Pisał przecież że grał bo musiał jakoś odreagować i tutaj pełna zgoda ale tak samo w tym czasie mógł napisać że się rozliczy ale później. Mojego serdecznego przyjaciela ze Szczecina spotkała podobna tragedia rodzinna i umiał napisać na forum krótkiego posta dlaczego go nie ma mimo ze nie miał z nikim zakładu
w sumie ze mna sie nie musial rozliczac bo sie z nim nie zakladalem, ale wg mnie mogl wtedy posta na forum zostawic, bez zbednego tlumaczenia, ze rozliczy sie pozniej itp. nie zrobil
p.s. jak dla mnie pisac moze dalej tutaj, ale pamietac bedziemy! Forum meecz pee ell nie zapomina
To może lepiej żeby się nie rozliczył i nie wracał?
w sumie ze mna sie nie musial rozliczac bo sie z nim nie zakladalem, ale wg mnie mogl wtedy posta na forum zostawic, bez zbednego tlumaczenia, ze rozliczy sie pozniej itp. nie zrobil
p.s. jak dla mnie pisac moze dalej tutaj, ale pamietac bedziemy! Forum meecz pee ell nie zapomina
dokładnie różne rzeczy się mogą w życiu wydarzyć i każdy reaguje inaczej dajcie spokój ważne że miał odwagę wrócić i się rozliczyć
dokładnie różne rzeczy się mogą w życiu wydarzyć i każdy reaguje inaczej dajcie spokój ważne że miał odwagę wrócić i się rozliczyć
pełna zgoda tylko że on sam takie zachowanie wcześniej najbardziej piętnował i wyśmiewał