|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli chcecie się odegrać to grać dzisiaj Suwałki grać i nie pytać dlaczego bo będę musiał zabić 
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Arka powinna wygrać w Kielcach. Dalej jestem zdania, że część grajków chce wypierdolić Niemca, a dla reszty mecz o czapkę gruszek.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Wchodzi gość do sklepu i pyta -Czy dostanę koszulkę Legii rozmiar XL? Sprzedawca: -Piłkarską czy sędziowską? ogarnij się BKS takiego piachu co graliście w 2 połowie najstarsi górale nie pamiętają trzeba się pogodzić ze Legia na boisku bije was o klasę
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Jeżeli chcecie się odegrać to grać dzisiaj Suwałki grać i nie pytać dlaczego bo będę musiał zabić  Od dwóch dni piszą o tym meczu, więc pewnie gładko wygrają Tychy. Chociaż 3,65 w Tototoltku na Wigry pewnie warte Jagiełły.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziś sporo fajnych kwiatków w Polsce 
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Pisałeś o wygranej Elany, także dubel Ruch plus Wigry daje ładny kurs.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przecież to kryminał, że tam karnego nie dał po ręce Jędzy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli chcecie się odegrać to grać dzisiaj Suwałki grać i nie pytać dlaczego bo będę musiał zabić  Od dwóch dni piszą o tym meczu, więc pewnie gładko wygrają Tychy. Chociaż 3,65 w Tototoltku na Wigry pewnie warte Jagiełły. to co piszą to jedno ale gadałem z kumplem ultasem z Tychów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pisałeś o wygranej Elany, także dubel Ruch plus Wigry daje ładny kurs. oby Ci ten Ruch wszedł 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
przecież to kryminał, że tam karnego nie dał po ręce Jędzy Kretol załóz okulary wg przepisów nie ma karnego kryminał to Sobiech ze nie potrafił trafic w 7 metrowa bramke
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przecież to kryminał, że tam karnego nie dał po ręce Jędzy i jeszcze przy sprawdzaniu var że tam nie widzieli karnego ciekawe jakby się miała sytuacja na Łazienkowskiej gdy to była ręka Lechity i sędziował Marciniak 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Wisła dzisiaj znowu rezerwy i juniorzy plus dziadek, także jak marny Śląsk tego nie wygra powinien spierdolić się z ligi: Savicevic i Basha są w treningu od piątku, a ten Śląsk jest tak marny że ja naprawdę się nie zdziwię jak tu urwiemy punkty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wchodzi gość do sklepu i pyta -Czy dostanę koszulkę Legii rozmiar XL? Sprzedawca: -Piłkarską czy sędziowską? ogarnij się BKS takiego piachu co graliście w 2 połowie najstarsi górale nie pamiętają trzeba się pogodzić ze Legia na boisku bije was o klasę byłem, widziałem, potwierdzam... 2 połowa dramat. ale w tym wypadku chodzi o sędziowanie ... zazwyczaj jestem spokojny jak mumia egipska, ale dzisiaj z rana widziałem kontrowersjum ... karny i kartka czerwona z 5 min by ustawiła mecz ... przed nami najważniejszy mecz sezonu ... co Jaga pokazała z kretami ? to samo, co my wczoraj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przecież to kryminał, że tam karnego nie dał po ręce Jędzy i jeszcze przy sprawdzaniu var że tam nie widzieli karnego ciekawe jakby się miała sytuacja na Łazienkowskiej gdy to była ręka Lechity i sędziował Marciniak  każdy widział co chciał widzieć dziwi tylko pacyfek bo nie wiem co go łączy z Legią chyba kupon 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przecież to kryminał, że tam karnego nie dał po ręce Jędzy +1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy jest szansa utworzenia na forum działu, do którego wgląd będą mieli tylko "zaproszeni"? bo są czasami mecze, o których nie można pisać poza "sztywnym" gronem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przecież to kryminał, że tam karnego nie dał po ręce Jędzy i jeszcze przy sprawdzaniu var że tam nie widzieli karnego ciekawe jakby się miała sytuacja na Łazienkowskiej gdy to była ręka Lechity i sędziował Marciniak  ooooooo polać koledze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do Szymiego, to za 2 tygodnie będzie miał 20 lat.
Myślę że w tym okienku Miodek go sprzeda za ok.10 mln.
Posiada potencjał, chociaż nieraz znika na boisku. Ma ułożoną tę lewą nogę, ale w związku z tym, jest jeszcze jej niewolnikiem. Inteligentniejszy defensor wie że stara się na nią przerzucać piłkę podczas akcji, a to już może być pewnym ograniczeniem w lepszych ligach.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Prawda jest taka że przy sędziowskich kontrowersjach przy rękach najgłośniejsi są ci którzy nie znają przepisów tylko wyrażają swoje zdanie na czuja. Coś jak dzisiaj Stanowski na twiterze napisał. Ja już od dawna nawet nie podejmuje dyskusji bo moja wiedza opiera się na tym co Stępniewski powie raz na czas ,że po raz n-ty wytyczne się zmieniły. Prawda jest taka że na górze robią ciągły burdel w przepisach i poza sędziami nikt się w tym nie orientuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy jest szansa utworzenia na forum działu, do którego wgląd będą mieli tylko "zaproszeni"? bo są czasami mecze, o których nie można pisać poza "sztywnym" gronem to napisz do tego sztywnego grona privy
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|