|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
mnie zawsze śmieszą te reklamowanie firm, niby nieśmiało coś w ręku, a jednak... pff komercja a nie fotka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie, mój przyjaciel pacyfek chyba deklarował, że się zwija do Świąt, a to już po świętach.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
mnie zawsze śmieszą te reklamowanie firm, niby nieśmiało coś w ręku, a jednak... pff komercja a nie fotka do kazdego zdjęcia sie można przyczepić idąc tym tokiem rozumowania..  o proszę !!! ![[Linked Image from img.izismile.com]](https://img.izismile.com/img/img12/20190416/640/oh_my_those_tight_dresses_640_high_11.jpg) cóż za perfidna reklama torebek, sukienek, butów i perfum pewnego kreatora mody.. o reklamie znanego w pewnych kręgach glazurnika, nie wspomnę..
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Właśnie, mój przyjaciel pacyfek chyba deklarował, że się zwija do Świąt, a to już po świętach. Chyba jednak do końca sezonu...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możliwe, widocznie mnie coś umknęło.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Właśnie, mój przyjaciel pacyfek chyba deklarował, że się zwija do Świąt, a to już po świętach. Chyba jednak do końca sezonu... Cóż znów się stanęło, że pacyfek wskoczył za firanę?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Beneq jakieś głupoty zaczął na niego pisać, a pacyfek miał pretensje, że rafal nie siedzi tu 24 godziny na dobę i nie kasuje błyskawicznie takich postów.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Właśnie, mój przyjaciel pacyfek chyba deklarował, że się zwija do Świąt, a to już po świętach. Chyba jednak do końca sezonu... Cóż znów się stanęło, że pacyfek wskoczył za firanę? Pewnie kryzys wieku średniego, frustracja debilem plus admini.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
no i przez te laski co Sensei wkleja, pewnie też..białe kozaki, spodnie w panterkę, żółta bielizna, co więcej odsłania niż zasłania...coś w chłopie pękło.. 
|
|
|
|
|
|
|
Lubię i szanuję pacyfka, fajny człowiek, ale czasem czapka mu odjeżdża, a najgorsze, że powodu jakiegoś ciężko upośledzonego kretyna, którego zamiast ignorować to z nim próbował dyskutować... efekt taki sam jak próba dyskusji po pijaku ze znakiem drogowym + ubliżanie milicji, że ich akurat nie było wyłaź pacyf zza firany! 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
ja mysle ze białe kozaki, spodnie w panterkę, żółtą bieliznę to by kazdy zniosl... chodzi o to co jest pod spodem a bywalo przerazajaco
|
|
|
|
|
|
|
mnie zawsze śmieszą te reklamowanie firm, niby nieśmiało coś w ręku, a jednak... pff komercja a nie fotka Jakbyś wiedział ile kasy dostają za to coś niby nieśmiało w ręku to już by Cie nie śmieszyło 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Niedalej jak w niedzielę widziałem na plaży jak dwie laski robiły sobie zdjęcia. Pozy które robiły świadczyły, że najlepiej ma być na nich widoczna torebka.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
Niedalej jak w niedzielę widziałem na plaży jak dwie laski robiły sobie zdjęcia. Pozy które robiły świadczyły, że najlepiej ma być na nich widoczna torebka. jest tylko jedno pytanie dotyczace tej historii - czy byly ladne czy raczej takie po 10piwach?
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Niedalej jak w niedzielę widziałem na plaży jak dwie laski robiły sobie zdjęcia. Pozy które robiły świadczyły, że najlepiej ma być na nich widoczna torebka. jest tylko jedno pytanie dotyczace tej historii - czy byly ladne czy raczej takie po 10piwach? Takie ze wsi bym powiedział.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
Niedalej jak w niedzielę widziałem na plaży jak dwie laski robiły sobie zdjęcia. Pozy które robiły świadczyły, że najlepiej ma być na nich widoczna torebka. jest tylko jedno pytanie dotyczace tej historii - czy byly ladne czy raczej takie po 10piwach? Takie ze wsi bym powiedział. czyli zdrowe? takie maryny z janosika?
|
|
|
|
|
|
|
Niedalej jak w niedzielę widziałem na plaży jak dwie laski robiły sobie zdjęcia. Pozy które robiły świadczyły, że najlepiej ma być na nich widoczna torebka. coś w tym stylu? ![[Linked Image from i1.kwejk.pl]](https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2019/01/eGLD2pbDKj2Rzjka.jpg)
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
mnie zawsze śmieszą te reklamowanie firm, niby nieśmiało coś w ręku, a jednak... pff komercja a nie fotka Jakbyś wiedział ile kasy dostają za to coś niby nieśmiało w ręku to już by Cie nie śmieszyło  można się domyśleć, że sporo. Nawet bardzo, gdy są influencerami, fit trenarami itp. Mnie jednak takim reklamowanie nie przekonują... holenderka, jesteś fit trenerką? 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Możliwe, widocznie mnie coś umknęło. Albo Królewskie było grane 
|
|
|
|
|
|
|
mnie zawsze śmieszą te reklamowanie firm, niby nieśmiało coś w ręku, a jednak... pff komercja a nie fotka Jakbyś wiedział ile kasy dostają za to coś niby nieśmiało w ręku to już by Cie nie śmieszyło  można się domyśleć, że sporo. Nawet bardzo, gdy są influencerami, fit trenarami itp. Mnie jednak takim reklamowanie nie przekonują... holenderka, jesteś fit trenerką?  Zapytaj mnie za pół roku
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|