|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
#Chelsea: Kepa, Azpilicueta, Rüdiger, David Luiz, Alonso, Jorginho, Kante, Barkley, Willian, Hazard, Morata
#Southampton: Gunn, Cedric, Yoshida, Vestergaard, Bednarek, Valery, Romeu, Ward-Prowse, Armstrong, Redmond, Ings
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
aro z akagim dajcie sobie spokój, jest taka opcja jak nie wiecie - ukrywanie postów "niechcianych" userów
klik i po problemie a Wy się spinacie choć wódki razem jeszcze nie piliście
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aro z akagim dajcie sobie spokój, jest taka opcja jak nie wiecie - ukrywanie postów "niechcianych" userów
klik i po problemie a Wy się spinacie choć wódki razem jeszcze nie piliście mam go na ignorze, ale czasem widzę jego posty jak ktoś go zacytuje, obraża się na żarty o typy od Stefka, wielki inwestor kurwa jego mać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Założyłeś ignora, a tak telepatycznie wyczuwasz i japę otwierasz do jebania.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Sensi co ten Ovca odpierdala...... Alex Ovechkin poinformował, że nie weźmie udziału w Weekendzie Gwiazd.
Oczywiście nie jest to ładne zachowanie względem fanów, którzy wybrali go na kapitana Metropolitan Division, ale oddać Rosjaninowi trzeba, że przynajmniej nie owijał w bawełnę i jako przyczynę podał chęć odbudowania się przed drugą połową sezonu.
Zgodnie z prawem, Ovechkin zostanie zawieszony na pierwszy mecz po przerwie na All-Star Game.
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
Nigdy nic nie pisalem o platnych typach !!! Zawsze podawalem typy jak najszybciej moglem na forum, ale z kolejnościa najpierw ja pozniej wy, juz to przerabialismy. Sprzedażą typów się brzydze i żarty te są niesmaczne, bo zadnego powodu nie dałem zeby tak zartować, zarty o futrach są sympatyczne
Braga mnie pozytywnie zaskoczyła i sie udało, 1 raz w historii bukmacherstwa moj 1 typ w nowym roku wszedł, to chyba znak sygnał ze ten rok będzie niesamowity i przelomowy i oby tak było
Aro z nowym roku do kazdego wychodzę z miłoscią, więc tradycyjnie napisze delektujmy sie spotkaniami piłkarskimi !!! napisalem kiedys niepotzrebnie ze jeden uzytkownik na literke a chcial typy, ale to nie akagi - koniec tego tematu
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
https://twitter.com/Piechocinski/status/1080362902803103744Jesteśmy bijącym sercem Europy ? Jednorazowe pobicie nie będzie już przemocą. Zmiany w ustawie o przemocy w rodzinie.Jeden raz walą bezkarnie z miłości ? ![[Linked Image from pbs.twimg.com]](https://pbs.twimg.com/media/Dv7AZbhXcAAZo2I.jpg)
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
co za chory kraj ![[Linked Image from pbs.twimg.com]](https://pbs.twimg.com/media/Dv6Gd7PXgAAP1u4.jpg)
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Przyszedł chudy i zaraz o narkotykach dyskusja... Pozamykajo nas 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Jak ISCO będzie grał to pewne 1x
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Przyszedł chudy i zaraz o narkotykach dyskusja... Pozamykajo nas  Odezwał się ten co chce dać nogę na wyspę jak przyjdzie czas urwać się z dozoru
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nigdy nic nie pisalem o platnych typach !!! Zawsze podawalem typy jak najszybciej moglem na forum, ale z kolejnościa najpierw ja pozniej wy, juz to przerabialismy. Sprzedażą typów się brzydze i żarty te są niesmaczne, bo zadnego powodu nie dałem zeby tak zartować, zarty o futrach są sympatyczne
Braga mnie pozytywnie zaskoczyła i sie udało, 1 raz w historii bukmacherstwa moj 1 typ w nowym roku wszedł, to chyba znak sygnał ze ten rok będzie niesamowity i przelomowy i oby tak było
Aro z nowym roku do kazdego wychodzę z miłoscią, więc tradycyjnie napisze delektujmy sie spotkaniami piłkarskimi !!! napisalem kiedys niepotzrebnie ze jeden uzytkownik na literke a chcial typy, ale to nie akagi - koniec tego tematu już go teraz nie broń, każdy wie, że nie raz grał Twoje futrzane pefki
|
|
|
|
|
|
|
Przyszedł chudy i zaraz o narkotykach dyskusja... Pozamykajo nas  Odezwał się ten co chce dać nogę na wyspę jak przyjdzie czas urwać się z dozoru Co się tak napinasz? Wpadłeś jak ukr do gsu i walisz na prawo i lewo poluzuj, bo z mojej strony to był żart i nic więcej
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Przyszedł chudy i zaraz o narkotykach dyskusja... Pozamykajo nas  Odezwał się ten co chce dać nogę na wyspę jak przyjdzie czas urwać się z dozoru Co się tak napinasz? Wpadłeś jak ukr do gsu i walisz na prawo i lewo poluzuj, bo z mojej strony to był żart i nic więcej Haha wujek poluzuj gumkę w badejkach Przeca ja się nie napina do Ciebie mordo
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Keruś daj im bucha bo coś wszyscy poddenerwowani ![[Linked Image from media1.tenor.com]](https://media1.tenor.com/images/f8bbf2fcb697801350310167398cb081/tenor.gif)
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Bo po akera zadzwonię i się spotkamy na stacji w Lipcach
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Przyszedł chudy i zaraz o narkotykach dyskusja... Pozamykajo nas  Odezwał się ten co chce dać nogę na wyspę jak przyjdzie czas urwać się z dozoru Co się tak napinasz? Wpadłeś jak ukr do gsu i walisz na prawo i lewo poluzuj, bo z mojej strony to był żart i nic więcej Haha wujek poluzuj gumkę w badejkach Przeca ja się nie napina do Ciebie mordo Sztywniutko
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|