|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kusi kurwa siku trzymaj nerki na wodzy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Holenderka to nie jest film dla wszystkich. Jeden widzi film o wyciskaniu drzew, drugi nie. Holenderce chodziło (wg mnie) o to, że masz podobną zimę w Czikago, a jako że film Siekierezada opowiada o wyrębie (zrębie) drzewa na drewno, rzeczona Holenderka dodała, że - masz mniej drzew. W sensie, masz podobną aurę - zima oraz sieg, ale w Czikago - co jest prawdą - masz mniej drzew. -- To był taki żart. Jak np. mówisz: "ale w stanach mamy mecze enbiej w kosza, super rzuty i podania", a Hilenderka odpowiada: "W Polsce tez masz tylko punktów mniej", co nie znaczy, że naigrywa się z meczów w w enbiej (NBA), czy z meczów w Polsce, a po propstu sobie żartuje. == Jak coś to pytać, wyjaśnię!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dla wszystkich sportowców i nie tylko, jutro piersi po 9.79 w Lidlu.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Nikt z toba nie chce dyskutowac zrozum. Zaloz sobie forum, prowadz monologi, nie wpierdalaj sie na sile tam, gdzie cie nie chca. To ZALOSNE. Wypisujesz takie glupoty, ze glowa mala. A na brak szacunku sobie zasluzyles. nie to nie to gdzieś indziej może znajdę na tym forum swoje miejsce? zasłużyłem nie obrażam nikogo a ja jestem na wokół obrażany czy ja powiedziałem na Ciebie że jesteś łysym chujem ? wina adminów
apelowałem o opłatę za rejestracje i chociaż dzieci zyskałyby siano
to niech sobie Rafał pisze z benkiem
ja się wypisuje z tego cyrku dzieci i tak zyskują pacyfku z mej kieszeni siano i tak może zróbmy dla zalogowanych użytkowników którzy tutaj piszą więcej niż 10 postów dziennie opłatę widzisz jaką nienawiścią pałasz do nowych ludzi obciążałbyś ich opłatami za rejestrację dla chorych dzieci ale może zróbmy dla tych co piszą regularnie posty? jakby to stara gwardia nazwała choroba psychiczna wobec nowych ludzi założę się że 150% użytkowników QC w tym wypadku zniknęłoby szybciej jeszcze przed opłatami
|
|
|
|
|
|
|
Holenderka to nie jest film dla wszystkich. Jeden widzi film o wyciskaniu drzew, drugi nie. Holenderce chodziło (wg mnie) o to, że masz podobną zimę w Czikago, a jako że film Siekierezada opowiada o wyrębie (zrębie) drzewa na drewno, rzeczona Holenderka dodała, że - masz mniej drzew. W sensie, masz podobną aurę - zima oraz sieg, ale w Czikago - co jest prawdą - masz mniej drzew. -- To był taki żart. Jak np. mówisz: "ale w stanach mamy mecze enbiej w kosza, super rzuty i podania", a Hilenderka odpowiada: "W Polsce tez masz tylko punktów mniej", co nie znaczy, że naigrywa się z meczów w w enbiej (NBA), czy z meczów w Polsce, a po propstu sobie żartuje. == Jak coś to pytać, wyjaśnię! Noooo i wyjaśnił 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jutro, Coman ma przejść szczegółowe badania...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kazdy tu zaczyna z czysta karta, ty tez. Zjebales. Dali ci druga szanse, tez zjebales. Taki masz charakter. Trzeciej juz nie dostaniesz. Chlopie, zachowaj sie przyzwoicie i idz juz stad. Zaloz sobie to forum, jestem w stanie nawet uwierzyc, ze nie bedziesz tam sam. Tu naprawde nie jest miejsce dla ciebie.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Nikt z toba nie chce dyskutowac zrozum. Zaloz sobie forum, prowadz monologi, nie wpierdalaj sie na sile tam, gdzie cie nie chca. To ZALOSNE. Wypisujesz takie glupoty, ze glowa mala. A na brak szacunku sobie zasluzyles. wina adminów S apelowałem o opłatę za rejestracje i chociaż dzieci zyskałyby siano to niech sobie Rafał pisze z benkiem ja się wypisuje z tego cyrku który to już raz?  I tak tu nic nie wnosisz na forum BUKMACHERSKIM wiec wypierdalaj frajerze i nie pierdol głupot bo i tak jutro tu wrocisz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
![[Linked Image from pbs.twimg.com]](https://pbs.twimg.com/media/DzepB8_XcAA2ss7.jpg) buty dla biczyka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rafał odblokujesz PLK? jestes kurwa przydupasie wazeliniarzu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciągniesz laske nieomylnemu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napij się putin wódki to nie będzie za ostro
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
@Kura Lord Koks i wąsu byli w Szczecinie dzisiaj. Na bani po meczu siedzieli w knajpie z prowadzącymi portal dumapomorza.pl. Ostra bania była 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zajebistą mają robotę 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Benek mniej wyjebane załóż sobie tyle kont na ile masz ochote. Gdzie to nowe forum glazurnika co miał zakładać i zabrać swoich przydupasow? W pizdzie bo jego pieski go ZLAŁY
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Kurwa psychiczni przejęli forum
|
|