|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem czy zauważyłeś ale Wigilia jest w grudniu a rozmawiamy o świętach Wielkiejnocy a co ma piernik do wiatraka? chodzi tylko o pokazanie że jak księdzu pasuje to nawet w piątek zniesie zakaz jedzenia mięsa co również może dotyczyć Wielkiego Piątku
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
kumpel mi opowiadał jak mieli raz wigilię zakładową w piątek oczywiście były rolady obecny tam ksiądz wstał, przeżegnał się i powiedział że dzisiaj udziela dyspensę od niejedzenia pokarmów mięsnych i sam wdupił z trzy rolady. śmiech na sali i średniowiecze z tym niejedzeniem mięsa w piątek poza tym wigilia i wielki piątek to dwie różne sprawy  chodzi o wigilię ZAKŁADOWĄ którą się robi przed Wigilią i którą firma zrobiła wówczas w piątek kiedy to prawdziwy katolik nie je mięsa Ziomek daj spokój..prawdziwy katolik nie je mięsa w piątek?? Prawdziwy katolik...post ścisły.. to nie jest w zwykły piątek..
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
z Akerem niema gadki nawet jak się pierdolnie to nie przyzna że się pomylił ja mówię o Wielkiejnocy i wielkim piątku a ten podciąga to do wigilii zakładowej i Bożego Narodzenia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ziomek daj spokój..prawdziwy katolik nie je mięsa w piątek?? Prawdziwy katolik...post ścisły.. to nie jest w zwykły piątek.. a wytłumacz mi dlaczego prawie nie mogę jeść mięsa dlaczego np zakaz nie dotyczy jedzenia ziemniaków 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
nie wiem czy zauważyłeś ale Wigilia jest w grudniu a rozmawiamy o świętach Wielkiejnocy a co ma piernik do wiatraka? chodzi tylko o pokazanie że jak księdzu pasuje to nawet w piątek zniesie zakaz jedzenia mięsa co również może dotyczyć Wielkiego Piątku no i Biczu, pokornie przyjął miejsce w kolejce do... Plaskacza..
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Ziomek daj spokój..prawdziwy katolik nie je mięsa w piątek?? Prawdziwy katolik...post ścisły.. to nie jest w zwykły piątek.. a wytłumacz mi dlaczego prawie nie mogę jeść mięsa dlaczego np zakaz nie dotyczy jedzenia ziemniaków  jedzenia nie dotyczy...Ale picia już tak..
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
strach jechać na zlot 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Quinc jak profesjonalnie prowadzi swój blog PP...żebym ja miał taką konsekwencję i zapał..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z Akerem niema gadki nawet jak się pierdolnie to nie przyzna że się pomylił ja mówię o Wielkiejnocy i wielkim piątku a ten podciąga to do wigilii zakładowej i Bożego Narodzenia ja pierdole chce tylko pokazać że jak księdzu pasuje to znosi ten obowiązek gdybyś miał dzisiaj urodziny i miał na stole smaczne wyroby mięsne i miałbyś księdza w rodzinie któremu by na widok tych mięsiw ślinka ciekła to nawet dzisiaj by ten zakaz zniósł tyle w temacie
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Quinc jak profesjonalnie prowadzi swój blog PP...żebym ja miał taką konsekwencję i zapał.. Obiecał żonie do Majówki W124 w kupecie
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
z Akerem niema gadki nawet jak się pierdolnie to nie przyzna że się pomylił ja mówię o Wielkiejnocy i wielkim piątku a ten podciąga to do wigilii zakładowej i Bożego Narodzenia ja pierdole chce tylko pokazać że jak księdzu pasuje to znosi ten obowiązek gdybyś miał dzisiaj urodziny i miał na stole smaczne wyroby mięsne i miałbyś księdza w rodzinie któremu by na widok tych mięsiw ślinka ciekła to nawet dzisiaj by ten zakaz zniósł tyle w temacie mi to się wydaje że to taka sama historia jak z ciapatym portfelem  ale spoko tyle w temacie
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
I Biczu wywołał szamotanine i zamieszki na forum
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z Akerem niema gadki nawet jak się pierdolnie to nie przyzna że się pomylił ja mówię o Wielkiejnocy i wielkim piątku a ten podciąga to do wigilii zakładowej i Bożego Narodzenia ja pierdole chce tylko pokazać że jak księdzu pasuje to znosi ten obowiązek gdybyś miał dzisiaj urodziny i miał na stole smaczne wyroby mięsne i miałbyś księdza w rodzinie któremu by na widok tych mięsiw ślinka ciekła to nawet dzisiaj by ten zakaz zniósł tyle w temacie mi to się wydaje że to taka sama historia jak z ciapatym portfelem  ale spoko tyle w temacie a mi się wydawało że Ty się podobno nie dopierdalasz ale to mi się widocznie tylko wydawało
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
dobra zluzuj człowieku święta idą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I Biczu wywołał szamotanine i zamieszki na forum na zlocie się wszystko wyjaśni 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Proste 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
z Akerem niema gadki nawet jak się pierdolnie to nie przyzna że się pomylił ja mówię o Wielkiejnocy i wielkim piątku a ten podciąga to do wigilii zakładowej i Bożego Narodzenia ja pierdole chce tylko pokazać że jak księdzu pasuje to znosi ten obowiązek gdybyś miał dzisiaj urodziny i miał na stole smaczne wyroby mięsne i miałbyś księdza w rodzinie któremu by na widok tych mięsiw ślinka ciekła to nawet dzisiaj by ten zakaz zniósł tyle w temacie A skąd Biczu miał wiedzieć, co chciałeś pokazać drogi Akerze.. A mogłeś krótko, w dwóch zdaniach..streścić temat...przed
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Bedzie kolejka do Akera na zlocie.. Jak do takiej maszyny z gruchą bokserską na pieniądze...rzucasz parę grosz i.....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Capitals Jets Sharks Clippers Kurła !
|
|