|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten karny odzwierciedla całą grę, nie nalezała im się bramka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prezent od przybyła też nie szczelili 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozumiem, ze szukasz kolegow na sile, ale zle miejsce wybrales. I mam nadzieje, ze takich osobnikow jak tu nigdy nie zrozumiem. Powiem wiecej, nie chce rozumiec. Zadales pytanie, dostales odpowiedz. Nie jestem, ktory to pisze, wiec moze kurwa cos w tym jest. Gdybys byl madrzejszy, to bym napisal, zebys to przemyslal, ale takiej czynnosci po tobie sie nie spodziewam Nie jestem pierwszy mialo byc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beto wykreśl Lecha ze swojego zeszytu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beto wykreśl Lecha ze swojego zeszytu Przynajmniej na 5 kolejek ( nie liczę remisu za tydzien) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie tacy z Was kibice! A tu proszę w rzutach rożnych 5-3 LECH wygrał!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beto wykreśl Lecha ze swojego zeszytu Przynajmniej na 5 kolejek ( nie liczę remisu za tydzien)  ja to się już nauczyłem, że na Lecha jako kibic Jagi to nie mam co liczyć
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Jaki Ty kurwa jestes durny I zabawny. Juz nawet mi sie nie chce banowac tych kont.
Nie ogarniam nawet jak można być takim ....... to niech Ci Conrad zbanuje konto ot tak i zobaczysz co Ty Rafał myślisz że ja zakładam konta bo mi się nudzi albo jestem psychicznie chory? też nie ogarniam takich ludzi co traktują ludzi przedmiotowo a potem nie wiedzą dlaczego się inni tym samym odwdzięczają Jestes psychicznie chory, nikt cie tu kurwa nie chce kiedyś zmądrzejesz to może mnie zrozumiesz Ale nie kumasz że nikt Cię tu nie chce  masz w cholerę polskich for tam Cię każdy polubi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i przy takim wyniku trzeba wspomnieć jeszcze, że Piast jest tak kurewsko drewniany i cienki, to jeszcze bardziej podkreśla porażkę
piłkarzy wszystkich nie wyjebią, a z trenerem tysiąclecia nikt nie będzie chciał pracować zapewne, chyba największy błąd Lecha od lat Tu się nie zgodzę. Zajebiscie poukładana drużyna przez smutnego Waldemara. Kilka Felix i Valencia robią dużo wiatru, nie powiesz mi, że są drewniani. Boczni obrońcy fajnie chodzą na bokach, Dziczek i Heatley przecinaki w środku. Bardzo dobra ekipa. Przesadziłem może z dosadnością opinii, na tle Lecha faktycznie wygląda to wzorowo, ale już tydzień temu Cracovia solidnie ich zweryfikowała i odcięła od gry. Co nie zmienia faktu, że to i tak ekipa top8 w lidze Tylko nadmienić muszę, że dla mnie Fornalik to półka jak nie dwie wyżej niż Nawałka i wcale nie dziwi mnie dobra organizacja i stworzenie ekipy ze średniaków. Zresztą Waldek to byłby idealny kandydat na trenera w Poznaniu. Przede wszystkim osiągnął coś w tej lidze, budował od zera całe zespoły. Bardzo mocno niedoceniany i skrzywdzony kadrą.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Po chuj się wdajecie z tą ameba w dyskusję
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po chuj się wdajecie z tą ameba w dyskusję Bo mam alergie na glupote.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
nie szukam kolegów jeżeli chciałbyś to wiedzieć sami się znajdą
ogólnie chcę mieć swoje konto oraz nawiązywać dyskusje bądź też sam coś wnosić jeżeli komuś się nie podobam może mnie zablokować bądź się nie odzywać
ale moje konto proszę przywrócić bo odbieram to jako znieważenie tym bardziej że zostało ono usunięte bo się tak podobało a nie z jakiegoś konkretnego powodu
tak to nie będzie że będę lizał rowa grupie osób aby mieć normalne uprawnienia w dżungli nie jesteśmy czy tam na trzepaku chcę przywrócić normalność czego nie rozumiecie
wklejał gołych dup nie będę bo mnie interesuje tylko moja dziewczyna
używał wulgaryzmów też nie
podawał typy 4fun bo to zabawa a nie sposób na zarobek
jestem normalny i nim będę jak komuś się nie podoba może mnie zablokować ale nie banować
zrozumiałe?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Boguś jak dojebał na tt 
|
|
|
|
|
|
|
Poco Ci takie filmy oglądać masz to samo w Czikago tylko drzew mniej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ta swoja "normalnosc" potwierdzasz kazdym kolejnym zalozonym kontem. Myslisz, ze komus robisz na zlosc? Jestes smieszny i zalosny, albo o zalosnie smieszny
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
+1 Tazen
Fornalik, idealny gość na naszą lige
|