i scenariusz podobny jak tydzien temu, widac fryzjerzy tam sie nie wysilaja, w 2 polowie beda 3 bramki minimum, a jak nie to kochanki beda golo i niewesolo chodzic
fakty są takie ze to jeden z najlepszych scenariuszy ustawki jaki widzialem mimo ze mecz jeszcze trwa 0-0 HT, kursy swietnie podbite, pierwsza bramka leszczy, kurs podbity na wygraną MOIKU, w 64 minucie 2-3 na over 4,5 byl kurs 20 w HT
nie tak jak kochanki ktore wiedzą co w domach grac i kiedy, ja zagralem over 2,5 w HT po kursie lekko ponad 2 a te kochanki sobie pograły over 2,5 po 2 i over 3,5 po 5 i over 4,5 po 20 i wygrana MOIKu, w tym meczu nic nie zdazylo sie przypadkiem, wszytsko bylo ukartowane
warren a mowielm Ci w niedziele zaufaj mi, a mogłes sobie takie rozrywki zapewniac podlicz od niedzieli ilosc spotkan co podalem i nie szkoda Ci tak zmarnowanej szansy, Milego dnia
[quote=gwestefan]warren a mowielm Ci w niedziele zaufaj mi, a mogłes sobie takie rozrywki zapewniac podlicz od niedzieli ilosc spotkan co podalem i nie szkoda Ci tak zmarnowanej szansy, Milego dnia
Ja się skusiłem pierwszy raz zagrać w sobotę Twoją czeską ustawkę i jestem 200zł w plecy
[quote=gwestefan]warren a mowielm Ci w niedziele zaufaj mi, a mogłes sobie takie rozrywki zapewniac podlicz od niedzieli ilosc spotkan co podalem i nie szkoda Ci tak zmarnowanej szansy, Milego dnia
Ja się skusiłem pierwszy raz zagrać w sobotę Twoją czeską ustawkę i jestem 200zł w plecy