|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w totalbecie np ten sam soft i tez wplacasz 500 i musisz swoimi obrocic najpierw raz po 2.0, ale bonusa juz dostajesz drugie 500, wiec wieksza szansa ze cos ci z tego zostanie po obrocie
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
w totalbecie np ten sam soft i tez wplacasz 500 i musisz swoimi obrocic najpierw raz po 2.0, ale bonusa juz dostajesz drugie 500, wiec wieksza szansa ze cos ci z tego zostanie po obrocie Uczyłeś się kiedyś logiki?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra Biszop, przeczytałem to co napisałeś i obiektywnie patrząc, masz sporo racji. Zdarza się, że casami trochę przesadzam z tą "miłością" do klubu. Składam samokrytykę. 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
szczelają ale tylko gospodarze...  to samo lecimy zara u Bułgara, @5,80 
|
|
|
|
|
|
|
Dobra Biszop, przeczytałem to co napisałeś i obiektywnie patrząc, masz sporo racji. Zdarza się, że casami trochę przesadzam z tą "miłością" do klubu. Składam samokrytykę.  jestem pod dużym wrażeniem, pozytywnym wrażeniem  Nie lubię tego określenia ale nic innego mi nie przychodzi na klawisze jak szacunek 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Ok to spróbuję łopatologicznie, wchodzi na rynek nowy buk RymoBet, promo 100% do 1500 zł. Żeby dostać 1500 na konto bonusowe, musisz raz obrócić depozytem z konta głównego. Jak go obrócisz to dostajesz 1500 zł na konto bonusowe. I teraz z tego konta bonusowego musisz postawić 7500 i wtedy całe saldo przechodzi na konto główne (możliwe do wypłaty ). Jak wpierdolisz raz ,dwa to możesz spadać z RymoBeta i wypłacić to co ci zostało po tym obrocie depozytem. Taka promocja by ci się spodobała?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja to sie zastanawiam co odjebali debile z Gry o Tron.
Takiego napompowanego balona i takiego pierdolniecia nie bylo od czasu zakonczenia Lost. 1.8 dawali na śmierć Theona jako pierwszego z Greydżojów , szukałem wczoraj tego bety 2 h przed emisją i już nie bylo... Mi tam się podobało a bitwa kozacka;) Bitwa miala byc lepsza od tej epickiej z Wladcy Pierscieni. Wyszly braki w cgi i oswietleniu. Ja pierdole chuja tak widac bylo. Spojrz w googla. Wszedzie wrze. Szczegolnie w watku o tym jak pokonano Nocnego Krola. Arya nozykiem go zalatwila. Nawet ostatnie wtopy u buka mnie tak nie wkurwily jak ten odcinek. Niestety pod wzgledem fabularnym jeszcze dlugo nic nie dorowna Breaking Bad.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
w totalbecie np ten sam soft i tez wplacasz 500 i musisz swoimi obrocic najpierw raz po 2.0, ale bonusa juz dostajesz drugie 500, wiec wieksza szansa ze cos ci z tego zostanie po obrocie takie przypadki pokazują jak buki mają w Polsce cięzko z promocjami, muszą nakombinować z regulaminami żeby mniej podatku zapłacić ale z drugiej strony spora część klientów nie potrafi tego okiełznać i rezygnuje,a jeszcze inna nawet nie podchodzi do tematu bo za skomplikowane
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
jak stare wygi z mecz.pl mają problem to co dopiero przeciętny obstawiacz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma co płakać ... gramy dalej. jeszcze som pkt do ugrania ... nic już nie ma oddaliście bez walki mecz . graliście w 2 połowie jak 1b z 7c grając o mistrza tak nie można wyglądać. przestać się już mazać ... jak wy graliście na Wiśle ... zapomniałeś już ?
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Czyli dziś nie było reakcji na akcję.
|
|
|
|
|
|
|
Przestańcie pierdolić o tej grze o tron. Nie każdy jest na bieżąco i wszystko przed nim. Chodzi o spojlerowanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przestańcie pierdolić o tej grze o tron. Nie każdy jest na bieżąco i wszystko przed nim. Chodzi o spojlerowanie. dokładnie, w tio mają założony temat niech tam wylewają gorzkie żale
|
|
|
|
|
|
|
ale mnie te Ukraińce denerwują 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Przestańcie pierdolić o tej grze o tron. Nie każdy jest na bieżąco i wszystko przed nim. Chodzi o spojlerowanie. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
|
|
Dzień dobry
Udało się znaleźć ochłapy
Bergamo + Katowice za 300 Bergamo + Galata za 300
|
|
|
|
|
|
|
Przestańcie pierdolić o tej grze o tron. Nie każdy jest na bieżąco i wszystko przed nim. Chodzi o spojlerowanie. [ Linked Image] Dobrze, że nie znam tej postaci bo już by pukali do ciebie źli ludzie. Najpierw dokończyć ksionżki a potem serial!
|
|
|
|
|
|
|
Bułgary fujary szczelać 
|
|
|
|
|
|
|
Przestańcie pierdolić o tej grze o tron. Nie każdy jest na bieżąco i wszystko przed nim. Chodzi o spojlerowanie. dokładnie, w tio mają założony temat niech tam wylewają gorzkie żale Ja tam do żali nic nie mam. Przyjmuję wsio. Ale jak przeczytałem coś o Aryi to już się wku...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli dziś nie było reakcji na akcję. A co, kupiłeś popcorn i już się martwisz, że się inwestycja nie zwróci ? Nie martw się, zawsze znajdą się tacy, którzy będą prowokowali z takiego czy innego względu. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|