Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
ja pierdo.e

betsafe zweryfikowal moje dokumenty w ciagu 2 godzin od przeslania , w ciagu nstepnych 2 godzin mialem juz pieniadze na mb (zlecilem wyplate dopiero po weryfikacji)

za to unibet od niedzieli nie moze sobie z tym poradzic , bwin od poniedzialku (ci to potem beda jeszcze tydzien wyplacac na mb )

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Wojtek_
Poszukuje bukmachera podobnego do starego dobrego Gamebookers.
Po przekształceniu w Bwin zabieram z tamtąd kase.
Chodzi mi
-granie za 0,5 zł
-wybór 20 zdarzeń które po złożeniu kuponu nie skasują się i można zagrać je w następnym kuponie
-wybieranie wybranych zakładów przez podkreślenie w gamebbokers był "v" - ptaszki

W starym Gamebookers grałem 20zdarzeń stawiałem 1 kupon za 0,5.
i potem z tych 20zdarzeń miksowałem 10 kuponów po 10 zdarzeń z tych 20dziestu poprzez odchaczanie tymi V. I te odchaczone i te nie powracały po postawieniu kuponu i można było z nich dalej tworzyć inne kupony. Kto grał w Gamebookers wie o co mi chodzi.

Jest taki bukmacher na rynku lub podobny????????
Byłym wdzięczny za pomoc:)
nie wiem co się podziało z tymi firmami bo prawie wcale tam grałem, ale partybets były bliźniacze więc je oblukaj

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Stary Gamebookers miał najlepszy soft na rynku, najlepszy program lojalnościowy dający przy złotym poziomie 1% cashback od zakładów, itd.

Po przejęciu przez Party nowi władcy wywalili ten soft i wprowadzili kompletny badziew, program lojalnościowy wyparował. Tak więc Party nie ma nic wspólnego ze starym, dobrym Gamebookersem poza wykolejeniem świetnego buka i dobrej marki. Trochę jak Żywiec i to co się stało z EB po jego przejęciu... wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
stare dobre GB wciaz zywe www.gamebookers.com [web.archive.org]
tylko cos zalogowac sie nie moge, ale to pewnie przejsciowe ;p

S
addict
addict
S Offline
Hehe, aż się łezka w oku kręci. Chyba jedna z najszybszych i bezproblemowych stron wtedy była.

Z
stranger
stranger
Z Offline
Ja co prawda dopiero wchodzę w bukmacherkę, ale z tego niewielkiego doświadczenia (1 miesiąc) mogę polecić bet-at-home. Stanowczo odradzam Expekt, gdzie jest mało kursów a jak są to lipne...

Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Jak polecasz bet-at-home to widać że dopiero wchodzisz w bukmacherke.Dziwna zbieżność że ludzie zaczynają swoją przygodę akurat w tej firmie.Kursy masakryczne są przecież.

old hand
old hand
panowie powiem Wam, że bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie comeon.com smile do tej pory byłem wiernym fanem betsson i betsafe ale chyba zmieniam faworyta smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by szery
panowie powiem Wam, że bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie ComeOn [ads.comeon.com] smile do tej pory byłem wiernym fanem betsson i betsafe ale chyba zmieniam faworyta smile

Ja tez sie do nich przekonałem,choc na początku miałem wątpliwości.
Fajny live z liniami zawrotowymi.
Wiele razy np;over 2 a nie 2,5 pozwalał mi uzyskać zwrot stawki i ratował mi kasę.

stranger
stranger
Z mojego doświadczenia polecam też stare dobre BAH, szczególnie dobre po zmianie szaty graficznej.

Last edited by Conrad; 02/05/2014 21:16.
Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
stare dobre BAH?
oni nigdy nie byli dobzi, nawet przecietni nigdy nie byli, to byl od zawsze buk dla frajerów z PL, ktorym wystarczylo dac bony na 5 zeta i stali im sie za to lojalni na lata

T
Pooh-Bah
Pooh-Bah
T Offline
Originally Posted by Iwdakuno
Originally Posted by szery
panowie powiem Wam, że bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie ComeOn smile do tej pory byłem wiernym fanem betsson i betsafe ale chyba zmieniam faworyta smile

Ja tez sie do nich przekonałem,choc na początku miałem wątpliwości.
Fajny live z liniami zawrotowymi.
Wiele razy np;over 2 a nie 2,5 pozwalał mi uzyskać zwrot stawki i ratował mi kasę.

ComeOn mają ciekawą ofertę dla nowych graczy. Poza tym buk godny polecenia. Oby tylko dopracowali live zakładów , bo mi się trochę zlewał i mnie denerwował. Ogólnie na plus oceniam tego buka. Gram także w bet365 - także polecam. Wypłacalni w 100%. Wypłacają każdą forsę, ile byś nie wygrał co jest rzadkością na rynku. Wiadomo , że wypłacalność buka zaczyna się od wysokich kwot a ten buk gwarantuje , że wygrane pieniądze niezależnie od wysokości trafią na twoje konto.
Dużo ludzi narzekało na sportingbet, co mnie lekko zaskoczyło. Nigdy nie miałem z nimi problemów. Zawsze wypłacali , bez opóźnień.

Duży minus postawię przy buku bwin. Jedyna firma , której nie mogę polecić z czystym sumieniem (Chyba , że najgorszemu wrogowi). Nigdy nie wiesz czy nie wymyślą jakiegoś szmugla , aby nie wypłacić pieniążków. Miałem niemiłą historię z tym bukiem. To jedyny buk , który zrobił mnie na szaro.

P
stranger
stranger
P Offline
Każdy ma pewnie swojego faworyta. Ja od kilku lat korzystam z Betsson [record.affiliatelounge.com] i jestem zadowolony. Do tej pory nie miałem z nimi żadnego problemu. Mnóstwo fajnych promocji, świetna obsługa klienta i szybkie wypłaty. Tego bukmachera mogę szczerze polecić.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Od lat grałem w bet365 i w BF i było super. Czy ktoś z własnego doświadczenia może mi polecić solidnego buka spośród tych, które zostają w PL?

Nie musi mieć super wyśrubowanych kursów. Grunt, żeby nie było limitów (albo były rzadko i z głową), żeby była solidna strona/aplikacja mobilna i szybko realizowane wypłaty.

P
stranger
stranger
P Offline
[quote=Lamberciak]Od lat grałem w bet365 i w BF i było super. Czy ktoś z własnego doświadczenia może mi polecić solidnego buka spośród tych, które zostają w PL?

Nie musi mieć super wyśrubowanych kursów. Grunt, żeby nie było limitów (albo były rzadko i z głową), żeby była solidna strona/aplikacja mobilna i szybko realizowane wypłaty. [/quote]

Dołączam się do prośby. Z moich informacji wynika, że najlepsi jest Fortuna. Nie wiem jak pozostałe legalne firmy. Wydaje mi się, że limity zależą od inwestora, także firmy, które mają mały kapitał będą stosować limitowanie graczy, przykład: Forbet.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Fortuna jest najgorsza, nie licząc złodziejskiej firmy zwanej Milenium.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ktory buk dzialajacy na rynku pl ma opcje wplaty i wyplaty bezposredni z ido paysafecard?

W
old hand
old hand
W Offline
Cześć

Jakiego buka polecacie do LIVE szczególnie chodzi o koszykówkę.
Oprócz bet365

Dzięki

Strona 9 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, Lukasz111, burbon, ElNinho[mmdea], latajaca_holenderka, ANZELMO, 11kera11), 2,066 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,272
Posty5,827,320
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025