|
|
Fundator
|
|
Fundator
White Star (piękny login) dalej twierdzisz, że @Fechu "przetrzepie nam dupsko"? a coś nowego się pojawiło ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po 15 ma być oświadczenie Stefana Kiedyś na Wiśle to umieli w oświadczenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
quincy podsumował, z typów stefana to chyba tylko raz coś zagrałem ale wole czytać o jego "ustawkach" niż oglądać zdjęcia butów, żarcia czy samochodów możecie sobie założyć w takim razie swój wspólny temat obaj będziecie zadowoleni Mnie tam auta buty i sztuczne plastikowe kukly z insta specjalnie nie przeszkadzają. Ale chyba faktycznie trzeba spierdalac. quincy mi też nie przeszkadzają gdyby przeszkadzały to bym tu nie był, wiadomo że forum ma już raczej formę czysto towarzyską i jak podaje pacyfek: piszemy tu o wszystkim
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
White Star (piękny login) dalej twierdzisz, że @Fechu "przetrzepie nam dupsko"? a coś nowego się pojawiło ? Drzazga na ławce, dziwnym trafem nazwisko ma wiele wspólnego z drewnem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
![[Linked Image from wykop.pl]](https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_IbDHYUR7Pq9q8T1iRJ03fFyvlJuGKzK9.jpg) dzień dobry
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
dziwne jest też to że Stefek nie podaje kursów i u jakiego buka to gra czy może się mylę ?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Mnie dużo bardziej wkurwiają znaffcy cieszący ryja po meczu bez podania typu przed meczem. I tutaj argument ze screenem jak najbardziej na miejscu. Ale kto takie podaje ? Przeciez juz od dawna raczej czegos takiego nie ma. Chyba ze cos przegapiłem A co do deltaforce to ostatnio dostał bana na 24h za to co pisał. Jak bedzie przeginał dalej to dostanie całkowitego
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
White Star (piękny login) dalej twierdzisz, że @Fechu "przetrzepie nam dupsko"? a coś nowego się pojawiło ? Drzazga na ławce, dziwnym trafem nazwisko ma wiele wspólnego z drewnem  nie przekonałeś mnie  ale obym sie mylił
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kogo to stajl na zdjeciu?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
quincy podsumował, z typów stefana to chyba tylko raz coś zagrałem ale wole czytać o jego "ustawkach" niż oglądać zdjęcia butów, żarcia czy samochodów możecie sobie założyć w takim razie swój wspólny temat obaj będziecie zadowoleni Mnie tam auta buty i sztuczne plastikowe kukly z insta specjalnie nie przeszkadzają. Ale chyba faktycznie trzeba spierdalac. quincy mi też nie przeszkadzają gdyby przeszkadzały to bym tu nie był, wiadomo że forum ma już raczej formę czysto towarzyską i jak podaje pacyfek: piszemy tu o wszystkim pisałem do Kury i Stefana a nie do Ciebie Quinc Panowie czy naprawdę tak trudno wam uwierzyć w to że zrobienie JEdNEGO screena bez stawki to taki wielki problem ? zamknął bym się wtedy w jego sprawie na wieki ja po prsotu nie wierze w to że on gra to co mówi i dla mnie jest oszustem i konfabulantem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
![[Linked Image from wykop.pl]](https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_IbDHYUR7Pq9q8T1iRJ03fFyvlJuGKzK9.jpg) dzień dobry pacyfek zapropsuje rozmiar UDOOOOOOO
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakby docisła nogami to byłoby ciekawie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pisałem do Kury i Stefana a nie do Ciebie Quinc Panowie czy naprawdę tak trudno wam uwierzyć w to że zrobienie JEdNEGO screena bez stawki to taki wielki problem ? zamknął bym się wtedy w jego sprawie na wieki ja po prsotu nie wierze w to że on gra to co mówi i dla mnie jest oszustem i konfabulantem jak się spędza czas analizujac ustawki to nie ma czasu na skriny szminy
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
no chyba że tak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczu ale ja zdaję sobie sprawę, że stefan może tego nie grać, wiele razy jednak podawał trafne typy i to mi wystarczy nie potrzebuję potwierdzenia że zagrał to za 100 zł czy 10 tys.
tak jak quincy pisał, jego zachowanie po trafionych typach jest wkurzające, ale przesadą jest w mojej opinii żeby go karać za to że nie dał screena
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pisałem do Kury i Stefana a nie do Ciebie Quinc Panowie czy naprawdę tak trudno wam uwierzyć w to że zrobienie JEdNEGO screena bez stawki to taki wielki problem ? zamknął bym się wtedy w jego sprawie na wieki ja po prsotu nie wierze w to że on gra to co mówi i dla mnie jest oszustem i konfabulantem jak się spędza czas analizujac ustawki to nie ma czasu na skriny szminy nie ma czasu nawet pograć u buka...taki zapierdol 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pisałem do Kury i Stefana a nie do Ciebie Quinc Panowie czy naprawdę tak trudno wam uwierzyć w to że zrobienie JEdNEGO screena bez stawki to taki wielki problem ? zamknął bym się wtedy w jego sprawie na wieki ja po prsotu nie wierze w to że on gra to co mówi i dla mnie jest oszustem i konfabulantem jak się spędza czas analizujac ustawki to nie ma czasu na skriny szminy nie ma czasu nawet pograć u buka...taki zapierdol  
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Biczu ale ja zdaję sobie sprawę, że stefan może tego nie grać, wiele razy jednak podawał trafne typy i to mi wystarczy nie potrzebuję potwierdzenia że zagrał to za 100 zł czy 10 tys.
tak jak quincy pisał, jego zachowanie po trafionych typach jest wkurzające, ale przesadą jest w mojej opinii żeby go karać za to że nie dał screena Ja też nie chce znać stawki , chodziło mi o sam fakt , naprawdę wtedy bym nie pisał ni słowa... Dobra Panowie nie nakręcam się bo wiem że to trochę bez sensu Szanuje was bo można z wami pogadać na każdy temat i macie swoje zdanie Nie chce żeby normalni ludzie uciekli z tego forum ale też nie chce na forum wariatów pokroju Benedykta Życzę spokojnej Niedzieli  Wszystkim
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|