Ten steFIX taki lekko męczący się zrobił Męczy bułę jak patola przed MOPSem, Czas przyjmować zakłady jak szybko trafi na Rafała po kilku kolejkach i dostanie stępeL LIMIT albo ZBANOWANY
biszop a moze dlatego tak piszesz bo sie osmielilem napisac ze przez pol roku z benkiem sobie nie potrafiles poradzic
daj mi zyc a ja Tobie i niech kazdy delektuje sie meczami
Ten steFIX taki lekko męczący się zrobił Męczy bułę jak patola przed MOPSem, Czas przyjmować zakłady jak szybko trafi na Rafała po kilku kolejkach i dostanie stępeL LIMIT albo ZBANOWANY
biszop a moze dlatego tak piszesz bo sie osmielilem napisac ze przez pol roku z benkiem sobie nie potrafiles poradzic
daj mi zyc a ja Tobie i niech kazdy delektuje sie meczami
dobranoc
Widzisz jak mało wiesz? Podobnie z ustafkami ale to już nie mój problem.
Tu się zbliża noc i trzeba nhl zagrać. Grzech nie obejrzeć tych pierwszych pojedynków, ale jak do tej 3 wytrzymać, jak już oczy człowiekowi się zamykają?
Tu się zbliża noc i trzeba nhl zagrać. Grzech nie obejrzeć tych pierwszych pojedynków, ale jak do tej 3 wytrzymać, jak już oczy człowiekowi się zamykają?
kawa albo redbull i dwieście wiśniówki saskiej z nutą rumu
Rocznie Polacy kupują około miliarda małych buteleczek wódki. Po „małpki” codziennie sięga 3 mln osób, z czego 600 tys. nawet dwa razy dziennie
kawa albo redbull i dwieście wiśniówki saskiej z nutą rumu
a skąd ja Ci takie luksusowe towary wezmę? Poza kawą to nic nie mam.
Norma Biczu. Ja u Pani Tereni serek wiejski, jogurt naturalny, bułka z ziarnami a z tyłu zawodnik zimną tatrę, dwieście białej i paczka fajek. Czasam i zawodniczka sie trafi.