dzis wyniki pilkarskich spotkan w Anglii zaskoczyly mnie, nie ma co ukrywac nie dalo sie nic trafić, po dobrym poczatku bukmachery sprowadzily na ziemie, dobrze ze jutro nie ma co grac
dzis wyniki pilkarskich spotkan w Anglii zaskoczyly mnie, nie ma co ukrywac nie dalo sie nic trafić, po dobrym poczatku bukmachery sprowadzily na ziemie, dobrze ze jutro nie ma co grac
moim zdaniem wieksza szansa jest jak sie troche pomiesza zaklady, np 1x2, HT, HT/FT, Under, Over, Rozny, karny, kto zacznie mecz, cos ze skokow, cos z plywania synchronicznego, nie da rady przewidziec wynikow np 10 meczu NHL w jeden dzien, bo Cie zawsze niespodzianki załatwią, a jak zagrasz 2 mecze 1x2, a 2 kolejne mecze under czy over itd to moza niepodzianki oszukac choc i tak szansa marna ogólnie,
podziwiam Twoją nieustępliwość i że chce Ci sie codziennie klikac 30 sekund zeby stworzyc kupon zaraz po wtopach, kiedys musi sie to oplacic !!!
po takim kuponie https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDE5NDAyNjUwMTAwMDqN9%2F9eG9jcGBCSANg%3D&preview=hide_code&live=0 to by mi sie nic nie chcialo przez tydzien, a Ty jakoś bierzesz energie do dalszego grania