|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szanujmy się, Barca bierze LM jest teraz @5.00. Tylko cięzki frajer weźmie zakład 1 za 1. ale to cebulowy zakład w stylu akera a na co liczysz że założymy się o jacka że z mojej strony Barka wygra LM a z twojej że nie ? na taki zakład to może ci benek pójdzie i to jeszcze przed połknięciem psychotropów  ale takie cebulowe zakłady innym proponujesz więc uznałem, że będzie ok
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Charlestown City Blues FC U20 po o2,5 @1,850 1200,00
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie o2,5 w LE?
jakieś pomysły ?
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
gdzie o2,5 w LE?
jakieś pomysły ? Master wie, na bank !!! dzień dobry 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szanujmy się, Barca bierze LM jest teraz @5.00. Tylko cięzki frajer weźmie zakład 1 za 1. ale to cebulowy zakład w stylu akera a na co liczysz że założymy się o jacka że z mojej strony Barka wygra LM a z twojej że nie ? na taki zakład to może ci benek pójdzie i to jeszcze przed połknięciem psychotropów  ale takie cebulowe zakłady innym proponujesz więc uznałem, że będzie ok o czym ty kurwa do mnie piszesz człowieku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie o2,5 w LE?
jakieś pomysły ? Master wie, na bank !!! dzień dobry  
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Fajnie źe Mu wyjabało arabow z LM. Green Book zajebissty film. Rymo jek mnie wczoraj na liste pchał ordynarnie  Teo co dzisiaj gramy? Nie wiem. Sevka Chelsea Napoli może.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szanujmy się, Barca bierze LM jest teraz @5.00. Tylko cięzki frajer weźmie zakład 1 za 1. wczoraj przed meczem zapewne tak samo nazywałeś osobę która zagrała win/awans MU Ale co ma piernik do wiatraka? Ja piszę o propozycji Alfy, a Ty mi tu kurwa wyskakujesz z jakimś wynikiem MU. A może dodaj jeszcze coś o Ajaksie lub typach na Taniec z Gwiazdami. Ewidentnie zaczepki szukasz lub atencji z jakiejś kolejnej gównoburzy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szanujmy się, Barca bierze LM jest teraz @5.00. Tylko cięzki frajer weźmie zakład 1 za 1. wczoraj przed meczem zapewne tak samo nazywałeś osobę która zagrała win/awans MU Ale co ma piernik do wiatraka? Ja piszę o propozycji Alfy, a Ty mi tu kurwa wyskakujesz z jakimś wynikiem MU. A może dodaj jeszcze coś o Ajaksie lub typach na Taniec z Gwiazdami. Ewidentnie zaczepki szukasz lub atencji z jakiejś kolejnej gównoburzy. ja szukam zaczepki? rozumiem że odpowiedź na Twoje posty jest równoznaczna z szukaniem zaczepki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szanujmy się, Barca bierze LM jest teraz @5.00. Tylko cięzki frajer weźmie zakład 1 za 1. wczoraj przed meczem zapewne tak samo nazywałeś osobę która zagrała win/awans MU Ale co ma piernik do wiatraka? Ja piszę o propozycji Alfy, a Ty mi tu kurwa wyskakujesz z jakimś wynikiem MU. A może dodaj jeszcze coś o Ajaksie lub typach na Taniec z Gwiazdami. Ewidentnie zaczepki szukasz lub atencji z jakiejś kolejnej gównoburzy. ja szukam zaczepki? rozumiem że odpowiedź na Twoje posty jest równoznaczna z szukaniem zaczepki  To że nie grzeszysz inteligencją nie jest twoją winą, ale nie musisz od razu obnosić się ze swoim debilizmem kiedy tylko się da. Ja skomentowałem matematyczny kontekst propozycji Alfy i wcale nie adresowałem tego do Ciebie, tylko do potencjalnego debila, który może się zgodzić na taki deal, a ty wjeżdżasz nagle i onanizujesz się jakimś MU. A kogo to kurwa obchodzi?! Kapujesz co to rozumowanie przyczynowo-skutkowe? Nie? Ja wiem, że języka polska to trudna języka, ale może ktoś ma więcej cierpliwości i przetłumaczy ci to na "ślunski", oczywiście zanim zorientuje się, że to syzyfowa praca.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To że nie grzeszysz inteligencją nie jest twoją winą, ale nie musisz od razu obnosić się ze swoim debilizmem kiedy tylko się da. Ja skomentowałem matematyczny kontekst propozycji Alfy i wcale nie adresowałem tego do Ciebie, tylko do potencjalnego debila, który może się zgodzić na taki deal, a ty wjeżdżasz nagle i onanizujesz się jakimś MU. A kogo to kurwa obchodzi?!
Kapujesz co to rozumowanie przyczynowo-skutkowe? Nie? Ja wiem, że języka polska to trudna języka, ale może ktoś ma więcej cierpliwości i przetłumaczy ci to na "ślunski", oczywiście zanim zorientuje się, że to syzyfowa praca. jedyny który szuka zaczepki do obrażania to Ty o czym świadczą Twoje powyższe wypociny. widzę że bierzesz przykład z benka bo względem ich długości i wartości merytorycznej. Od dzisiaj włączam na ciebie ignora także pisz więcej i jeszcze bardzie obrażaj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To świetny pomysł aker. Może ktoś inny wytłumaczy ci różnicę między zagraniem zdarzenia o kursie @5.00, a zagraniem zdarzenia 1 za 1 (czyli po kursie @2.00), które na rynku chodzi po @5.00.
Jak ktoś nie widzi tej różnicy, to dla mnie jest co najmniej frajerem, a jak jeszcze próbuje się przy tym mędrkować, to jest dla mnie debilem, obojętne czy jest to aker czy ktoś inny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hamarkameratene szybko i przyjemnie o2,5 po 20 min.
to lubiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Frankfurt Zenit Napoli Valencia
Jakies obiekcje?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Jakies obiekcje? Chelsea
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Jeśli chodzi o zakłady forumowe to pamiętam, że osoby zainteresowane niejednokrotnie zakładały się nawet w przypadku kiedy jedna z tych osób była w dużo gorszej sytuacji "kursowej". A zakładali się o Jacka 1 do 1. Ci w "gorszej" sytuacji startowej byli tego świadomi, tłumacząc, że kursy ich nie interesują a sam zakład, symbolicznie. Jeśli komuś nie pasowało to szły propozycje 2/3 itd. Jacki do 1 lub rozchodzili się w pokoju. Więc nie ma sensu kogoś atakować za samą propozycję! Nie piszę w obronie akera a ogólnie.
Chyba nawet TEO kiedyś coś takiego pisał, nie pamiętam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakies obiekcje? Eintracht bez Rebica jeśli to w ogóle ma znaczenie w starciu ze słabym Interem
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|