kurwa ale Ty Shark bohater wszystkich bohaterÃłw
jak mnie nie rozpierdala te starsze pokolenie jakie ono nie było hiper i super
a tak naprawdÄ™ wielkie nic zrobili fakt faktem kiedyÅ› byÅ‚o ciÄ™Åźej i przydzielane ale bez przesady
niech w tych czasach siÄ™ wybijÄ… to wtedy zobaczymy
ja jak chcesz mogÄ™ Ci pokazać ze screenÃłw kont bankowych Åźe wszystko to sam kupiÅ‚em pracujÄ™ w IT + dorabiam jako programista na zleceniach po pracy albo i w trakcie czasem gdy mam czas
myÅ›lisz Åźe mnie rodzice skrzywdzili i rozpieÅ›cili bo mi dali to wszystko? nieprawda fakt faktem mam takich rodzicÃłw jakich mam i bogatych ale jak miaÅ‚em 7 lat i przyprowadziÅ‚em kolegÄ™ to mi powiedziaÅ‚ jesteÅ› jeden z najbogatszych w klasie a potem ja to im powiedziaÅ‚em a oni odpowiedzieli "nie Ty tylko my" i od tamtej pory zmieniÅ‚em myÅ›lenie o 880 stopni Åźe tak naprawdÄ™ ja jestem zerem a oni kimÅ› dlatego musiaÅ‚em dobrze siÄ™ nazapierdzielać aby osiÄ…gnąć ten target na ktÃłrym jestem
jak nie znasz kogoÅ› albo nie wiecie co powiedzieć tylko gadać Åźeby być fajniejszym przed kolegami tutaj to nie gadaj ok?
znajÄ…c Åźycie i tak Rafalala zaraz usunie ten post on jest tak intelektualny Åźe mojego posta kasuje ale cytowane me zostawia

cembał do kwadratu ale to wiadome od dawna jest niestety