musze nad nim popracowac bo nie wiem oco tam chodzi, a tego sie nie spodziewalem
Pierwsza była w Ślepnąć, ale Włoch mnie się jakoś nie kojarzy.
Haczyk masz browarka! Druga też była w ślepnąc.
I nie Włoch tylko Argentyńczyk. Moim zdaniem robi najlepszą muzę filmową na świecie. Zaraz za nim oczywiście Michał Lorenc.
quincy powinieneś się wstydzić bo wyskoczyłeś jak filip z konopii i dałeś plamę
najlepszą muzykę filmową robi Hans Zimmer - bezapelacyjnie mistrz nad mistrzami, jak Ci nie pochodzi to znaczy że "chuja się znasz" albo zatrzymałeś się w głębokim PRLu
kiedyś oglądałem taki filmik na yt coś na zasadzie sondy i pytali ludzi, amerykanów, o Polskę - gdzie leży, z czego słynie itd I Ci amerykanie co niektórzy myśleli Polska leży w Kambodży, jeździ się u nas powozami i nie ma elektryczności tylko pali się świece jak jest ciemno
i tak mi zawsze się wspomina ten filmik jak beto zarzucić filmik z Bentleyem albo innym motoryzacyjnym potworem i zastanawiam się czy on chce nam, Polakom, pokazać rozwój techniki motoryzacyjnej za wielką wodą czy o co chodzi ?
Dariusz Stachowiak jest w stałym kontakcie z Adamem Pietrowskim i Matsem Hartlingiem. Mieli się oni dowiedzieć, że Vanna Ly miał zawał, przez co starają się znaleźć wyjście z sytuacji i mimo wszystko pomóc Wiśle.