wczoraj koło północy widziałem tak najebanego żeleka ż że szok, ledwo stał na nogach pomogłem mu załadować się do taksówki i jak już wsiadł mówię pozdrawiam Panie Żelku duże oczy zrobił
Trzeba było coś po rusku mu zarzucić. Wziąłby Cię za Staszka Czerczesowa.
jeszcze by się rozpoczęła szamotanina , ja jestem spokojny człowiek zawsze chętnie pomogę komuś w potrzebie
wczoraj jak jebłem tekstem Mastera w domu whiskey to się panna piwem opluła on mówi że jutro zaprasza do siebie na posiadówkę koło 20 a ja mówię że jutro to nie mam czasu bo zmieniam tapetę w windowsie lawina śmiechu jak u rudzkeigo była !
To w końcu błąd czy błąd? Nie ma przepisu przytoczonego do tego konkretnego zdarzenia?
"Dzień po meczu Zbigniew Boniek, prezes PZPN, przyznał, że Stefański popełnił błąd . Z kolei Zbigniew Przesmycki, szef kolegium sędziów PZPN, uznał, że sędzia podjął słuszną decyzję. W piątek PZPN opublikował obsadę sędziów na mecze 34. kolejki ekstraklasy. Daniel Stefański, który prowadził mecz Lechii Gdańsk z Legią Warszawa , nie poprowadzi w niej żadnego spotkania. Nie będzie też sędzią technicznym i sędzią VAR."